Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Conditiile de munca, programul flexibil, dar mai ales salariile impresionante determina multe fete sa-si doreasca viata pe care o au modelele care lucreaza la Studio20. Totusi, sunt foarte multe tinere care sa tem sa se angajeze pentru ca majoritatea nu stiu ca pe langa videochatul...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16444)

In ce consta videochatul non-adult?

Articol: In ce consta videochatul non-adult?

31 march 2017, articol adaugat la 31 march 2017, ora 09:55

Conditiile de munca, programul flexibil, dar mai ales salariile impresionante determina multe fete sa-si doreasca viata pe care o au modelele care lucreaza la Studio20. Totusi, sunt foarte multe tinere care sa tem sa se angajeze pentru ca majoritatea nu stiu ca pe langa videochatul adult, exista si cel non-adult, unde nu sunt nevoite sa-si dea hainele jos si sa presteze show-uri erotice, sau chiar glamour, care este o combinatie intre cele doua. Odata angajata la Studio20, cel mai mare studio de videochat din lume, poti opta pentru una dintre cele trei variante. Acest lucru iti va permite sa intri intr-o lume luxoasa, unde va trebui sa socializezi cu tot felul de persoane din intreaga lume prin intermediul internetului si a camerei video, fara sa fii nevoita sa te dezbraci, daca alegi videochat-ul non-adult.

Hai sa iti spunem concret care este diferenta intre cele trei tipuri de videochat. Intr-adevar, toate implica interactiunea cu clienti din intreaga lume, prin intermediul unei camere virtuale, unde modelele tasteaza, vorbesc si transmit show-uri private in schimbul unei sume de bani. Diferenta apare in cadrul acestor show-uri: videochatul adult implica show-uri erotice, videochatul non-adult interzice nuditatea, iar videochatul glamour este sexy. Si acum probabil te intrebi de ce ar plati cineva sa vada un show in care modelul nu se dezbraca si cu care sa poarta diferite discutii. Oamenii au diferite personalitati si dorinte, iar singuratatea, timiditatea si nevoia de a povesti cuiva ceea ce au pe suflet ii determina pe multi sa caute compania unei femei atragatoare, dar inteligente cu care sa vorbeasca. A lucra intr-un videochat non-adult inseamna, practic, sa fii confidenta, prietena, psiholoaga clientilor tai - sa-i asculti, dar sa nu ii judeci, sa le arati afectiune, fie ea si virtuala. O fata inteligenta va stii cum sa se comporte, astfel incat sa-si fidelizeze clientii si sa-i determine sa se intoarca iar si iar si iar.

Un model de videochat non-adult ii ajuta pe clientii sai sa petreaca timp de calitate, ii determina sa se deschida, sa povesteasca vrute si nevrute, sa isi dezvaluie temerile, bucuriile, dorintele, visele, supararile, frustrarile. Prin sarmul personal si personalitatea dezinvolta, fetele reusesc sa binedispuna orice barbat si sa il faca sa uite pentru moment de orice greutati ale vietii. Secretul sta in naturalete!

Bineinteles, un model de videochat non-adult trebuie sa arata impecabil - ne referim aici la un aspect ingrijit, curat, sexi, plin de senzualitate si nu la numarul de kilograme, la inaltime sau la marimea sanilor - astfel incat sa-si atraga si fizic, nu doar emotional, clientii. De aceea, Studio20 iti pune la dispozitie o echipa intreaga de makeup artisti, hairsylisti, maseuri excelenti care sa te ajute permanent sa arati ca o regina. In plus, vei beneficia de sedinte foto si video profesionale care sa iti completeze intr-un mod cat mai profesionist profilul si sa atragi cat mai multi clienti.

In ceea ce priveste experienta, nu-ti face griji! Trainerii de la Studio20 te vor ajuta sa scapi de inhibitii si sa iti dezvolti personalitatea astfel incat veniturile tale sa creasca vizibil de la luna la luna.

Inainte de a te decide daca vrei sa fii sau nu model de videochat non-adult, trebuie sa stii ca dintre cele trei variante, aceasta este cea mai putin platita. Daca iti doresti venituri considerabile din videochat, atunci trebuie sa optezi pentru nisa adult sau glamour.

Daca esti interesata sa te angajezi ca model de videochat, dar nu stii exact ce sa alegi, te asteptam la Studio20 sa stai de vorba cu noi si sa iti raspundem la toate intrebarile pe care le ai. Te asiguram ca Studio20 este cea mai buna alegere pe care o poti face, iar asta nu o spunem doar noi, ci o demonstreaza si numeroasele premii castigate la festivalurile de profil. Detinem cunostintele si mijloacele necesare pentru a te transforma intr-o maestra a seductiei, chiar daca nu iti dezvalui trupul in fata interlocutorilor.

Noi te asteptam, tu esti pregatita?

Autor, Sursa

Autor: Studio20
Sursa: Videochat non-adult

Cuvinte cheie

studio20, videochat nonadult, videochat adult, model videochat

Statistici

Data articol: 31 Mar 2017
Data adaugarii: 31 Mar 2017, ora 09:55
Ultima actualizare: 31 Mar 2017, ora 09:57
Vizualizari in ultimele 30 zile: 790 din total vizualizari: 790
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.