Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Economia de piata impune o concurenta puternica intre producatorii de aceleasi servicii si bunuri; fiecare dintre acestia incearca sa atraga atentia potentialilor cumparatori asupra produselor lor prin campanii de publicitate si promotii. O metoda din ce in ce mai practicata de catre...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

POSM - o metoda eficienta de publicitate

Articol: POSM - o metoda eficienta de publicitate

02 february 2012, articol adaugat la 02 february 2012, ora 16:10

Economia de piata impune o concurenta puternica intre producatorii de aceleasi servicii si bunuri; fiecare dintre acestia incearca sa atraga atentia potentialilor cumparatori asupra produselor lor prin campanii de publicitate si promotii. O metoda din ce in ce mai practicata de catre companii este aceea a amenajarii in spatiile de desfacere a unor standuri de prezentare a produselor promotionale sau a produselor noi, lansate de curand pe piata. Acest tip de publicitate se numeste POSM- point of sale materials si reprezinta o metoda eficienta de promovarea a imaginii companiei si a produselor acesteia. Standurile POSM sunt instalate in punctele strategice din magazine - pe galerii principale din magazin, la capatul culoarelor cu produse sau in imediata apropiere a caselor de marcat. Standurile cu produse promotionale pozitionate astfel atrag atentia clientilor care de cele mai multe ori sunt tentati sa se apropie si sa afle mai multe despre promotie si noile produse puse in vanzare. Pentru o promovarea mai eficienta, langa aceste standuri exista un merchandiser al firmei care ofera informatii despre produse si promotie, asistandu-i pe clienti pentru a face alegerea cea mai potrivita.

Pentru un impact vizual maxim standul poate fi semnalizat cu bannere sau mascote ale firmei producatoare ce ilustreaza elemente care se regasesc in sigla firmei, ambalajul produselor sau in spoturile publicitare cu scopul de a crea in ochii clientului o imagine unitara a produsului si a firmei producatoare. Domisoarele dragute, amabile, imbracate in culorile promotiei, in calitatea de merchandiser, ofera informatii pretioase despre produsele promotionale si despre promotie contribuind substantial la succesul campaniei de publicitate.

SC Keops Star SRL comercializeaza produse promotionale deosebite ca design si calitate, oferta completa a firmei putand fi vizulizata pe site-ul companiei www.promotional-zone.ro . Consultand cataloagele de produse promotionale Europa Entreprise, Cool, ColourFul Seasons, Yes, Didex 2012 veti gasi, cu siguranta, produsele promotionale potrivite pentru sustinerea campaniei dumneavoastra de publicitate. Oferta de produse promotionale a firmei SC Keops Star SRL este foarte variata, aceste produse promotionale putand fi folosite in toate domeniile de activitate si in orice perioada a anului. Pentru a maximiza rezultatele companiei de publicitate se recomanda personalizarea produselor promotionale cu insemnele companiei sau ale promotiei. SC Keops Star SRL ofera clientilor servicii de personalizare a produselor promotionale prin procedee specifice ca tampografie, serigrafie, transfer termic, folio, gravura, timbru sec si tipar digital. De asemenea, firma asista clientii in vederea alegerii celor mai potrivite produse promotionale ideale pentru publicitatea de tip POSM.

Autor, Sursa

Autor: SC Keops Star SRL
Sursa: Promotional-Zone.ro

Cuvinte cheie

posm, publicitate posm, point of sales materials

Statistici

Data articol: 02 Feb 2012
Data adaugarii: 02 Feb 2012, ora 16:10
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1240 din total vizualizari: 1240
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.