Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Cei care sunt la prima achizitie a unui grinder pot intampina dificultati in alegerea unui model potrivit. Acest lucru se datoreaza unei multitudini de modele existente pe piata, ceea ce poate dezorienta unele persoane. Din acest motiv, ca sa le venim in ajutor, vom face o analiza a...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16445)

Cum sa iti alegi cu succes un grinder potrivit

Articol: Cum sa iti alegi cu succes un grinder potrivit

12 december 2018, articol adaugat la 12 december 2018, ora 15:38

Cei care sunt la prima achizitie a unui grinder pot intampina dificultati in alegerea unui model potrivit. Acest lucru se datoreaza unei multitudini de modele existente pe piata, ceea ce poate dezorienta unele persoane. Din acest motiv, ca sa le venim in ajutor, vom face o analiza a celor mai des intalnite tipuri si modele, pentru ca tu sa te poti bucura de un grinder potrivit!

In prezent, grinderele au evoluat mult de la modelul clasic din doua parti, ajungand sa aiba compartimente dedicate sau alte functii importante, cu scopul de a oferi o experienta unica a fumatului. Iata care sunt caracteristicile cele mai des intalnite:

Tipul de compartimentare

De cele mai multe ori, un grinder poate fi format din 2, 3 sau 4 parti. Acest numar determina si gradul de functionalitate oferit de grinder. Iata ce caracteristici au acestea:

Grinder din doua parti

Acest tip este cel mai simplu, avand in componenta doua parti separate, cu dinti pe ambele, care sunt asezate una peste cealalta si rotite pana cand amestecul de tutun sau material este bine macinat. De asemenea, sunt si usor de curatat.

Grinder din trei parti

Alaturi de cele doua parti cu dinti, folosite pentru macinat, acesta dispune si de un compartiment pentru a depozita tutunul sau amestecul de ierburi.

Grinder din patru parti

Acest model este printre cele mai des intalnite. Fata de cel cu 3 parti, acest grinder are si o sita de colectare a polenului. Din acest motiv, dupa cateva macinari, te vei putea bucura de polenul extra fin.

Dimensiunea

Marimea unui grinder depinde foarte mult de preferintele tale si de stilul tau de viata. Astfel, poti face distinctie intre trei dimensiuni:

Grinder mic - Cu un diametru de 30-40mm, acesta este usor de transportat, incapand chiar si in buzunar. Este un model ideal pentru a macina jumatate de gram de amestec de ierburi.

In aceasta categorie se incadreaza si grinder cardurile, ce pot fi transportate cu usurinta chiar si in portofel.

Grinder mediu - Aceste grindere pot masura intre 40 si 60 de milimetri. Fiind printre cele mai folosite, sunt destul de portabile, oferind in acelasi timp si mai mult spatiu, suficient pentru a macina in jur de 2-3 grame de material.

Grinder mare - Aceste modele sunt fabricate cu un singur scop, acela de a macina cantitati mari de material! Cu un diametru ce incepe de la 60 mm, sunt ideale pentru serile cu multi prieteni, fiind in acelasi timp durabile si de buna calitate, cu toate ca nu sunt foarte portabile.

Materialul din care este confectionat

Exista o larga selectie de materiale ce intra in componenta grinderelor, de la lemn sau plastic pana la aluminiu sau chiar si aur! Iata cateva modele:

Grinder din acrilic (plastic) - Este printre cel mai des intalnit model, fiind ideal pentru fumatorii care nu doresc sa isi foloseasca mainile pentru a marunti materialul.

Grinder din lemn - Elegant si usor de folosit, acest tip de grinder va duce orice treaba la bun sfarsit. Cu toate acestea, nu sunt la fel de eficiente sau durabile precum un grinder din metal.

Grinder din aluminiu - Gratie durabilitatii si pretului redus, acesta este un model recomandat atat incepatorilor, cat si celor experimentati.

Grinder din piatra - Cu toate ca este de regula un model simplu, format din doar doua parti, acesta este durabil si elegant.

Autor, Sursa

Autor: IAgency
Sursa: Grinder

Cuvinte cheie

grinder

Etichete

Statistici

Data articol: 12 Dec 2018
Data adaugarii: 12 Dec 2018, ora 15:38
Ultima actualizare: 12 Dec 2018, ora 15:41
Vizualizari in ultimele 30 zile: 528 din total vizualizari: 528
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.