Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Vara este anotimpul vacantelor, dar nu si in constructii. In acest anotimp datorita vremii favorabile si zilelor lungi, constructiile sunt in plin avant. Parca e timpul si pentru o renovare a casei si poate chiar acoperisul are nevoie de o improspatare. Desi ati ales un sistem de...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Cand v-ati vopsit ultima data acoperisul?

Articol: Cand v-ati vopsit ultima data acoperisul?

14 may 2012, articol adaugat la 14 may 2012, ora 16:50

Vara este anotimpul vacantelor, dar nu si in constructii. In acest anotimp datorita vremii favorabile si zilelor lungi, constructiile sunt in plin avant. Parca e timpul si pentru o renovare a casei si poate chiar acoperisul are nevoie de o improspatare. Desi ati ales un sistem de acoperis foarte bun si nu prezinta probleme structurale, culoarea pare sa-si fi pierdut din prospetimea initiala si odata cu actiunea mai intensa a soarelui din ultima perioada, a capatat chiar o nota palida.

Daca acoperisul dumneavoastra prezinta simptomele de mai sus este momentul sa-l revopsiti si nu va ganditi ca va un demers foarte complicat. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa alegeti o solutie potrivita de vopsea pentru acoperis. O varianta viabila este Vopseaua pentru Tigla si Azbociment propusa de EMEX care prezinta o serie de calitati care va cor facilita munca si va vor diminua efortul depus, oferindu-va rezultate calitative si durabile.

Aceasta solutie prezinta o rezistenta ridicata la radiatiile ultraviolete si la murdarie, ceea ce inseamna ca in urmatorii ani, tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a reda acoperisului un aspect proaspat este sa-l spalati cu furtunul. De asemenea, vopseaua este recomandata si de puterea sa mare de acoperire si aderenta excelenta la tigla de beton sau la placile de azbociment.

Ca mod de aplicare, se pot vopsi chiar si tiglele proaspat scoase din cuptor, la o temperatura de aproximativ 55ºC. De asemenea, solutia poate fi aplicata pe orice suprafete de baza minerala beton, zidarie, BCA, piatra, caramizi, boltari, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton (rigips), conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, dar si pe suprafete ca OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, polistiren expandat.
Pentru cele din urma este necasara o pregatire prealabila cu o amorsa de perete, antimucegai sau sanitizant inainte de aplicarea amorsei acrilice.

Printr-un efort minim depus pentru reimprospatarea acoperisului, veti beneficia de protectie impotriva factorilor externi care, altfel, in timp vor avea un efect coroziv asupra tiglelor acoperisului dumneavoastra, determinand lucrari de refacere mult mai costisitoare.

Detalii veti gasi in pagina produsului la http://www.emex.ro/vopsea-tigla-emex.html
Un lucru foarte important: specialistii EMEX va stau la dispozitie cu raspunuri si solutii rapide si pe pagina dedicata de Facebook.

Autor, Sursa

Autor: Laurentiu Nazare
Sursa: Cand v-ati vopsit ultima data acoperisul ?

Cuvinte cheie

vopsit, acoperisul, reimprospatarea, protectie

Statistici

Data articol: 14 May 2012
Data adaugarii: 14 May 2012, ora 16:50
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1205 din total vizualizari: 1205
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.