Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Toti soferii care folosesc reteaua de drumuri nationale din Romania trebuie sa aiba asupra lor o rovinieta valabila. Costul acesteia depinde de tipul de autovehicul folosit (categoriile A, B, C, D, E, F) si de perioada de valabilitate, care poate fi de o zi, de 7, 30, 90 de zile sau de...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Cum faci verificare rovinieta online

Articol: Cum faci verificare rovinieta online

20 april 2016, articol adaugat la 20 april 2016, ora 10:21

Toti soferii care folosesc reteaua de drumuri nationale din Romania trebuie sa aiba asupra lor o rovinieta valabila. Costul acesteia depinde de tipul de autovehicul folosit (categoriile A, B, C, D, E, F) si de perioada de valabilitate, care poate fi de o zi, de 7, 30, 90 de zile sau de 12 luni. Daca nu achiti aceasta taxa de drum, esti pasibil de o amenda de circulatie de minim 250 de lei si de maxim 4.500 de lei.

Pentru a evita o astfel de situatie neplacuta si paguboasa, este bine sa faci o verificare rovinieta online de fiecare data cand pleci la drum, pentru a te asigura ca totul este in regula si documentul nu a expirat. Pentru acest lucru te poti folosi de site-ul Roviniete.ro, care iti pune la dispozitie mai multe servicii online: de verificare valabilitate rovinieta, calculator rovinieta, alerta expirare rovinieta si cumparare rovinieta online.

Pentru a face verificare rovinieta online trebuie sa intri pe site si sa introduci in campul dedicat numarul de inmatriculare a masinii si seria sasiului. Este important de stiut ca poti face acest lucru numai daca rovinieta nu a expirat. Mai mult, serviciul nu poate afisa rovinietele care urmeaza sa fie emise. In cazul in care observi ca rovinieta a expirat, iti poti achizitiona una noua de pe site-ul Roviniete.ro, in numai cateva minute. Ai nevoie doar de cateva informatii despre tipul de autovehicul detinut si de date personale de baza pentru tarifare.

Cum cumperi o rovinieta online

Daca in urma procesului de verificare rovinieta online ai constatat ca ai nevoie de una noua, trebuie sa alegi tipul de masina, data de la care vrei ca taxa de drum sa intre in vigoare si perioada de valabilitate a acesteia. Pentru plata, ai mai multe posibilitati: prin card bancar, ordin de plata sau plata la banca, BT24 Banca Transilvania sau 24 Banking BCR. Mai departe, este nevoie sa ne furnizezi cateva informatii personale de baza, cum ar fi nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, adresa de livrare, insemnul de stat al masinii si numarul de inmatriculare. Apoi vei primi rovinieta online pe e-mail, impreuna cu datele de facturare, imediat ce se confirma plata online. Rovinietele cumparate prin intermediul site-ului Roviniete.ro includ T.V.A.

Aceste servicii de verificare rovinieta online, calculator rovinieta, alerta expirare cumparare rovinieta, oferite de catre compania Scala Assistance, ii scutesc pe conducatorii auto de alergatura inutila si de timp pretios pierdut prin oras. Site-ul este autorizat de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (C.N.A.D.N.R.), prin contractul nr. 93/17339/27.08.2007, sa comercializeze roviniete online intr-un mod simplu, rapid si, mai ales, eficient. Mai mult, cu ajutorul acestui serviciu ai posibilitatea sa faci verificare rovinieta online la orice ora din zi si din noapte, pentru a nu fi luat prin surprindere de o amenda de circulatie.

Autor, Sursa

Autor: Roviniete.ro
Sursa: Verificare rovinieta online

Cuvinte cheie

rovinieta online, rovinieta pret, verificare rovinieta, valabilitate rovinieta, de unde cumpar rovinieta, plata rovinieta online, verificare online vinieta

Statistici

Data articol: 20 Apr 2016
Data adaugarii: 20 Apr 2016, ora 10:21
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 991 din total vizualizari: 991
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.