Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Meseria de "model videochat" devine din ce in ce mai mult un job acceptat si respectat, fiind un trend in continua expansiune. In tari moderne precum SUA, Germania, Marea Britanie, Canada sau Olanda aceasta profesie este considerata una de succes, iar modelele sunt apreciate pentru munca...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16444)

Top site-uri de videochat pentru modele de succes

Articol: Top site-uri de videochat pentru modele de succes

13 october 2017, articol adaugat la 13 october 2017, ora 15:08

Meseria de "model videochat" devine din ce in ce mai mult un job acceptat si respectat, fiind un trend in continua expansiune. In tari moderne precum SUA, Germania, Marea Britanie, Canada sau Olanda aceasta profesie este considerata una de succes, iar modelele sunt apreciate pentru munca depusa. Ca orice alta meserie, sa fii model de videochat implica anumite sacrificii care merita rasplatite. Chiar si in Romania aceasta profesie incepe sa se contureze tot mai mult, videochatul fiind un domeniu de activitate legal, inca din anul 2003.

Si pentru ca a fi model de videochat tinde sa devina un job in toata regula, cu multiple perspective de dezvoltare, practicat chiar si de barbati, exista numeroase resurse pentru desfasurarea acestei activitati: tot mai multe studiouri de videochat legale, in parteneriat cu numeroase site-uri special dedicate acestui domeniu de activitate. Iata un top cu site-uri de videochat profesioniste, premium sau freemium, bazate pe relatii sau show-uri, atat pentru modele femei, cat si barbati:

Jasmin.com (sau LiveJasmin.com) este una dintre cele mai cunoscute platforme din top site-uri de videochat la ora actuala, punand accentul pe erotism, glamour, calitate foto si video. Avand cerinte tehnice si de calitate a modelelor foarte ridicate, concurenta este foarte mare, deoarece majoritatea modelelor de videochat intalnite aici lucreaza in studiouri profesionale. Astfel, Jasmin.com domina piata europeana a site-urilor de tip premium pentru studiouri.

BongaCams.com face parte din top site-uri de videochat premium, nisat pe modele cuplu si barbati care practica videochatul din pasiune, nu neaparat ca job. Site-ul a fost lansat in 2014, in Rusia.

Cams.com (fostul Streamray.com) este veteran in orice top site-uri de videochat, fiind lansat in 1996. Este un site premium cu membri de calitate si fideli, predominand modelele de videochat din nisa "glamour".

Chaturbate.com este, probabil, numarul 1 in lume in ceea ce priveste traficul. Lansat in 2011, popularitatea sa in top site-uri de videochat se datoreaza jocului de cuvinte "to chaturbate", cat si interactitivitatii modelelor cu publicul bazate pe tips.

Flirt4Free.com (F4F) este un alt veteran din acest top cu site-uri de videochat pentru modele de succes, avand peste 20 de ani de popularitate si imbinand optiunile premium cu cele freemium. Preturile F4F sunt intre 4$ si 12$ in general, cu un comision intre 25% si 30%, adresandu-se modelelor care vorbesc bine limba engleza si care vor sa se focuseze pe relatii, nu pe show-uri. De asemenea, Flirt4Free este cel mai cunoscut site de videochat cu versiune special dedicata pentru barbati.

FreeWebcams.com ofera modelelor de videochat comision de 50% si functioneaza pe principiul freemium, token-based, avand un trafic variat compatibil atat cu modelele relationale, cat si cu cele de show.

Imlive.com a fost lansat in 2002, facand parte din top site-uri de videochat premium cu o bogata istorie si traditie, detinand multiple premii internationale si modele de top. Comisionul oferit este intre 30% si 35%, in functie de performanta modelelor.

MyFreeCams.com (MFC) este un precursor al modelului freemium, avand locul lui aparte in top site-uri de videochat. Lansat in 2004, MFC a schimbat complet lumea videochatului prin conceptul freemium, care permite ca mai multi utilizatori sa poata urmari show-ul unui model pentru care doar unul sau o parte din ei plateste. Majoritatea modelelor lucreaza pe MyFreeCams.com de acasa, iar comisionul modelelor si studiourilor este acelasi: 50%.

Streamate.com este un site premium care dispune de cea mai mare retea de integrari cu site-urile de adult tube si adult members din lume, ceea ce asigura un numar semnificativ de membri. Streamate.com se incadreaza in top site-uri de videochat ca fiind o optiune excelenta pentru modelele cu experienta.

StripChat.com este printre cele mai noi platforme din top site-uri de videochat pe segmentul premium, desprinzandu-se de gigantul online adult xHamster si crescand rapid in topul site-urilor de nisa, prin solutii noi de protectie a modelelor fata de vizitatorii neplacuti (modelul "Knights").

Studio 20 se bucura de parteneriate speciale si preferentiale cu toate site-urile premium din acest top (Jasmin, Flirt4Free, Streamate, Imlive, Cams), precum si cu site-ul de tip freemium FreeWebcams. Daca vrei sa devii un model de succes pe oricare dintre platformele din top site-uri de videochat, contacteaza-ne!

Autor, Sursa

Autor: Studio 20
Sursa: Top site-uri videochat

Categorii

Cuvinte cheie

top siteuri videochat, videochat, modele videochat

Statistici

Data articol: 13 Oct 2017
Data adaugarii: 13 Oct 2017, ora 15:08
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 3367 din total vizualizari: 3367
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.