Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Compania Ronexprim, lider pe piata romaneasca de aparate de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica, include in oferta sa numeroase tipuri de microscoape electronice fabricate de Thermo Fisher Scientific, cel mai mare producator de...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Ronexprim, furnizor a patru tipuri de microscoape electronice

Articol: Ronexprim, furnizor a patru tipuri de microscoape electronice

09 october 2019, articol adaugat la 09 october 2019, ora 11:09

Compania Ronexprim, lider pe piata romaneasca de aparate de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica, include in oferta sa numeroase tipuri de microscoape electronice fabricate de Thermo Fisher Scientific, cel mai mare producator de instrumente analitice la nivel mondial. Acestea ating rezolutie sub-nanometrica si marire de milioane, utilizand fascicul de electroni, detectori performanti si solutii software complexe de prelucrare a imaginilor si datelor analitice.

Ronexprim ofera microscoape electronice cu transmisie (TEM), de baleiaj (SEM), cu fascicul dual (SEM-FIB), cu fascicul ionic focalizat (PFIB) si accesorii pentru microscoape electronice:

1. TEM - Talos, Glacios Cryo, Spectra 300, Krios G4 Cryo;

2. SEM - Prisma E Sem, Quattro ESEM, Apreo, Verios G4, Volume Scope;

3. SEM-FIB/DBS - Scios 2, Helios G5, Helios NanoLab 1200AT;

4. PFIB - Helios PFIB.

5. Detectori si accesorii - Edax Ametek, Kleindiek Nanotechnik, Fischione Instruments, Allied High Tech Products etc.

Apreo SEM este echipat cu sursa de electroni cu emisie in camp Schottky (FEG), care combina performantele de rezolutie ultra-inalta (UHR) la tensiuni de accelerare ridicate si la tensiuni de accelerare joase, cu o constructie inovatoare a lentilelor finale si cu modul de lucru in vid scazut, pentru compensarea incarcarii electrostatice a materialelor dielectrice examinate.

Pentru analizarea proprietatilor fizico-chimice, Apreo furnizeaza in cel mai scurt timp imagini de cea mai inalta calitate pe materiale de orice natura, diferentiindu-se de orice alt sistem din categoria UHR-SEM prin configuratia speciala a coloanei electronice NiCol.

Datorita sistemului avansat de detectie a electronilor retroimprastiati (BSE), se obtine cel mai bun contrast de material, chiar si la tensiuni de accelerare joase si curenti de emisie mici, sub orice unghi de detectie si inclusiv pe probele sensibile la fasciculul de electroni accelerati. La ordine ridicate de marire, Apreo demonstreaza performante de rezolutie excelente, chiar si la distante de lucru mari.
Interfata grafica de comanda permite utilizatorului selectarea conditiilor de lucru optime pentru examinarea morfologica si analitica a probelor, indiferent de proprietatile electrice sau magnetice ale acestora.

Datorita proiectarii inovatoare a lentilei finale compuse, a sistemului de detectie Trinity, a incintei vidate spatioase si a sitemului cu pompare variabila, Apreo reprezinta instrumentul ideal pentru vizualizare si analiza elementala a nanodispozitivelor, nanocompozitelor, nanoparticulelor si cristalelor.

In acest articol, ne vom concentra pe modelul Talos, S/TEM reprezinta una dintre cele mai versatile platforme de vizualizare si analiza electronica produse de Thermo Fisher Scientific. Acesta asigura caracterizarea rapida, precisa si eficienta a materialelor multidimensionale, gratie interfetei grafice optimizate pentru imagistica de inalta rezolutie. Solutiile software oferite de producator permit investigarea unei game de materiale variate, in timp ce camera video Ceta 16M cu vizualizare in camp extins atinge rezolutie la nivel atomic.

Masa probei cu deplasare piezoelectrica permite imagistica fara aberatii optice si navigarea pe proba de inalta precizie, fiind potrivita pentru diverse suporturi de proba si micro/nanomanipulatoare, pentru efectuarea experimentelor dinamice in situ. De altfel, acest model reuneste caracteristici S/TEM de inalta rezolutie si imagistica TEM, dar si performante EDS superioare, inclusiv tomografie EDS pentru analize structurale de suprafata (2D) si in volum (3D).

Talos reprezinta o platforma versatila pentru aplicatii multidisciplinare, care poate fi configurata atat pentru Stiinta Materialelor, cat si pentru Stiintele Vietii.

Modelul destinat analizei de material este echipat standard cu piesa polara X-Twin si o coloana electronica de inalta reproductibilitate, cu setari personalizate, pentru flexibilitate sporita in studii de difractie, experimente dinamice in-situ si caracterizare de inalta rezolutie 2D si 3D.

Aceste microscoape electronice reprezinta solutia de baza furnizata de Thermo Fisher Scientific pentru imagistica si analize de inalta performanta pe celule, organe celulare, dar si azbest, polimeri, materiale moi, la temperatura ambientala sau prin criogenare. Prin adaugarea de detectori EDS si STEM dedicati, se obtine un instrument accesibil pentru caracterizarea morfologica 2D, tomografie electronica si analize pe particule, prin folosirea directa sau la distanta.

Detectorii analitici ai sistemului Dual-X, pozitionati simetric, si interfata software Velox permit tomografia elementala neasistata, independent de orientarea ori conductivitatea probelor, oferind harti EDS si STEM elaborate statistic, pe suprafete de interes extinse.

Autor, Sursa

Autor: Ronexprim
Sursa: Ronexprim

Cuvinte cheie

microscoape electronice

Statistici

Data articol: 09 Oct 2019
Data adaugarii: 09 Oct 2019, ora 11:09
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 395 din total vizualizari: 395
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.