Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: Oricand ai nevoie de servicii rent a car si vrei sa inchiriezi o masina de clasa economica, modelul Ford Fiesta este cea mai buna optiune. La FocusRent, companie rent a car din Bucuresti si Otopeni, modelul este unul din cele mai cautate si vine cu toate taxele incluse, inclusiv full...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16441)

Ford Fiesta - optiunea ideala pentru rent a car clasa economica

Stire: Ford Fiesta - optiunea ideala pentru rent a car clasa economica

30 january 2017, stire adaugata la 30 january 2017, ora 15:04

Oricand ai nevoie de servicii rent a car si vrei sa inchiriezi o masina de clasa economica, modelul Ford Fiesta este cea mai buna optiune. La FocusRent, companie rent a car din Bucuresti si Otopeni, modelul este unul din cele mai cautate si vine cu toate taxele incluse, inclusiv full CASCO, plinul de combustibil facut, si fara limita de kilometri impusa.

Ford Fiesta - o masina ideala pentru cei care vor sa apeleze la serviciile rent a car

Ford Fiesta este o masina cocheta, fiabila si care se preteaza la orice tip de drum ai avea nevoie sa parcurgi. Avand un consum redus de combustibil de numai 5, 5 litri/100 km, poti conduce linistit sute de kilometri, fara a fi nevoit sa cauti de urgenta o benzinarie in drumul tau.

Ford Fiesta este un model de autoturism nou, ca toate celelalte modele din flota FocusRent, avand o vechime maxima de 5 ani. Cu un motor puternic si o garda la sol inteligent calculata, Ford Fiesta este o masina peste media clasei din care face parte. Are cutie de viteze manuala, un sistem audio stereo performant si un portbagaj incapator care iti permite sa iei cu tine un volum considerabil de bagaje. De asemenea, vine echipata cu regulator/limitator de viteza, inchidere centralizata, asistenta la parcare si airbaguri, toate aceste caracteristici facand din Ford Fiesta unul din cele mai cautate modele de masini oferite in sistem rent a car.

Cei care doresc un confort sporit pot beneficia optional si de Media Nac (sistem de navigatie), prize USB si Jack. Un alt avantaj de care te poti bucura la Ford Fiesta sunt functiile Eco Mode si GSI (indicator de schimbare a vitezelor), ce limiteaza consumul de benzina si cantitatea de noxe emisa.

Cum poti inchiria un Ford Fiesta in sistem rent a car

Pentru a beneficia de modelul Ford Fiesta de la FocusRent, tot ce trebuie sa faci este contactezi unul din operatorii nostri si sa faci o rezervare care dureaza doar cateva minute. Call Center-ul nostru este la dispozitia clientilor nostri 24/7, operatorii nostri fiind mereu incantati sa te ghideze cu profesionalism si sa iti raspunda la toate intrebarile. De asemenea, pe langa rezervarea telefonica oferim si posibilitatea de a face o rezervare online pentru o masina in sistem rent a car. Pe site-ul FocusRent te asteapta un formular online, unde poti selecta modelul Ford Fiesta si introduce datele tale personale, pentru a putea fi sunat ulterior de catre unul din operatorii FocusRent pentru a confirma datele rezervarii si a stabili detaliile privind predarea masinii.

Pe langa serviciul rent a car standard, la FocusRent poti beneficia si de servicii optionale, precum serviciul de transfer aeroport, sofer personal, GPS, sau scaun auto pentru copii. De asemenea, clientii care opteaza pentru serviciile rent a car de la FocusRent, vor avea toate taxele incluse in pret (RCA, CASCO, rovinieta). In plus, in cazul in care masina sufera o avarie, FocusRent o va inlocui in maxim 5 ore cu una functionala.

Autor, Sursa

Autor: FocusRent
Sursa: Rent a car

Cuvinte cheie

rent a car, inchirieri auto, inchirieri masini, inchirieri microbuze, rent a car bucuresti, rent a car otopeni, focusrent

Statistici

Data stire: 30 Jan 2017
Data adaugarii: 30 Jan 2017, ora 15:04
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 713 din total vizualizari: 713
Ford Fiesta - optiunea ideala pentru rent a car clasa economica
 
 


Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.