Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Succesul pe piata al unui produs sau al unui serviciu depinde de originalitatea ideii valorificate la crearea lui, de calitatea produsului si de promovarea acestuia. O modalitatea eficienta de a mediatiza o lansare de produse este aceea de a oferi produse textile promotionale clientilor...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Produsele textile promotionale folosite in campanii de publicitate

Articol: Produsele textile promotionale folosite in campanii de publicitate

25 november 2011, articol adaugat la 25 november 2011, ora 12:22

Succesul pe piata al unui produs sau al unui serviciu depinde de originalitatea ideii valorificate la crearea lui, de calitatea produsului si de promovarea acestuia. O modalitatea eficienta de a mediatiza o lansare de produse este aceea de a oferi produse textile promotionale clientilor la achizitionarea produsului.

Campaniile de publicitate care presupun oferirea de produse textile promotionale reprezinta o modalitatea ingenioasa de a convinge consumatorii sa cumpere, clientii fiind incantati sa primeasca articolul promotional ca bonus. Companiile care deruleaza astfel de campanii de advertising dau dovada de profesionalism si preocupare fata de client, scopul lor fiind acela de a-si crea o imagina pozitiva in constiinta cumparatorului.

SC Keops Star SRL ofera clientilor o diversitate de produse textile promotionale, de o calitate deosebita si cu multiple intrebuintari. Rasfoind cataloagele de produse ale firmei veti gasi in mod sigur produsul promotional ideal pentru campania dumneavoastra de publicitate. Produsele textile promotionale au o prezentare deosebita si se remarca prin finisaje si materialele folosite la confectionarea lor.

Sarbatorile de iarna si de Paste reprezinta pentru numerosi producatori momentul ideal pentru a organiza lansari de produse si servicii; atmosfera de sarbatoare si de buna dispozitie imbie consumatorii sa cheltuie mai mult si sa fie mai receptivi la tot ceea ce este nou. SC Keops Star SRL comercializeaza produse textile promotionale care pot fi folosite in campanii de publicitate in orice perioada a anului sau doar in anumite momente din an, cum este Craciunul.

In cataloagele ColourFul Christmas si ColourFul Seasons gasiti produse textile promotionale care prin design si calitate satisfac si cei mai exigenti clienti. Seturile de bucatarie, esarfele, cravatele sau paturile din fleece, tricourile, gecile sunt produse textile care pot fi ofefrite clientilor, partenerilor si angajatilor in orice perioada a anului in cadrul campaniilor publicitare.

Aceste produse textile promotionale pot fi personalizate prin serigrafie, transfer termic sau broderie. Pentru campaniile de publicitate derulate in perioada sarbatorilor de iarna pot fi folosite ca produse textile promotionale seturile polar pentru adulti si copii sau paturile fleece imprimate cu elemente decorative specifice Craciunului.

Pentru sezonul estival sunt recomandate ca produse textile promotionale prosoapele, tricourile si covorasele de palaja, articole de sezon, cu un design deosebit si in culori calde de vara. Sepcile de baseball, sepcile panama confectionate din material textil sau material impermeabil, vestele cu elemente reflectorizante si paturile din fleece pentru cort sunt prezente in catalogul de produse al firmei SC Keops Star SRL intr-o varietate de modele si culori; aceste articole ce pot reprezenta idei ingenioase pentru organizarea unei campanii de publicitate.

Autor, Sursa

Autor: SC Keops Star SRL
Sursa: Promotional-Zone.ro

Cuvinte cheie

produsele textile promotionale, obiecte textile promotionale, articole promotionale textile

Statistici

Data articol: 25 Nov 2011
Data adaugarii: 25 Nov 2011, ora 12:22
Ultima actualizare: 25 Nov 2011, ora 12:26
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1188 din total vizualizari: 1188

Poze Articol

Produsele textile promotionale folosite in campanii de publicitateProdusele textile promotionale folosite in campanii de publicitate
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.