Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Perioada vacantei de vara este valorificata la maxim de catre comerciantii dornici sa isi promoveze produsele si serviciile prin organizarea de campanii de publicitate care presupun oferirea de produse promotionale pentru vacanta. Campania de publicitate va inregistra un real succes mai...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Materiale promotionale pentru vacanta

Articol: Materiale promotionale pentru vacanta

16 may 2012, articol adaugat la 16 may 2012, ora 10:54

Perioada vacantei de vara este valorificata la maxim de catre comerciantii dornici sa isi promoveze produsele si serviciile prin organizarea de campanii de publicitate care presupun oferirea de produse promotionale pentru vacanta. Campania de publicitate va inregistra un real succes mai ales daca produse promotionale pentru vacanta oferite sunt produse de tipul celor indispensabile in vacanta la mare sau la munte. Catalogul de produse promotionale ColourFul Seasons 2012 pus la dispozitia clientilor de SC Keops Star SRL ofera clientilor interesati o gama variata de produse promotionale pentru vacanta, grupate in categoriile Leisure si Summer. Aceste produse promotionale de tip rucsacuri, seturi de picnic, genti de racire, palarii de soare, termosuri si cani termoizolante sunt foarte utile pe perioada vacantei, facand parte kitul "de supravietuire" la munte sau la mare.

Unele produse promotionale pentru vacanta pot fi folosite la mare atat de adulti cat si de copii. Mingile pentru apa si aripioarele gonflabile pentru inot vor face senzatie printre cei mici, incantati de apa si de soare. Umbrelele, rogojinile si prosoapele de plaja sunt prezente in catalogul ColourFul Season intr-o varietate de culori si de modele. Firmele care doresc sa incurajeze prin campaniile lor publicitare miscarea in aer liber si un stil sanatos de viata pot oferi ca produse promotionale pentru vacanta produse de tip seturi de badminton si seturi de ping-pong. Cei care isi petrec timpul liber intr-un mod mai activ vor fi incantati sa primeasca astfel de produse promotionale la achizitionarea de bunuri si de servicii.

In catalogul de produse promotionale ColourFul Season sunt prezentate o serie de produse promotionale pentru vacanta special create pentru concediile petrecute la munte, in mijlocul naturii. Din rucsacul celor pasionati de expeditiile montane nu trebuie sa lipseasca produse de tip lanterne, cutite multifunctionale, busole, rulete, sepci si veste cu elemente reflectorizante si calduroasele seturi polar, confectionate din fleece. In bagajul de vacanta trebuie sa fie prezente sticlele din aluminiu, prevazute cu capace speciale ce permit depozitarea in siguranta a bauturilor. In functie de cum ne petrecem vacanta la mare sau la munte este indicat sa avem la indemana fie un racitor, fie un termos.

Produse promotionale pentru vacanta deosebite, prezente in catalogul ColourFul Season, sunt jocurile de sah, jocurile de Domino, jocurile Jigsaw sau jocurile Mikado; piesele acestor jocuri sunt confectionate din sticla sau din lemn si sunt impecabil finisate. Aceste produse sunt oferite clientilor in cutii de lemn sau in cutii cadou elegante. Aceste produse promotionale pentru vacanta pot fi oferite clientilor speciali sau partenerilor de afaceri pasionati de activitati care stimuleaza gandirea si intuitivitatea.

Autor, Sursa

Autor: SC Keops Star SRL
Sursa: Promotional-Zone.ro

Cuvinte cheie

materiale promotionale, promotionale vacanta, produse vacanta, articole promotionale, produse promotionale, picnic, cutite multifunctionale, busole

Statistici

Data articol: 16 May 2012
Data adaugarii: 16 May 2012, ora 10:54
Ultima actualizare: 16 May 2012, ora 10:56
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1216 din total vizualizari: 1216

Poze Articol

Materiale promotionale pentru vacantaMateriale promotionale pentru vacanta
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.