Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Secolul in care traim este secolul vitezei si al tehnologiei, totul in jurul nostru se petrece intr-un ritm ametitor iar timpul a devenit din ce in ce mai pretios. Printre produsele de stricta necesitate ale omului modern, a ramas la fel ca in trecut, ceasul - instrumentul de masura al...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Organizeaza campanii de publicitate folosind produse promotionale electronice

Articol: Organizeaza campanii de publicitate folosind produse promotionale electronice

16 march 2012, articol adaugat la 16 march 2012, ora 14:51

Secolul in care traim este secolul vitezei si al tehnologiei, totul in jurul nostru se petrece intr-un ritm ametitor iar timpul a devenit din ce in ce mai pretios. Printre produsele de stricta necesitate ale omului modern, a ramas la fel ca in trecut, ceasul - instrumentul de masura al coordonatelor temporale. Ceasul este un produs care ne usureaza viata, combinand functia de accesoriu vestimentar cu cea de mecanism. Indiferent de prezentare - ceas de mana, ceas de masa sau ceas de perete acest produs poate reprezenta un cadou ideal, inspirat pentru orice persoana.

SC Keops Star SRL pune la dispozitia clientilor interesati sa organizeze campanii de publicitate care sa impresioneze prin calitatea produselor promotionale oferite, o gama variata de ceasuri de mana, ceasuri de perete si de masa. In catalogul de produse promotionale Cool 2012, produsele promotionale electronice de tip ceas sunt prezentate cu toate detaliile necesare pentru a convinge clientii de calitatea si designul deosebit al acestor produse.

Produsele promotionale electronice de tip ceas de mana comercializate de SC Keops Star SRL sunt diverse ca model, materiale folosite, functionalitate si stil. Daca ceasurile digitale au un design modern, sunt prevazute cu display, curele colorate din piele ecologica, material plastic sau silicon, ceasurile analog au un design clasic si curele elegante din piele naturala sau piele ecologica. Toate aceste produsele promotionale electronice se evidentiaza prin calitate materialelor si finetea detaliilor.

Unele dintre aceste produsele promotionale electronice sunt multifunctionale avand mai multe caracateristici decat un ceas obisnuit, aspect care le transforma in produse promotionale speciale. Unele ceasuri de mana sunt dotate cu busole sau termometru, in timp ce altele au mai multe curele, cadranul ceasului putand fi fixat pe curele de diferite culori, usor de asortat cu articolele vestimentare. Produsele promotionale electronice potrivite pentru campanile de publicitate sunt ceasurile unisex, bine reprezentate in catalogul Cool. Optand pentru un produs de acest fel eliminati efortul de a alege doua categorii de produse promotionale - cele destinate doamnelor si cele destinate domnilor.

In functie de mesajul pe care doriti sa il transmiteti prin campania de publicitate, publicului caruia va adresati si serviciul sau produsul pe care il promovati, puteti opta pentru un produs mai sofisticat, elegant sau unul modern, cu un design indraznet. Din categoria produsele promotionale electronice deosebite fac parte seturile de ceasuri de mana Roche si Dubai care sunt compuse din doua ceasuri, un ceas de dama si unul barbatesc, cu modele identice, oferite intr-o eleganta cutie cadou.

Autor, Sursa

Autor: SC Keops Star SRL
Sursa: Materiale promotionale

Cuvinte cheie

promotionale electrice, articole romotionale, ceasuri de masa, ceasuri de mana, calculatorare, usb, mp3 player

Statistici

Data articol: 16 Mar 2012
Data adaugarii: 16 Mar 2012, ora 14:51
Ultima actualizare: 07 May 2012, ora 15:08
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1281 din total vizualizari: 1281

Poze Articol

Organizeaza campanii de publicitate folosind produse promotionale electroniceOrganizeaza campanii de publicitate folosind produse promotionale electronice
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.