Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Cu totii iubim animalele pentru felul in care ne fac viata mai frumoasa, ne sunt alaturi chiar si in cele mai dificile momente sau cand se uita patrunzatori in ochii nostri. Orice animalut ne devine cel mai bun si fidel prieten, mai ales daca am crescut cu el. Insa chiar si asa, mai...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

SpeedVet, clinica veterinara non-stop a tuturor amicilor necuvantatori

Articol: SpeedVet, clinica veterinara non-stop a tuturor amicilor necuvantatori

12 october 2016, articol adaugat la 12 october 2016, ora 17:25

Cu totii iubim animalele pentru felul in care ne fac viata mai frumoasa, ne sunt alaturi chiar si in cele mai dificile momente sau cand se uita patrunzatori in ochii nostri. Orice animalut ne devine cel mai bun si fidel prieten, mai ales daca am crescut cu el. Insa chiar si asa, mai repede ne apropiem de animale decat de de oameni pentru ca ei au inima pura si te asteapta de fiecare data nerabdatori sa te intorci acasa.

Si cum dragostea pentru animale este nemarginita, fie ca micul sau marele tau companion are nevoie de vaccinuri, de o alimentatie bogata in nutrienti si sanatoasa sau de un diagnostic rapid, poti conta intotdeauna pe clinica veterinara non-stop SpeedVet.

Aici, o echipa formata din 5 medici, 3 asistenti si ingrijitori, isi arata nemarginita iubire pentru prietenii necuvantatori ai omului, oferindu-le cele mai bune si personalizate planuri de tratament, iar ajutati de tehnologia de ultima generatie, la cele mai inalte standarde europene, aduc rapid zambetul pe chipul stapanilor.

Pentru clinica veterinara non-stop SpeedVet fiecare caz este unic si ne comportam ca atare. Pentru noi, fiecare zi este manata de ambitia de a obtine cele mai bune rezultate pentru pacientii care nu pot spune ce ii dor, iar dedicarea si profesionalismul ne recomanda ca fiind foarte grijulii cu fiecare pacient in parte.

Cu acest ideal am lansat clinica veterinara non-stop SpeedVet, un loc in care pacientul nu se va simti ca la "doctorila", iar "parintii" vor fi convinsi de grija si atentia cu care preluam fiecare caz in parte. Iar noi iti garantam cele mai bune servicii veterinare pentru ca am acordat o mare atentie investitiilor in tehnologie si a specializarii continue a echipei noastre de medici veterinari.

Pentru noi, pacientii necuvantatori sunt prieteni, le castigam atentia si ii face sa inteleaga ca le dorim binele, pentru ca inainte de a fi veterinari suntem... oameni de bine.

De aceea, pe langa servicii si tratamente veterinare, aducem si conceptul de ambulanta veterinara non-stop. Pentru noi nu exista ore tarzii sa facem bine, nici sarbatori legale. Oricand ai nevoie de o ambulanta veterinara care sa iti transporte amicul la clinica veterinara non-stop SpeedVet, poti conta pe noi. Acest serviciu, lansat inca din 2007, a intervenit cu succes in peste 5000 de cazuri de urgenta, iar specialistii Dr. Andrei Tutuneanu, Dr. Robert Carst si Dr. Madalina Dobre, sunt gata sa intervina in orice caz dificil cu trusa de intubare, tuburi oxigen, targa, mijloace profesionale de imobilizare, sarbacana, tranchilizari, trusa medicala de urgenta.

Iar daca situatia este foarte grava, poti fi fara griji. Ne asiguram ca stabilizam pacientul, apoi il transportam in cele mai bune conditii la clinica veterinara non-stop unde, in functie de problema, realizam ecografii, radiografii digitale si endoscopie, vitale in situatii de urgenta.

Insa ambulanta veterinara nu este singurul serviciu pe care il punem in serviciul prietenului tau. Farmacia veterinara SpeedVet iti sta la dispozitie cu o gama diversificata de medicamente si diete alimentare, in afara de hrana regulata, accesorii - zgarzi, lese, jucarii etc. Asa te scutim de multe drumuri ca tu sa petreci mai mult timp cu companionul tau. Farmacia veterinara te intampina cu un design prietenos, fiind conceputa sub forma unui living, pentru a recrea atmosfera de "acasa" asa cum o simtim si noi, in fiecare zi.

