Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Daca unul din planurile pe care ti le-ai facut pentru noul an este sa adopti un stil de viata mai sanatos, sa stii ca sesiunile petrecute intr-un jacuzzi, sau o cada cu hidromasaj, intr-o pensiune la munte, pot fi un bun inceput. Poate ti se va parea ca suna a gluma, dar este cat se...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Top trei benefcii pentru sanatate a utilizarii unui jacuzzi

Articol: Top trei benefcii pentru sanatate a utilizarii unui jacuzzi

20 february 2020, articol adaugat la 20 february 2020, ora 16:09

Daca unul din planurile pe care ti le-ai facut pentru noul an este sa adopti un stil de viata mai sanatos, sa stii ca sesiunile petrecute intr-un jacuzzi, sau o cada cu hidromasaj, intr-o pensiune la munte, pot fi un bun inceput. Poate ti se va parea ca suna a gluma, dar este cat se poate de adevarat. Pe langa faptul ca relaxarea intr-o cada cu hidromasaj, in aer liber, este o modalitate minunata de a te bucura de peisaj si de aburi, este si benefica pentru sanatate. Pentru a te convinge, iti vom prezenta trei dintre cele mai mari beneficii ale hidromasajului. Astfel vei extinde aria de cautari pentru sejururile tale si a te vei orienta catre pensiunile care ofera si jacuzzi.

Amelioreaza stresul
Unul dintre cele mai importante avantaje pentru sanatate oferite de jacuzzi sau de cabinele cu hidromasaj este reducerea stresului. Daca ai experimentat un nivel ridicat de stres timp indelungat, este clar ca ai nevoie de o pauza de la rutina zilnica de la munca, scoala sau orice alta activitate. Stresul pe o perioada indelungata slabeste sistemul imunitar si te face susceptibil pentru afectiuni si boli cronice.
Iata de ce un sejur la o pensiune cu jacuzzi poate fi ideal pentru tine. Relaxeaza-te in cada cu hidromasaj sau in jacuzzi si lasa apa sa iti linisteasca muschii. Zgomotul si presiunea produse de de jeturile si bulele de apa te vor ajuta sa te relaxezi fizic, dar si mental.
De indata ce te vei afla in jacuzzi, gaseste pozitiile confortabile si adecvate pentru a folosi presiunea apei pe zonele de tensiune. Te poti bucura chiar si de un simplu masaj pentru picioare, asezandu-le direct in fata jeturilor.

Imbunatateste circulatia sangelui
Daca vei petrece mai mult timp in cada cu hidromasaj sau in jacuzzi, circulatia sanguina se imbunatateste considerabil. Apa fierbinte face ca temperatura corpului sa creasca, ceea ce dilata vasele de sange si faciliteaza circulatia sangelui in intregul corp.
Acest lucru este cat se poate de benefic pentru cei care sufera de artrita. In cazul lor, fluxul bland al apei din jet sau bulele de apa atenueaza presiunea asupra articulatiilor si permite fluidizarea miscarii. Dupa numai 20 de minute petrecute in jacuzzi sau in cada cu hidromasaj, se inregistreaza imbunatatirea sanatatii plamanilor si a inimii.

Asigura o noapte buna de somn
Un alt mare beneficiu pentru sanatate al unui jacuzzi sau a unei cazi de hidromasaj este acela ca ajuta la imbunatatirea somnului. O noapte buna de somn te va revigora si va duce la imbunatatirea starii generale de sanatate.
Studiile au aratat ca inmuierea intr-un jacuzzi, la o temperatura constanta, inainte de culcare, ajuta foarte mult la imbunatatirea somnului de peste noapte. Acest lucru are la baza faptul ca apa fierbinte din cada stimuleaza mecanismele de somn ale organismului si creste relaxarea, ceea ce te va ajuta sa adormi mai repede. Dupa ce vei iesi din cada fierbinte, temperatura corpului scade si ii semnaleaza corpului ca este timpul de culcare.

Autor, Sursa

Autor: Claudiu
Sursa: Pensiunea dracula

Cuvinte cheie

pensiune

Etichete

Statistici

Data articol: 20 Feb 2020
Data adaugarii: 20 Feb 2020, ora 16:09
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 445 din total vizualizari: 445
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.