Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Gasirea unei rochii de seara lungi in care sa arati ca o regina poate suna a misiune imposibila, insa si accesorizarea poate fi de multe ori o provocare pe care multe femei nu o iau in calcul. Concret, este destul de dificil sa gasesti incaltamintea care nu numai sa se potriveasca, dar...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16441)

Alege incaltamintea potrivita atunci cand porti rochii de seara lungi

Articol: Alege incaltamintea potrivita atunci cand porti rochii de seara lungi

03 january 2019, articol adaugat la 03 january 2019, ora 11:57

Gasirea unei rochii de seara lungi in care sa arati ca o regina poate suna a misiune imposibila, insa si accesorizarea poate fi de multe ori o provocare pe care multe femei nu o iau in calcul. Concret, este destul de dificil sa gasesti incaltamintea care nu numai sa se potriveasca, dar sa aduca un plus de personalitate tinutei tale si sa fie destul de comoda cat sa nu-ti ruineze intreaga noapte. Destul de multe taskuri de atins, insa nu este imposibil.

Trebuie sa stii inca de la inceput ca purtarea unei rochii de seara lungi nu te obliga sa alegi pantofi cu toc. Moda a evoluat incredibil de mult in ultima perioada, asa ca poti sa alegi oricand talpa plata. Esential este sa te simti bine, pentru ca doar astfel vei putea sa stralucesti din toate punctele de vedere. Iata variantele pe care le ai!

Sandale elegante

O pereche de sandale fine, cu toc inalt este cea mai simpla varianta. Pur si simplu este destul de greu sa dai gres cu o asemenea alegere. Totusi, este esential ca atunci cand le alegi sa iei in considerare lungimea rochiei si inaltimea tocului. Poate privindu-te in oglinda nu-ti vei da seama, insa se vede extrem de inestetic sa porti rochii de seara lungi mult prea scurte in raport cu incaltamintea. Plus ca o alegere corecta te va ajuta sa pari mai inalta si sa ai o silueta mult mai supla. In ceea ce priveste modelul, este alegerea ta in ce zona vrei sa duci tinuta. Totusi, incearca sa eviti modelele din piele mata - sunt mai potrivite pentru o iesire in oras, nu un eveniment sofisticat.

Pantofi

Daca alegi sa porti pantofi, opteaza pentru stiletto si evita-i pe cei cu un platou mult prea inalt. Se purtau acum multi ani, dar in prezent sunt o alegere atat de passee... Pantofii cu varful rotund sunt eleganti, dar nu in combinatie cu rochii de seara lungi. Pastreaza-i pentru birou. In ceea ce priveste materialul, alege piele metalizata, velur, piele lacuita, catifea sau un material mai pretios. Pielea mata arata bine, dar integrata in tinute smart casual.

Cizme si botine

Rochiile de seara lungi cu un decupaj adanc pe picior pot fi combinate cu succes cu cizme sau botine. Pot fi acel factor "imprevizibil" de care tinuta ta are nevoie. Spre exemplu, o rochie de tip furou va arata superb in combinatie cu o pereche de cizme stretch foarte lungi si cu toc stiletto. Un model cu paiete cu manecile lungi poate fi pus in evidenta cu ajutorul unor botine cu varful ascutit si talpa ortopedica. Joaca-te! Pune-ti imaginatia in aplicare si vei obtine cu siguranta atentia celor din jurul tau.

Bocanci si pantofi sport

Nu in ultimul rand, poti foarte usor sa porti rochii de seara lungi cu bocanci sau pantofi sport. Este o varianta foarte confortabila si te va scoate din anonimat cu orice ocazie. Alege un model masiv sau, de ce nu, chiar o pereche de conversi.

Autor, Sursa

Autor: Bogas.ro
Sursa: Rochii de seara

Cuvinte cheie

rochii de seara, rochii elegante, bogas

Statistici

Data articol: 03 Jan 2019
Data adaugarii: 03 Jan 2019, ora 11:57
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 421 din total vizualizari: 421
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.