Iata ce alte servicii le oferim necuvantatoarelor in clinica veterinara non-stop SpeedVet:

1. Consultatii atente si de specialitate - ca iubitori de animale, daca vrei ca si amicul tau sa aiba o stare de sanatate permanenta, iti recomandam controlul de rutina cel putin o data pe an. Pentru a ne asigura ca cel mai important prieten este in perfecta stare, oferim consultatii dermatologice, ginecologice, neurologice, preanestezice, etc. Iar, in cazul in care vrei sa pleci in strainatate impreuna cu el, te ajutam cu eliberarea unui certificat de sanatate si toate formalitatile vamale: de la microcipare si pana la avizarea pasapoartelor pentru animale.

2. Analize uzuale, parazitologice, de microscopie si alte investigatii paraclinice - absolut necesare pentru stabilirea unui diagnostic corect. Pentru realizarea lor la cele mai inalte standarde de calitate, in clinica veterinara non-stop SpeedVet folosim aparate marca IDEXX, fabricate in SUA sau le trimitem laboratorului de bacteriologie al Institutului Cantacuzino, cu care colaboram cu succes. Iar daca sunt necesare alte analize medicale ce nu pot fi realizate in Romania, clinica noastra veterinara colaboreaza cu laboratoare de medicina umana si veterinare din Germania.

3. Internare - clinica veterinara non-stop SpeedVet iti ofera posibilitatea de a-ti interna companionul pentru a-i fi furnizate cea mai buna ingrijire medicala si supraveghere permanenta. Custile cu care este dotat spitalul nostru veterinar sunt individuale si echipate cu pernute impermeabile si paturi confortabile. Avem grija sa pastram o temperatura optima in camerele spitalului veterinar, cu ajutorul sistemului de incalzire propriu.

4. Proceduri chirurgicale - in urma vastei experiente acumulate de-a lungul anilor, echipa de medici de la clinica veterinara non-stop SpeedVet poate acoperi o arie extinsa de interventii chirurgicale: atat in domeniul ortopediei (fracturi, luxatii etc), al tesuturilor moi (sterilizari, castrari, plagi traumatice, tumori etc.), cat si al oftalmologiei (entropion, ectropion etc.). Dr. Adrian Iurcenco, cu o experienta de 5 ani in domeniul urgentelor si traumatologiei, iti sta la dispozitie in momentele critice in care animalul de companie are nevoie de chirurgie de urgenta si anestezie.

5. Diagnostic imagistic - clinica veterinara non-stop SpeedVet dispune de aparatura performanta pentru ecografie, radiologie digitala si endoscopie, necesare pentru realizarea si interpretarea investigatiilor de acest tip, vitale in situatii de urgenta.

6. Medicina preventiva - credem cu tarie ca este mai bine sa previi decat sa tratezi. Si cum tinem foarte mult la aceasta conduita preventiva, punem accent pe metode de profilaxie moderne, care cresc sansele de supravietuire si ofera avantajul unor costuri mai mici, in comparatie cu tratamentul curativ.

Lasa-ti cel mai bun prieten pe mana unor profesionisti care, in fiecare zi, lupta pentru a le oferi animalelor de companie o viata fericita. Apeleaza cu incredere la clinica veterinara non-stop SpeedVet.

Autor, Sursa

Autor: SpeedVet
Sursa: Clinica veterinara non-stop

Cuvinte cheie

cabinet veterinar, clinica veterinara, ambulanta veterinara, veterinar, speedvet

Statistici

Data articol: 12 Oct 2016
Data adaugarii: 12 Oct 2016, ora 17:25
Ultima actualizare: 12 Oct 2016, ora 17:25
Vizualizari in ultimele 30 zile: 775 din total vizualizari: 775
SpeedVet, clinica veterinara non-stop a tuturor amicilor necuvantatori
 
 


Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.