Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Mobila din lemn masiv este la ora actuala mai practica si versatila ca oricand. De la piese cu design clasic sau modern, cum ar fi stilul nordic, la idei complete de amenajare, mobila din lemn masiv poate fi acum amplasata in orice mediu - indiferent ca vorbim de o locatie industriala,...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Idei complete de amenajare: Mobileaza-ti locuinta cu mobila din lemn masiv

Articol: Idei complete de amenajare: Mobileaza-ti locuinta cu mobila din lemn masiv

13 august 2018, articol adaugat la 13 august 2018, ora 16:59

Mobila din lemn masiv este la ora actuala mai practica si versatila ca oricand. De la piese cu design clasic sau modern, cum ar fi stilul nordic, la idei complete de amenajare, mobila din lemn masiv poate fi acum amplasata in orice mediu - indiferent ca vorbim de o locatie industriala, de un restaurant sau o cafenea, un hotel sau propria locuinta. Iar cand ne referim la interioare destinate locuirii, includem pe lista chiar si bucataria sau baia, existand numeroase idei de amenajare cu mobilier din lemn masiv special conceput pentru aceste incaperi care necesita o atentie speciala.

Afla in continuare despre ce e vorba si descopera cateva dintre ideile complete de amenajare a locuintei tale, oferite de Alberta Casa, magazin online de canapele si mobila din lemn masiv de inalta calitate:

• Mobila din lemn masiv pentru living
Camera de zi este una dintre cele mai importante zone ale casei tale. Aici iti petreci o mare parte din timp, uitandu-te la televizor sau relaxandu-te citind o carte, si totodata aici iti intampini musafirii. Asadar, pentru confortul propriu sau pentru a face o impresie buna oaspetilor, alege mobila din lemn masiv care sa confere livingului tau eleganta si o atmosfera primitoare. De la Alberta Casa poti comanda acest tip de mobilier in diferite nuante, dimensiuni si configurari, fiind realizat la comanda special pentru tine, in functie de personalitatea ta si nevoile tale. Pentru un design deosebit, iti recomandam setul de mobilier pentru living ''White'' de la Alberta Casa. Pornind de la aceasta idee, livingul visurilor tale poate deveni realitate!

• Mobila din lemn masiv pentru dormitor
Bineinteles, dormitorul este o alta parte extrem de importanta a locuintei tale. Acesta trebuie sa inspire in primul rand intimitate. De aceea, de la Alberta Casa poti comanda dormitorul matrimonial "Timeless White" - care sa se potriveasca cu mobila alba din living, in cazul in care iti doresti o armonizare completa a amenajarii tale, mergand pe un stil unitar, si care totodata sa poata fi personalizat cu pictura manuala pana in cele mai mici detalii, pentru un plus de intimitate.

• Mobila din lemn masiv pentru bucatarie
Datorita lacurilor poliuretanice, care sunt folosite la finisarea mobilei si prezinta o inalta rezistenta si durabilitate la lovituri, zgarieturi, pete de vin sau cafea, umezeala, temperaturi ridicate etc., mobila din lemn masiv este ideala si pentru mediile mai agresive, precum o bucatarie in care gatesti zilnic. Din categoria de idei de bucatarii complete de la Alberta Casa, iti recomandam bucataria "Duo" sau "Grey-Wood". Acestea se potrivesc de minune cu orice tip de amenajare si iti vor oferi o bucatarie ca in filme.

• Mobila din lemn masiv pentru baie
Datorita acelorasi lacuri poliuretanice de care vorbeam mai devreme, mobilierul din lemn masiv este acum potrivit chiar si pentru baie, fara a exista riscul ca lemnul sa se "umfle" sub actiunea aburilor sau a umezelii. Descopera ideile de amenajare completa a baii pe site-ul AlbertaCasa.ro, in sectiunea special dedicata acestei categorii de mobilier. Iar pentru ca o amenajare completa presupune si diverse alte accesorii, cum ar fi cele pentru hol sau canapele pentru living ori camera de oaspeti, pe site-ul acestui magazin online vei gasi tot ce-ti trebuie pentru o casa confortabila si mobilata ca-n reviste.

Autor, Sursa

Autor: Alberta Casa
Sursa: Mobila lemn masiv

Categorii

Cuvinte cheie

mobila lemn masiv, alberta casa

Statistici

Data articol: 13 Aug 2018
Data adaugarii: 13 Aug 2018, ora 16:59
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 540 din total vizualizari: 540
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.