Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Lasand la o parte toate prejudecatile si idelile preconcepute, industria video chatului adult este si va ramane pentru mult timp una dintre cele mai profitabile din lume! Nici nu este de mirare ca numarul tinerelor care isi doresc sa lucreze in aceasta bransa creste din ce in ce mai mult...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16434)

Ce beneficii au modelele care fac video chat adult?

Articol: Ce beneficii au modelele care fac video chat adult?

07 july 2017, articol adaugat la 07 july 2017, ora 15:00

Lasand la o parte toate prejudecatile si idelile preconcepute, industria video chatului adult este si va ramane pentru mult timp una dintre cele mai profitabile din lume! Nici nu este de mirare ca numarul tinerelor care isi doresc sa lucreze in aceasta bransa creste din ce in ce mai mult cu fiecare an.

Ca sa intelegi cat de mult poate castiga un model de video chat adult care lucreaza la Studio 20, iti spunem doar atat: dupa 3-4 ani de activitate in acest domeniu, iti poti cumpara propria casa si masina, fara sa te indatorezi zeci de ani la banci.

Asadar, daca ti-ai dorit mereu o slujba stabila, cu program flexibil si unde poti castiga foarte multi bani intr-un timp relativ scurt, te asteptam in echipa Studio 20, cel mai bun studio de video chat din lume.
Iata doar cateva dintre beneficiile de care te vei bucura ca model de video chat adult in cadrul Studio 20:

1. Cu o experienta de peste 17 ani si cu numeroase locatii raspandite pe 3 continente (Europa, America de Sud si America de Nord), suntem intr-un continuu proces de dezvoltare si nu intentionam sa ne oprim prea curand! Spre deosebire de alte studiouri de video chat adult care pacalesc numeroase modele si dispar peste noapte cu banii lor, noi respectam legea si platim impozitele la zi.

Lucram transparent si corect, de aceea toate modelele noastre semneaza inca din prima zi un contract artist-interpret, in care sunt stipulate toate drepturile si obligatiile ambelor parti. De asemenea, o data la 2 saptamani vei semna un act aditional in care apar toate detaliile legate de activitatea ta in acea perioada.

2. Pentru a vedea ca sumele uriase pe care le castiga multe dintre modelele noastre de video chat adult sunt reale, la interviu sau dupa ce iti incepi activitatea, ii poti cere managerului sa-ti arate incasarile lor. Desigur, daca esti comunicativa, serioasa si dedicata acestei meserii, poti castiga si tu la fel de multi bani ca ele! Totul depinde doar de tine!

3. Vei avea ocazia de a lucra la primul studio de video chat din lume certificat Jasmin la nivel Silver. Acest lucru inseamna ca vei beneficia de conditii preferentiale, de suport dedicat permanent si de alte avantaje suplimentare, care te vor ajuta sa castigi mai multi bani.

4. Ca sa devii un model de top in video chatul adult, nu ai nevoie de experienta anterioara in acest domeniu. In primele 5 zile petrecute la Studio 20, vei avea la dispozitie o colega trainer dedicata, care te va ajuta si te invata cum sa devii o adevarata maestra a seductiei. De asemenea, pe parcursul fiecarei ture, vei avea alaturi cel putin 2 colegi/colege in echipa de suport, in cazul in care ai nevoie de ajutor.

5. Pe langa perioada initiala de training si de suportul tehnic constant, la Studio 20 beneficiezi de cursuri individuale gratuite de limba engleza, cultura generala si make-up. Acestea iti vor folosi atat in viata profesionala, cat si in viata personala. Vei deveni mai seducatoare, mai experimentata in arta conversatiei si te vei prezenta mereu ireprosabil in public.

6. Pentru ca stim cat de greu este sa fii model de video chat adult incepator, iti oferim ajutor financiar pentru a putea sa iti completezi trusa de machiaj si garderoba de lucru. Mai exact, vom achizitiona produsele de care ai nevoie si, daca vei lucra la noi pentru minimum 3 luni, atunci le vei primi cadou din partea Studio 20. In cazul in care parasesti echipa inainte de implinirea acestei perioade, vom opri banii aferenti produselor din ultima ta plata.

7. Daca iti doresti sa devii un model faimos, ne vom folosi resursele si cunostintele dobandite in atatia ani de activitate pentru a te promova si a te transforma intr-un model de video chat adult cunoscut la nivel mondial! Astfel, vei obtine mai mult trafic si mai multi bani atat din chat, cat si din programele de afiliere ale site-urilor cu care colaboram.

8. Din momentul in care ai implinit 6 luni ca model de video chat adult in echipa Studio 20, poti solicita credite fara dobanda si fara comision pentru cumpararea unui autoturism sau a unui apartament, dar si pentru realizarea operatiilor estetice dorite, direct de la noi. Tu trebuie sa aduci minimum 20% din suma necesara, iar restul de 80% va fi asigurat de Studio 20. Dupa aceea, vei restitui banii datorati in rate lunare din castigurile pe care le realizezi.

9. Apreciem si recompensam seriozitatea si munca depusa, de aceea, la implinirea a 12 luni fara intreruperi in echipa Studio 20, fiecare model de video chat adult primeste bonusuri de fidelitate, care se acorda in functie de incasarile realizate in fiecare trimestru!

Cu atatea beneficii la dispozitia ta, e timpul sa pornesti pe drumul catre succes alaturi de Studio 20. Vino in echipa noastra si transforma-ti visurile in realitate! Te asteptam cu bratele deschise!

Autor, Sursa

Autor: Studio20
Sursa: Video chat adult

Cuvinte cheie

model de video chat, studio de video chat, model de videochat, studio de videochat

Statistici

Data articol: 07 Jul 2017
Data adaugarii: 07 Jul 2017, ora 15:00
Ultima actualizare: 07 Jul 2017, ora 16:26
Vizualizari in ultimele 30 zile: 768 din total vizualizari: 768
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.