Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: in ultimii ani, procedurile estetice au căpătat o notorietate extrem de mare in Statele Unite, ca in intreaga lume, de altfel. intr-un studiu publicat in US National Library of Medicine in anul 2017 cercetătorii americani au descoperit că de la an la an, a existat o creștere fenomenală...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16438)

Mai mult de 3 din 10 femei incearcă astăzi această procedură estetica

Articol: Mai mult de 3 din 10 femei incearcă astăzi această procedură estetica

12 may 2019, articol adaugat la 12 may 2019, ora 22:20

in ultimii ani, procedurile estetice au căpătat o notorietate extrem de mare in Statele Unite, ca in intreaga lume, de altfel. intr-un studiu publicat in US National Library of Medicine in anul 2017 cercetătorii americani au descoperit că de la an la an, a existat o creștere fenomenală in randul femeilor care apelează la saloane de specialitate pentru proceduri estetice. Acest fapt nu ar reprezenta nimic neobișnuit, la prima vedere, nu-i așa?

Ei bine, studiul demonstrează, insă, că peste 30% din acea creștere se raportează la o procedură revoluționară, nou intalnită in unele clinici estetice de specialitate și in unele saloane de infrumusețare și remodelare corporală.

Care este procedura ce le-a determinat pe femeile din USA să apeleze cu 30% mai mult la saloanele de profil de la an la an?
Este vorba despre rejuvenarea zonei intime - o procedură estetică non-invazivă și nedureroasă cu efecte benefice atat la nivel estetic, al imaginii, cat și la nivel medical. După cum aceleași studii arată mai tarziu, această procedură este extrem de utilă femeilor aflate in perioada post-natală, dar și femeilor care doresc să-și remodeleze, tonifieze, intinerească această zona.

Specialiștii declară că, in principal, aceste intervenții sunt făcute pentru beneficiile estetice.

insă, ceea ce au descoperit majoritatea femeilor care au luat parte la o astfel de experienț este uluitor. Chiar studiul demonstrează că efectele in ceea ce privește rejuvenarea zonei intime depășesc cu mult ordinul estetic, ajutand chiar in tratarea unor inconveniențe de ordin medical.

53 de femei s-au inscris la un experiment ce presupunea realizarea unei astfel de intervenții. Care au fost concluziile specialiștilor?
Din cele 53 de femei inscrise in experiment, după 6 luni de la intervenție, 66% au declarat că simt o imbunătățire extraordinară in ceea ce privește viața intimă, in timp ce doar 10% dintre ele au spus că nimic nu s-a schimbat in viața lor.

in cazul unui alt studiu, realizat in Texas, de către o clinică specializată in astfel de tratamente, specialiștii au intervievat femeile care au realizat o astfel de intervenție și au descoperit un beneficiu unic in cazul acestei terapii revoluționare. Astfel, in cazul a peste 89% dintre cazuri, acest tratament a ajutat la eliminarea problemelor de incontinență urinară.

Fiind incredibil acest lucru, s-au desfășurat și alte studii, de-a lungul timpului, bazate in special pe o tehnologie aparte folosită in cadrul acestui tip de tratament: radiofrecvența. Asadar, tehnologia se bazează pe efectele radiofrecvenței și le folosește pe acestea pentru a remodela și tonifia zona, dar și pentru a elimina din viața femeilor probleme precum incontinența urinară.

Această tehnologie va revoluționa pentru totdeauna domeniul estetic, spun specialiștii
in urma rezultatelor avute in toate aceste studii, specialiștii consideră că tehnologia utilizată in cadrul acestui tratament reprezintă cea mai avansată și eficientă tehnologie folosită pană la momentul actual in procedura de rejuvenare si va revoluționa cu siguranță domeniul estetic și chiar domeniul medical, in ceea ce privește intreținerea și remodelarea corporală.

Sursa: Feminasmed.ro

Autor, Sursa

Autor: Claudiu Ciudor
Sursa: Feminasmed.ro

Cuvinte cheie

remodelare

Etichete

Statistici

Data articol: 12 May 2019
Data adaugarii: 12 May 2019, ora 22:20
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 375 din total vizualizari: 375
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.