Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: BMW este in urma in ceea ce priveste lansarea vehiculelor electrice. Asta in timp ce Mercedes Benz a inceput sa ofere chiar si autobuze electrice pentru transport in comun sau autocare pentru serviciile de inchirieri autocare ale firmelor de transport. Tocmai de aceea, compania...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16448)

BMW dezvaluie un nou prototip de motocicleta electrica!

Articol: BMW dezvaluie un nou prototip de motocicleta electrica!

06 january 2020, articol adaugat la 06 january 2020, ora 11:52

BMW este in urma in ceea ce priveste lansarea vehiculelor electrice. Asta in timp ce Mercedes Benz a inceput sa ofere chiar si autobuze electrice pentru transport in comun sau autocare pentru serviciile de inchirieri autocare ale firmelor de transport.

Tocmai de aceea, compania bavareza incearca sa recupereze intr-un mod spectaculos. Cea mai recenta conferinta arata ca BMW lanseaza un nou prototip de motocicleta electric, cu baterii pe roti, pe care produatorii il numesc BMW E-Power Roadster.

BMW a invitat asadar cativa jurnalisti europeni sa vada prototipul E-Power Roadster in actiune. Dar, dupa cum se pare, toti jurnalistii specializati de altfel in nisa de motoare, aveau ca termen de comparatie continua motoarele pe gaz.

BMW ajunge in acest fel sa-si faca un soi de concurenta chiar propriilor branduri. Cu toate acestea, prototipul arata extraordinar si cand va fi lansat, specialistii cred ca vor exista clar amatori care sa incerce noua tehnologie, in timp ce fanii clasicului BWM pe gaz vor ramane la motorul vechi.

Ce specificatii are noul prototip BWM electric?
Presupunand ca ne uitam la o baterie de 13 kWh, asa cum a avut prototipul adus pentru lansare, asta ar pune BMW E-Power Roadster usor in spatele liderilor din industria electrica de astazi. Prin comparatie, Zero SR / F ofera o baterie de 14, 4 kWh si Harley-Davidson LiveWire ofera o baterie de 15, 5 kWh.

Iar Energica a prezentat recent una dintre cele mai mari baterii din industria motocicletelor electrice, la 21, 5 kWh. Deocamdata, BMW spune ca motocicleta este insa in continua dezvoltare.

Aceasta pare a avea o autonomie estimata de 177 km, desi aparent se lucreaza la cresterea acestui interval. Totusi, prototipul pare sa ofere incarcare rapida in timp ce functioneaza. Un sistem de curent continuu va alimenta bateriile, asa incat cel putin se va putea reincarca destul de rapid acest model.

Bateria electrica utilizata pe acest motor apartine chiar unei masini BMW. Si nu este prima data cand BMW a pus bateria unei masini electrice intr-o motocicleta.

Maxi C - Evolution, scuterul electric BMW, este construit in jurul unui modul de baterii din seria I BWM. Desi, in acest caz producatorii au facut o treaba mai buna de a-l ambala pe scuterul de productie, comparativ cu prototipul E-Power.

Restul acestui prototip este in mare masura o combinatie de piese de schimb. Motorul este de la un BMW Seria 7, bara de balansare este de la un BMW R1200RS, iar partea frontala este de la un BMW S1000R.

Autor, Sursa

Autor: Claudiu
Sursa: Inchirieri-Autocare

Cuvinte cheie

motocicleta, bmw

Etichete

Statistici

Data articol: 06 Jan 2020
Data adaugarii: 06 Jan 2020, ora 11:52
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 410 din total vizualizari: 410
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.