Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Timpul trece, iar tehnologia evolueaza pe zi ce trece si pune stapanire pe activitatea noastra cotidiana mai mult decat ne-am imagina. Nu putem lasa telefonul din mana pentru mai mult de cateva ore, lucram intreaga zi pe laptop, calculator si tableta si, incet, incet, substituim orice...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Impactul papetariei asupra imaginii unui brand

Articol: Impactul papetariei asupra imaginii unui brand

20 october 2017, articol adaugat la 20 october 2017, ora 15:08

Timpul trece, iar tehnologia evolueaza pe zi ce trece si pune stapanire pe activitatea noastra cotidiana mai mult decat ne-am imagina. Nu putem lasa telefonul din mana pentru mai mult de cateva ore, lucram intreaga zi pe laptop, calculator si tableta si, incet, incet, substituim orice forma de comunicare si organizare offline. De aceea, multe persoane care detin un business uita de impactul pe care il pot avea produsele de papetarie asupra rezultatelor pentru care lucreaza zi si noapte. Atunci cand iti organizezi si gestionezi in varianta print o parte din activitati si documente, reusesti sa comunici ca afacerea ta este legitima si ca totul este sub control.

Produsele de papetarie ofera o imagine mult mai profesionista si credibila afacerii tale. Numai simplul fapt ca decizi sa faci o astfel de achizitie arata ca esti interesat de compania ta si ca iti doresti ca investitiile tale marunte, dar pe termen lung, sa-ti aduca numai satisfactii. Desi poate parea un detaliu nesemnificativ, atunci cand iti organizezi activitatea cu ajutorul papetariei, le arati clientilor ca iti dai interesul ca fiecare detaliu sa fie facut asa cum trebuie. In consecinta, le oferi o imagine in perspectiva asupra modului in care se desfasoara activitatea in firma ta si le dai de inteles ca vei fi la fel de implicat si in cazul unor probleme mai mari.

De asemenea, produsele de papetarie te vor ajuta sa consolidezi imaginea brandului tau. De exemplu, sa ne gandim ca vei trimite unui client o scrisoare fizica, nu electronica. Acest lucru il va ajuta sa remarce mult mai usor logo-ul afacerii tale, culorile pe care le-ai folosit, precum si alte detalii care iti caracterizeaza afacerea.

Nu poti sa contesti faptul ca produsele de papetarie au un rol foarte important in activitatea oricarei afaceri, indiferent daca vorbim de topuri de hartie A4, plicuri sau caiete.

OfficeClass.ro, este unul dintre magazinele unde vei gasi intotdeauna produse de papetarie pe care sa le folosesti in organizarea afacerii tale, precum si intr-o comunicare veritabila cu clientii tai. Printre produsele de papetarie pe care le vei putea gasi pe site-ul nostru, enumeram: hartie foto, hartie A4 de copiator si de scris, hartie in role sau pentru imprimante matriciale, role pentru fax si case de marcat, caiete pentru birou, plicuri, etichete autocolante si multe altele! In plus, aici vei gasi intotdeauna produse de papetarie la cel mai bun pret, o gama diversificata de produse si branduri foarte cunoscute in acest domeniu, ca de exemplu: Xerox Business, Xerox Transit, Euro Basic, Etichete autoadezive, Colotech, Color Copy, Hartie in role pentru plotter, etc.

Daca iti doresti sa ai o activitate cat mai organizata si sa obtii rezultate vizibile, acorda produselor de papetarie importanta necesara in cadrul business-ului tau.

Autor, Sursa

Autor: OfficeClass
Sursa: Papetarie

Cuvinte cheie

papetarie

Etichete

Statistici

Data articol: 20 Oct 2017
Data adaugarii: 20 Oct 2017, ora 15:08
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1127 din total vizualizari: 1127
Impactul papetariei asupra imaginii unui brand
 
 


Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.