Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Copiii simbolizeaza una dintre cele mai mari realizari din viata unui cuplu. Sa fii parinte este un sentiment greu de descris in cuvinte si o bucurie nemarginita. Cu toate acestea, fiecare an din viata micutului tau vine cu o noua provocare. Una dintre cele mai problematice situatii...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Faci aceste greseli cand cumperi haine pentru copii? Iata cum le poti evita

Articol: Faci aceste greseli cand cumperi haine pentru copii? Iata cum le poti evita

, articol adaugat la 24 january 2018, ora 17:38

Copiii simbolizeaza una dintre cele mai mari realizari din viata unui cuplu. Sa fii parinte este un sentiment greu de descris in cuvinte si o bucurie nemarginita. Cu toate acestea, fiecare an din viata micutului tau vine cu o noua provocare.

Una dintre cele mai problematice situatii careia trebuie sa ii faci fata este cea legata de achizitionarea hainelor pentru copii. Industria confectiilor este intr-o continua dezvoltare si progreseaza rapid. Tot mai multe modele de haine pentru copii apar pe piata, iar tu nu stii ce sa-i mai cumperi prichindelului. Cu atatea optiuni la dispozitie, nici nu este de mirare ca te poti simti depasita de situatie.

Ca sa faci o achizitie inteligenta si ca sa fii sigura ca cel mic se va simti bine in ceea ce-l vei imbraca, iata care sunt cele mai frecvente greseli pe care parintii le fac atunci cand achizitioneaza haine pentru copii si cum le poti evita cu brio:

1. Nu aleg cu atentie materialul

Nu de putine ori, suntem tentati sa cumparam haine pentru copii din materiale indoielnice, cum ar fi cele sintetice, doar pentru simplul fapt ca sunt extrem de ieftine. Indiferent cat de mult ai economisi, nu face rabat la astfel de lucruri. Materialele sintetice ii pot pune in pericol sanatatea celui mic si ii pot provoca reactii alergice sau eczeme destul de grave.

Inainte de a cumpara hainute pentru copilul tau, verifica din ce material sunt confectionate acestea. Avand in vedere ca pielea unui copilas este extrem de sensibila, medicii pediatri si specialistii din intreaga lume sfatuiesc parintii sa achizitioneze doar haine pentru copii realizate din bumbac 100%. Acest material lasa pielea micutului tau sa respire, nu o irita si chiar combate transpiratia excesiva. De asemenea, bumbacul este un material rezistent la uzura purtarii si a spalarii, conferindu-i totodata celui mic si gradul ridicat de confort de care are nevoie.

2. Nu pun accentul pe calitate, siguranta si confort

In momentul in care ai devenit parinte, cumpararea hainelor pentru copii ti se pare o reala provocare si esti tentat sa te pierzi in nenumaratele modele care mai de care mai accesibile ca pret si mai simpatice ca design. Multi parinti achizitioneaza obiecte vestimentare pentru cei mici intr-un implus de moment, fara sa se gandeasca daca respectivele haine pentru copii sunt confortabile sau sigure.

Inainte de a achizitiona haine pentru prichindelul tau, verifica intotdeauna din ce materiale sunt realizate respectivele articole vestimentare si daca sunt potrivite pentru varsta celui mic. De asemenea, asigura-te ca accesoriile precum fundite, fermoare, capse sau nasturasi sunt bine cusute si nu exista riscul de a-i pune copilasului sanatatea in pericol.

3. Nu ii cumpara celui mic haine de marimea potrivita

Cand esti parinte, mai ales pentru prima oara, esti tentat sa cumperi tot felul de lucrusoare haioase sau dragalase, chiar daca nu sunt marimea potrivita, in speranta ca cel mic le va purta candva.

Chiar daca te incanta foarte mult un anumit obiect vestimentar, insa nu ai gasit disponibila marimea potrivita pentru prichindelul tau, nu achizitiona produsul doar in speranta ca cel mic va creste si il va purta. Sau, mai rau, in speranta ca il va purta chiar si asa, cu cateva numere mai mari. Gandeste-te cum ar fi sa porti haine care nu sunt marimea ta, ci cu 2-3 numere mai mari. Daca tie nu ti-ar placea, atunci cu siguranta, nu i-ar face placere nici prichindelului tau. Cumpara-i intotdeauna haine pentru copii in functie de dimensiunile lui actuale, ca sa fii sigura ca se simte intotdeauna confortabil in ceea ce poarta.

4. Nu isi stabilesc un buget concret

Frenezia cumparaturilor ne cuprinde pe toti la un moment dat in viata. Se intampla deseori sa mergem la shopping cu un anumit obiectiv in minte, insa ajungem acasa cu mult mai multe lucruri decat am planificat initial.

Ca sa nu cheltui prea mult si ca sa eviti sa cumperi haine pentru copii de care cel mic nu are neaparata nevoie, trebuie sa iti stabilesti inca de la bun inceput un anumit buget si sa tii cont de el. Evita sa achizitionezi impulsiv si focalizeaza-ti atentia pe articolele vestimentare care ii sunt cu adevarat necesare copilasului tau.

5. Nu tin cont de faptul ca anumite haine pentru copii nu se pot spala la masina

Din dorinta de a economisi timp si de a rezolva cat mai multe treburi, unii parinti spala la masina chiar si acele haine pentru copii care ar trebui spalate manual, fara sa consulte in prealabil eticheta. Astfel ajung sa deterioreze hainele si sa fie nevoiti sa cumpere altele.

Inainte de a cumpara haine pentru copii, citeste cu atentie mentiunile de pe site sau verifica cu grija eticheta, pentru a afla daca respectivele produsele pot fi spalate automat. De exemplu, hainutele confectionate din bumbac 100% pot fi spalate foarte usor la masina de spalat si se usuca foarte repede. Astfel, vei economisi timp pretios, pe care il poti petrece alaturi de prichindelul tau.

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Haine pentru copii

Cuvinte cheie

haine copii, haine bebelusi

Statistici

Data articol:
Data adaugarii: 24 Jan 2018, ora 17:38
Ultima actualizare: 24 Jan 2018, ora 17:41
Vizualizari in ultimele 30 zile: 669 din total vizualizari: 669
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.