Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Inceputul de an reprezinta pentru toti un nou inceput, o multitudine de planuri si idei pe care dorim sa le punem in practica. Aceasta perioada este ideala pentru lasarea de campanii de publicitate in vederea promovarii de servicii si de produse noi. Produse promotionale vitality din...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16444)

Produse promotionale vitality

Articol: Produse promotionale vitality

01 february 2012, articol adaugat la 01 february 2012, ora 13:08

Inceputul de an reprezinta pentru toti un nou inceput, o multitudine de planuri si idei pe care dorim sa le punem in practica. Aceasta perioada este ideala pentru lasarea de campanii de publicitate in vederea promovarii de servicii si de produse noi. Produse promotionale vitality din catalogul Cool comercializate de SC Keops Star SRL acopera o gama larga de articole de frumusete si de sanatate, necesare pentru a ne mentine in forma tot timpul anului.

Seturile de manichiura Cool sunt produse promotionale vitality de foarte buna calitate, ce contin toate ustensilele necesare realizarii unei manichiuri reusite pentru doamne si domni: unghiere de diverse marimi, foarfece si pile. Aceste produse promotionale vitality sunt impartite in doua categorii, seturi de manichiura pentru barbati si seturi de manichiura pentru femei. Seturile de manichiura vitality pentru barbati contin pe langa pile, unghiera, foarfece si cutite cu diverse intrebuintari. Produse promotionale vitality de acest tip destinate uzului doamnelor includ pensete si ustensile pentru machiaj - pensule pentru aplicat fardul de pleoape si perii pentru aplicat fardul de obraz . Seturile de manichiura vitality din catalogul de produse promotionale Cool sunt prezentate in cutii speciale, confectionate din piele ecologica in diverse culori si marimi. Aceste produse promotionale pot sustine cu succes campaniile de publicitate demarate de firmele care activeaza in industria cosmetica.

Produse promotionale vitality interesante, prezente in oferta firmei SC Keops Star SRL, sunt gentile pentru produse cosmetice, confectionate din diverse materiale, intr-o varietate impresionanta de marimi, modele si culori. Aceste produse promotionale vitality sunt utile, asigurand o depozitare si un transport corespunzator al produselor cosmetice. Produse promotionale vitality care merita toata atentia sunt periile de par prevazute cu oglinzi care se pot plia pentru a fi usor depozitate in geanta sau in buzunar. Oricare dintre aceste produse promotionale vitality poate fi oferit ca bonus la vanzarea unui articol cosmetic in cadrul promotiilor sau a campaniilor de publicitate. Produsele pot fi personalizate la cererea clientului cu insemnele dorite de catre acesta.

Produse promotionale vitality deosebite sunt seturile spa pentru barbati si pentru femei ; acestea pot reprezenta cadourile ideale pentru partenerii de afaceri, angajati sau clienti, cadouri oferite cu ocazia sarbatorii de Sfantul Valentin sau celor de I si 8 Martie. Seturile spa barbatesti contin o geanta cosmetica, gel de ras, lotiune aftershave, sapun, exfoliant pentru corp si crema de maini. Seturile spa pentru doamne includ o geanta cosmetic si produse pentru baie: exfoliant, gel de dus, lotiune de corp, cristale pentru baie.

Autor, Sursa

Autor: SC Keops Star SRL
Sursa: Promotional-Zone.ro

Cuvinte cheie

produse promotionale vita, produse promotionale, vitality, materiale promotioanle, keopstar, promotional zone, sfantul valentin, produse vitalitate

Statistici

Data articol: 01 Feb 2012
Data adaugarii: 01 Feb 2012, ora 13:08
Ultima actualizare: 01 Feb 2012, ora 13:17
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1249 din total vizualizari: 1249

Poze Articol

Produse promotionale vitalityProduse promotionale vitality
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.