Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Degradarea vopselei, cojirea, aparitia crapaturilor sunt urmari aproape inevitabile ale actiunii factorilor de mediu pe suprafetele construite. Pentru a obtine o protectie superioara si pentru a pastra aspectul proaspat perioade mai lungi de timp, chiar daca actiunea factorilor de mediu...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16468)

Protectie si Protectie Protectie pentru lemn, metal, zidarie

Articol: Protectie si Protectie Protectie pentru lemn, metal, zidarie

28 april 2012, articol adaugat la 28 april 2012, ora 08:48

Degradarea vopselei, cojirea, aparitia crapaturilor sunt urmari aproape inevitabile ale actiunii factorilor de mediu pe suprafetele construite. Pentru a obtine o protectie superioara si pentru a pastra aspectul proaspat perioade mai lungi de timp, chiar daca actiunea factorilor de mediu este mai intensa este foarte important sa alegem cu atentie sistemul de vopsele si grunduri pe care-l folosim. Solutiile tehnice actuale permit rezultate finale foarte bune care isi vor demonstra durabilitatea, atat timp cat sunt respectate instructiunile de prepare si aplicare ale sistemului dar si de pregatire a suprafetei pe care urmeaza a fi aplicat.

Rezultate foarte bune pe suprafete metalice, din beton sau din lemn se pot obtine cu un sistem format din Vopsea Alchidica Premium "Emex" sau Email Alchidic "Emex Extracolor" dupa pregatirea cu Grund Alchidic Anticoroziv "Emex" sau in cazul aplicarii pe lemn cu Grund de Binale "Emex".
Desi pelicula are aspect superior, pentru obtinerea unui efect estetic deosebit, cu luciu superior si de durata, pentru supralacuire se va putea folosi Lacul Alchidic "Emex".

Sistemul format din elementele descrise poate fi utilizat in vederea finisarii decorative sau industriale a suprafetelor interioare sau exterioare. Avantajele tehnice majore pe care le prezinta sunt: aderenta mare la suport, putere foarte buna de acoperire, caracteristica prin care este facilitat un consum redus de produs, uscare rapida... De asemenea, paleta larga de culori ofera o flexibilitate sporita in ceea ce priveste valoarea decorativa care se doreste a fi data suprafetei. De altfel, Romtehnochim, producatorul brand-ului Emex, pune la dispozitie si o cartela online de culori, la adresa: http://www.emex.ro/cartela-culori-ral-vopsele.html.

Avantajele tehnice prezentate de sistem se manifesta pentru pe elementele de constructii supraterane, la majoritatea tipurilor de suport. Nu este recomandata utilizarea pe tabla zincata, inox sau aluminiu.

Pentru a obtine rezultate calitative si durabile, respectarea modului de preparare si utilizare a produselor precum si pregatirea atenta a suprafetelor pe care urmeaza a fi aplicat sunt procese vitale si indispensabile pentru garantia unui rezultat final care se va ridica la cele mai inalte standarde.
Toate intructiunile de pregatire atat a produselor cat si a suprafetelor le puteti gasi pe site-ul Emex, la rubrica "Instructiuni de Aplicare - Vopsele Decorative".

Suprafata trebuie le randul ei atent curatata. Fie ca este vorba de metal, beton sau lemn, trebuie inlaturate toate urmele de praf, grasimi, noroi, rasina sau orice alte urme de contaminanti. Doar pe o suprafata perfect curata, sistemul va face dovada calitatilor sale tehnice si estetice.

Specialistii Emex va asteapta si pe Facebook cu sfaturi si recomandari.

Autor, Sursa

Autor: Laurentiu Nazare
Sursa: nespecificata

Cuvinte cheie

protectie

Etichete

Statistici

Data articol: 28 Apr 2012
Data adaugarii: 28 Apr 2012, ora 08:48
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1163 din total vizualizari: 1163
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.