Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Un zambet perfect poate deschide multe usi, dar pentru un astfel de zambet este nevoie de ingrijirea zilnica a danturii si de vizite regulate la o clinica stomatologica. Cafeaua, ciocolata sau sucurile pot duce in timp la patarea dintilor, care se vor ingalbeni incetul cu incetul. O...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

Ai nevoie de un zambet mai alb? Apeleaza la o clinica stomatologica!

Articol: Ai nevoie de un zambet mai alb? Apeleaza la o clinica stomatologica!

08 october 2019, articol adaugat la 08 october 2019, ora 17:02

Un zambet perfect poate deschide multe usi, dar pentru un astfel de zambet este nevoie de ingrijirea zilnica a danturii si de vizite regulate la o clinica stomatologica. Cafeaua, ciocolata sau sucurile pot duce in timp la patarea dintilor, care se vor ingalbeni incetul cu incetul.

O albire profesionala iti ofera sansa de a-ti recapata albul dintilor intr-un mod in care nicio metoda gasita in comert nu o poate face. Daca te gandesti sa ceri ajutorul unui profesionist pentru a-ti albi dintii, iata tot ce trebuie sa cunosti despre aceasta procedura.

Ce trebuie sa faci inainte de albirea dintilor?

Inainte de a te programa pentru o procedura de albire a dintilor la o clinica stomatologica precum Dental Excellence, este esential sa vizitezi mai intai medicul stomatolog pentru un control. Acesta va determina daca procedura de albire este benefica pentru dantura ta sau nu. Petele cauzate de mancare, bauturi sau tutun sunt usor de indepartat, insa cele cauzate de anumite medicamente sau afectiuni necesita proceduri mai intense de albire.

Astfel, un medic stomatolog poate identifica motivul ingalbenirii dintilor si iti poate recomanda cea mai buna procedura pentru tine. Odata aflat in clinica stomatologica, poti cere o curatare a dintilor pentru eliminarea tartrului si a altor sedimente, care au un impact important asupra tratamentului de albire.

Ce presupune procedura de albire a dintilor?

Ordinea evenimentelor in timpul procedurii depinde de tipul de tratament pe care medicul a ales sa il realizeze intr-o clinica stomatologica. Aceasta procedura este noninvaziva si presupune aplicarea pe dinti a unei substante cu o concentratie de peroxid de hidrogen mult mai ridicata fata de cea pe care o contin kit-urile de albire din comert.

Din acest motiv, aceasta procedura poate fi realizata doar de catre un profesionist. In functie de nuanta dorita, aplicarea substantei se poate realiza de mai multe ori in timpul tratamentului. Dupa terminarea procedurii, medicul dentist te va sfatui ce alimente si bauturi poti consuma.

Este aceasta metoda sigura?

Este bine de stiut faptul ca metodele de azi pentru albirea dintilor, realizate intr-o clinica stomatologica, sunt sigure, accesibile si pot duce la rezultate de lunga durata. Cu toate acestea, este posibil sa apara si efecte secundare, precum cresterea sensibilitatii dintilor.

Aceasta se va diminua odata cu trecerea timpului, iar medicul dentist iti va recomanda folosirea unor produse pentru combaterea acestui efect secundar. Se pot gasi in magazine tot felul de paste de dinti pentru scaderea sensibilitatii dentare.

Albirea profesionala a dintilor, realizata la o clinica stomatologica, este mai rapida si mai eficienta decat kit-urile pe care le-ai testat acasa. De asemenea, aceasta procedura poate elimina si petele pe care metodele incercate de tine nu le-au putut indeparta.

Daca nu esti multumit de nuanta pe care au capatat-o dintii tai, de preferat ar fi sa iei legatura cu un medic stomatolog si sa iti programezi un control. Doctorul va lua decizia cea mai buna pentru dantura ta, iar zambetul tau isi va recapata iar stralucirea si nuanta de odinioara.

Autor, Sursa

Autor: Dental Excellence
Sursa: Dental Excellence

Cuvinte cheie

clinica stomatologica

Statistici

Data articol: 08 Oct 2019
Data adaugarii: 08 Oct 2019, ora 17:02
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 546 din total vizualizari: 546
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.