Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Pentru cine este libertatea financiara ??? Raspunsul pe care eu l-am gasit este: oricine. Exista insa niste conditii: trebuie sa muncesti, pe gratis nu vei primi nimic! Apoi trebuie sa-ti doresti ceva atat de mult incat sa crezi ca se poate realiza, chiar de va fi sa trebuiasca sa...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Pentru cine este libertatea financiara?

Articol: Pentru cine este libertatea financiara?

02 february 2011, articol adaugat la 02 february 2011, ora 09:23

Pentru cine este libertatea financiara ???
Raspunsul pe care eu l-am gasit este: oricine. Exista insa niste conditii: trebuie sa muncesti, pe gratis nu vei primi nimic! Apoi trebuie sa-ti doresti ceva atat de mult incat sa crezi ca se poate realiza, chiar de va fi sa trebuiasca sa escaladezi muntii sau sa treci peste obstacole- cine renunta la prima piedica, acela nu va reusi! Cineva spunea: "scopul tau sa fie cerul, telul tau sa fie stelele"- adica, indrazneste sa visezi pana acolo si visul tau se va implini!
Privind in urma la ceea ce am fost, n-as fi crezut atunci ca eu voi putea avea un site! Mi se parea o chestie atat de complicata, incat mintea mea nu putea deslusi la vremea respectiva ce inseamna asta…Ei, acum imi dau seama ca a avea un site este un must-have al vremurilor in care traim, mai ales daca ai o afacere, fie ea mica sau mare, daca vrei sa fii cunoscut, atunci TREBUIE sa ai un site pe care sa-l promovezi! www.ecaterinatudoreanu.ws e si site-ul meu, care a fost usor de facut de un profesionist, si e destul de simplu.
Am o afacere la inceput de drum, si prin asta sper sa cresc in timp. E o afacere mlm, frumoasa, usoara si placuta, fara sefi, fara stresul unui program fix, nimeni nu te trage de maneca sau te penalizeaza la salariu; munca o faci pentru tine, si esti remunerat in functie de implicare, daca azi n-ai chef, nu faci nimic, deci nu vei fi platit (desi e cam greu sa nu faci nimic, deoarece zilnic stai de vorba cu oamenii, si atunci nu e greu sa-ti promovezi afacerea). La un job clasic, chiar daca tu ai vrea sa muncesti 10 ore pe zi, probabil ca tot acelasi salar il vei primi, in timp ce aici, daca muncesti efectiv 10 ore pe zi, la sfarsitul lunii s-ar putea sa ai o surpriza extrem de placuta cand vei vedea foaia de bonus! Asa am patit si eu si atunci mi-am dat seama ca se poate sa muncesti pentru tine si sa fii rasplatit asa cum meriti!
Daca cineva e de acord cu mine, eu ii pot arata cum se poate; iar avantajele acestui sistem sunt mult mai multe decat am enumerat aici. Sper ca va dati seama ca nu am prezentat un sistem de imbogatire rapida, insa cu munca, sacrificii si perseverenta, oricine poate ajunge sa traiasca o viata asa cum si-a dorit. Nu aveti nimic de pierdut!
M-as bucura foarte mult ca sa va dati seama, cei mai multi, ca am dreptate in cele scrise mai sus si sa va luati viata in propriile maini, sa va asumati responsabilitatea tuturor lucrurilor care vi se intampla si sa incepeti sa faceti ceva in privinta asta! Eu va astept si va sprijin cu mult drag!
www.ecaterinatudoreanu.ws

Autor, Sursa

Autor: Tudoreanu Ecaterina
Sursa: GDI

Video

 

Cuvinte cheie

bani, afacere, gratuit, venit, gratis, bussines

Etichete

Statistici

Data articol: 02 Feb 2011
Data adaugarii: 02 Feb 2011, ora 09:23
Ultima actualizare: 02 Feb 2011, ora 09:24
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1330 din total vizualizari: 1330
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.