Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Societatea moderna se confrunta in ultimile decenii cu problemele cauzate de poluarea crescanda a mediului inconjurator, ca urmare a fenomenelor de industrializare si globalizare. Folosirea nerationala a resurselor naturale a pus in pericol anumite elemente ale ecosistemului -...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Advertising prin materiale promotionale eco

Articol: Advertising prin materiale promotionale eco

23 november 2011, articol adaugat la 23 november 2011, ora 17:04

Societatea moderna se confrunta in ultimile decenii cu problemele cauzate de poluarea crescanda a mediului inconjurator, ca urmare a fenomenelor de industrializare si globalizare.

Folosirea nerationala a resurselor naturale a pus in pericol anumite elemente ale ecosistemului - stratul de ozon s-a rarefiat generand efectul de sera care se resimte din ce in ce mai puternic in ultimii ani, defrisarile excesive au redus dramatic suprafata impadurita la nivel global, multe specii de plante si rase de animale au disparut sau sunt in pericol de disparitie. In aceste conditii, adoptarea de fiecare dintre noi a unei atitudini ecologiste este mai mult decat necesara; se recomanda folosirea de produse eco in toate domeniile si activitatile.

Producatorii din domeniul industriei de publicitate s-au alaturat curentului eco oferind clientilor o varietate de produse eco care pot fi folosite cu succes in campanile de publicitate ca materiale promotionale. SC Keops Star este importator direct de materiale promotionale eco confectionate din materiale biodegradabile, produsele avand certificat ecologic.

Din ce in ce mai multe companii se implica activ in proiecte ecologice, oferind in cadrul activitatilor derulate ... materiale promotionale eco.

Atitudinea eco adoptata de companii confera o nota de profesionalism si raspundere civica actiunilor companiei, conferind acesteia un plus de imagine. Campaniile de publicitate organizate pentru promovarea unui serviciu sau a unui produs pot fi concepute pe teme ecologiste, de mare impact social, folosindu-se materiale promotionale eco. Prin oferirea acestor materiale promotionale eco se transmite clientilor si partenerilor de afaceri ideea respectarii mediului inconjurator, incurajandu-se folosirea produselor eco si colectarea deseurilor reciclabile.

SC Keops Star comercializeaza produse eco realizate din hartie si carton reciclabil, bumbac organic si iuta. Aceste materiale promotionale eco au intrebuintari multiple, remarcandu-se prin calitate, design si diversitate: pixuri, creioane, mape, genti, penare din hartie reciclabila, sacose din bumbac organic si iuta, produse care functioneaza pe baza energiei solare sau a elementilor galvanici.

Companiile pot alege sa foloseasca in activitatile de birou produse eco, confectionate din hartie si carton biodegradabil, personalizate cu elementele specifice ale companiei. Aceste materiale promotionale eco pot fi oferite angajatilor cu ocazia unor momente speciale - sarbatori, zile de nastere sau pentru uzul profesional si personal . O buna ocazie pentru a oferi materiale promotionale eco anjajatilor sunt activitatile organizate de companie de tip training, workshop sau team building.

SC Keops Star ofera clientilor servicii de personalizare a produselor achizitionate prin urmatoarele procedee: serigrafie, transfer termic, timbru sec si tipar digital, tampografie, folio si gravura.

Autor, Sursa

Autor: SC Keops Star SRL
Sursa: Promotional-Zone.ro

Cuvinte cheie

materiale promotionale eco, advertising, publicitate

Statistici

Data articol: 23 Nov 2011
Data adaugarii: 23 Nov 2011, ora 17:04
Ultima actualizare: 23 Nov 2011, ora 17:11
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1341 din total vizualizari: 1341

Poze Articol

Advertising prin materiale promotionale ecoAdvertising prin materiale promotionale eco
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.