Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Daca ar fi sa se faca un sondaj cu scopul de a afla care sunt cuvintele cele mai des cautate pe internet, cu siguranta ca printre primele se numara cuvantul "dieta". Rasa umana se lupta cu kilogramele in plus de secole. Dietele din ziele noastre sunt din ce in ce mai drastice si...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16445)

Diete cu ceai - cele mai populare

Articol: Diete cu ceai - cele mai populare

23 september 2014, articol adaugat la 23 september 2014, ora 09:27

Daca ar fi sa se faca un sondaj cu scopul de a afla care sunt cuvintele cele mai des cautate pe internet, cu siguranta ca printre primele se numara cuvantul "dieta".
Rasa umana se lupta cu kilogramele in plus de secole. Dietele din ziele noastre sunt din ce in ce mai drastice si inedite, dar printre ele se gasesc si cateva diete cu ceai.
Cea mai tare dieta cu ceai (Ultimate tea diet)
Inventata de un detinator al unui magazin cu sortimente de ceai, Mark Ukra nu este chiar o dieta ci mai degraba indeamna persoanele care consuma in mod excesiv cafea, sa-si indrepte atentia catre ceai. Nu implica multa teorie ci doar consumarea a cate 5 cesti de ceai pe zi adica cate o ceasca la fiecare masa (3 mese principale si doua gustari). Portiile trebuie sa fie mici si bineinteles echilibrate; sa se consume proteine, legume, fructe. Se recomanda si un program de sport.
Ceaiurile din care poti alege sunt cateva provenite din camellia sinesis, si anume: ceaiul verde, negru, alb si oolang. Acestea cresc rata metabolismului, hidrateaza bine organismul si previn depunerea kilogramelor. Este de preferat ca aceste ceaiuri sa se consume fara zahar, pentru a nu adauga calorii suplimentare.
Dieta cu ceai de musetel si lamaie
Aceasta dieta presupune consumarea a 3 - 5 cani de ceai de musetel cu zeama de lamaie in fiecare zi, inainte de fiecare masa. Mesele si gustarile pot ramane relativ aceleasi cu conditia sa elimini grasimilel rele din alimentatie. Dieta se poate tine intre 7 si 14 zile. Trebuie sa retii faptul ca musetelul are efect diuretic si anticoagulant. Deci daca urmezi un tratament cu anticoagulante, nu este indicat sa incerci aceasta dieta.
Ceaiul de soc este unul dintre cele mai recomandate ceaiuri pentru slabit, fiind diuretic elimina toxinele din organism. Un ceai aromat si placut la gust chiar si neindulcit. Ceaiul se prepara prin infunzie, 6 linguri de flori de soc uscate la 1 litru de apa. Se poate pregati de dimineata o cantitate mai mare si sa fie consumat pe tot parcursul zilei. Tipul de infuzare: 10 - 15 minute.
Ceaiul de papadie este un ceai depurativ, diuretic si sudorific. Se consuma 2 cani de ceai pe zi, preparat din planta uscata - 2 lingurite la o cana de apa.
Ceaiul de anghinare se recomanda in diete de slabire deoarece ajuta procesul de digestie fiind un excelent tonic hepatic. Se bea timp de o luna cate 2 cani pe zi dupa care urmeaza o pauza de 2 saptamani. Dupa aceasta pauza se poate relua cura.
Ceaiul de urzica este indicat in curele de slabire deoarece are un continut bogat de vitamine si calciu, inlocuind astfel toti nutrientii pe care ii pierdeti pe timpul dietei. Se consuma 1 litru de ceai de urzica pe zi (de preferat dimineata si dupa masa de pranz).
Ceaiul de frunze de dud - se prepara dintr-o lingurita de frunze de dud la o cana de apa. Se consuma dupa fiecare masa si pentru un gust mai placut poate fi indulcit cu miere.
Nu uita, consumul de ceai ajuta la mentinerea nivelului de hidratare al organismului.

Autor, Sursa

Autor: Rolplant
Sursa: nespecificata

Cuvinte cheie

dieta, produse dieta, dieta ieftina, cosmetice

Statistici

Data articol: 23 Sep 2014
Data adaugarii: 23 Sep 2014, ora 09:27
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 970 din total vizualizari: 970
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.