Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Culorile sunt un element vital in design-ul interior al locuintelor, de aeea alegerea lor devine foarte importanta pentru a crea un spatiu armonios pe care sa-l putem numi "acasa" si in care sa ne faca placere sa ne retragem pentru a ne petrece clipele de relaxare dupa o zi grea. Paleta...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Intelegerea culorilor pentru design-ul interior - Ghid practic

Articol: Intelegerea culorilor pentru design-ul interior - Ghid practic

09 april 2012, articol adaugat la 09 april 2012, ora 16:20

Culorile sunt un element vital in design-ul interior al locuintelor, de aeea alegerea lor devine foarte importanta pentru a crea un spatiu armonios pe care sa-l putem numi "acasa" si in care sa ne faca placere sa ne retragem pentru a ne petrece clipele de relaxare dupa o zi grea. Paleta de culori pe care o alegem ne reprezinta atat personalitatea cat si gusturile, dar si modul de viata. In acelasi timp, culorile trebuie adaptate caracteristicilor spatiului astfel incat sa ofere locuintei armonia pe care o cautam acasa.

Inainte de a face alegerea culorilor trebuie sa intelegem cum functioneaza acestea in design-ul interior, ce senzatii ne pot da si de ce, ceea ce va va da abilitatea de a sincroniza design-ul interior al locuintei cu cele mai potrivite culori.

Culorile primare, rosu, albastru si galben dau un aer modern oricarei incaperi. Astfel, in bucatarie, daca avem un frigider de un rosu energic, acesta merge foarte bine cu pereti de culoarea laptelui. In sufragerie am putea opta pentru pereti de un albastru ocean in contrast cu o mobila alba daca aceasta combinatie se potriveste stilului de viata pe care doriti sa-l adoptati. Pentru a fi siguri ca faceti alegerea corecta studiati-va putin pentru a vedea cum va face sa va simtiti fiecare culoare sau combinatie de culori.

Avansam, culorile primare nu reusesc sa ne satisfaca, atunci trecem la cele secundare care rezulta din combinatii de rosu, albastru si galben. Combinam rosu si galben pentru a obtine portocaliul pentru gresia din baie care, alaturi de pereti kaki-bej ar putea deveni combinatia ideala daca va aduce zambetul pe buze in fiecare dimineata.

Daca nici culorile secundare nu reusesc sa va indeplineasca asteptarile si nevoile, stimulati-va si mai mult imaginatia si creativitatea. Treceti la culorile tertiare care se obtin din amestecul mai multor combinatii de culori. Daca visati la un dormitor modern cu mobila alba, concentrati-va sa alegeti o culore care v-ar inesifica senzatia de calm pe care o cautati in aceasta incapere. Lasati-va influentati in alegere de o culoare care va atrage, una care v-ar oferi starea pe care o cautati atunci cand intrati in dormitor. Un perete cacao, iar restul pe alb, cu o usoara tenta de rosu ar putea fi o alegere chic pentru un apartament modern.

Alegerea culorilor unei locuinte nu este o stiinta exacta. Depinde de personalitatea, gusturile si senzatiile pe care le cauta fiecare atunci cand este acasa.

Un paletar de culori on-line, care v-ar putea ajuta mult, veti gasi accesand site-ul producatorului Emex. Desigur, sfaturi si recomandari veti putea primi si pe Facebook.

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Emex

Cuvinte cheie

zugravit, amenajari interioare, culori, design interior

Statistici

Data articol: 09 Apr 2012
Data adaugarii: 09 Apr 2012, ora 16:20
Ultima actualizare: 09 Apr 2012, ora 16:20
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1130 din total vizualizari: 1130
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.