Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Fiind un instrument de baza in orice birou, organizatie sau institutie publica, tabla magnetica reprezinta o investitie profitabila pe termen lung. Prin urmare, o tabla magnetica de calitate are o durata de viata de aproximativ 7 ani, reprezentand unul din instrumentele de comunicare...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16445)

Care sunt cele mai bune metode pentru a curata o tabla magnetica?

Articol: Care sunt cele mai bune metode pentru a curata o tabla magnetica?

07 june 2019, articol adaugat la 07 june 2019, ora 16:03

Fiind un instrument de baza in orice birou, organizatie sau institutie publica, tabla magnetica reprezinta o investitie profitabila pe termen lung.

Prin urmare, o tabla magnetica de calitate are o durata de viata de aproximativ 7 ani, reprezentand unul din instrumentele de comunicare de baza. De asemenea, garantia unei table magnetice este de 3 ani, insa daca ai grija de ea si o intretii corect, durata de viata va creste considerabil. De aceea, indiferent de tipul de model (tabla magnetica verde pentru creta sau whiteboard, care se foloseste cu markere speciale), este indicat sa tii cont de cateva sfaturi esentiale pentru intretinere. Iata in continuare cum sa iti intretii cel mai bine tabla magnetica:

Foloseste solutii speciale pentru curatare

Tabla magnetica nu functioneaza la fel ca una conventionala, motiv pentru care nu se va curata bine daca folosesti un burete sau o laveta imbibata in apa. Prin urmare, daca vrei sa eviti deteriorarea acesteia, poti opta pentru un spray special sau bureti pentru tabla magnetica.

Evita sa o depozitezi in conditii de umezeala sau temperaturi variabile

In momentul in care achizitionezi o tabla magnetica, este important sa ai grija la spatiul in care urmeaza sa o depozitezi sau sa o montezi. In cazul in care este expusa la umiditate excesiva sau la temperaturi prea ridicate sau prea scazute, apare riscul ca suprafata acesteia sa se umfle sau sa se onduleze.

Foloseste markerele concepute exclusiv pentru tabla magnetica

In cazul unui whiteboard, pe care scrierea se face cu markere colorate, trebuie sa fii atent ca acestea sa nu fie markere permanente. Cu toate acestea, daca totusi ai facut aceasta greseala si vrei sa cureti tabla magnetica, exista o solutie: scrie imediat peste cu un marker lavabil, iar apoi sterge totul cu buretele special conceput pentru acest lucru. Astfel, exista o mare sansa de a indeparta ambele straturi de cerneala, fapt care te va scuti de munca de curatare a tablei.

Protejeaza tabla magnetica de lovituri sau socuri puternice

Nu trebuie sa insisti foarte tare cu buretele atunci cand stergi suprafata unei table magnetice si nici sa apesi foarte tare. Acest lucru este valabil atat pentru tablele magnetice verzi, pentru care se foloseste creta, dar si pentru whiteboard-uri. De asemenea, evita pe cat posibil folosirea obiectelor ascutite, ce o pot zgaria, ferind in acelasi timp tabla magnetica de impacturi puternice. Atunci cand un whiteboard se zgarie, cerneala folosita intra in crapaturi, care se adancesc pe masura trecerii timpului. Acest fapt se datoreaza constructiei unei table magnetice, care este confectionata din straturi feromagnetice intercalate cu straturi de carbon, vopsite cu substante speciale.

In concluzie, cei care respecta sfaturile de intretinere prezentate mai sus, se vor bucura de o durata de viata indelungata pentru respectivele table magnetice, indiferent de modelul sau marimea acestora. Alege sa te bucuri de o tabla magnetica pentru cat mai mult timp, dar si sa o folosesti corect, tinand cont de sfaturile de mai sus!

Autor, Sursa

Autor: OfficeClass
Sursa: Tabla magnetica

Cuvinte cheie

tabla magnetica

Etichete

Statistici

Data articol: 07 Jun 2019
Data adaugarii: 07 Jun 2019, ora 16:03
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 482 din total vizualizari: 482
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.