Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Bijoux Events Constanta, este o firma de organizari evenimente, prezenta pe piata din anul 2007. Buna dispozitie, responsabilitatea si lucrurile bine facute pozitioneaza aceasta echipa pe primul loc in acest domeniu in judetul Constanta. Evenimentele organizate pe parcursul anilor...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16444)

Accesorii personalizate pentru evenimente Constanta - Bijoux Events Co

Articol: Accesorii personalizate pentru evenimente Constanta - Bijoux Events Co

23 august 2016, articol adaugat la 23 august 2016, ora 12:18

Bijoux Events Constanta, este o firma de organizari evenimente, prezenta pe piata din anul 2007. Buna dispozitie, responsabilitatea si lucrurile bine facute pozitioneaza aceasta echipa pe primul loc in acest domeniu in judetul Constanta. Evenimentele organizate pe parcursul anilor cuprind de la petreceri copii cu program de animatie si decoratiuni, pana la nunti organizate complet si evenimente corporate cu un numar mare de participanti.
Fie ca vorbim despre un Botez, sau o Nunta va putem pune la dispozitie pahare personalizate Constanta pentru miri, nasi, parinti. Tema evenimentului dumneavoastra va fi reprezentata in cele mai fine si rafinate detalii inca de la intampinarea invitatilor, cand veti ciocni o cupa de sampanie.
Taierea motului in primul an este o ceremonie practicata, in special, in Oltenia, in Muntenia si in Moldova.Potrivit acestui obicei, in primul an de viata nu se taie deloc din parul copilului. Dupa implinirea varstei de 1 an, dar nu mai tarziu de 3 ani, parintii si nasii stabilesc data taierii motului. In ziua respectiva, nasii imbraca pruncul de sarbatoare si il cadorisesc cu bani, animale sau alte bunuri. Drept multumire, parintii copilului dau o petrecere la care participa rudele apropiate si prietenii. La petrecere are loc si ceremonia propriu-zisa de taiere a motului. Copilul, imbracat in haine noi, este asezat pe un scaun si nasa sau nasul ii leaga parul cu o fundita rosie sau albastra. Apoi nasul sau nasa de botez ia o foarfeca si taie o suvita din parul piticului. Suvita va fi lipita pe un banut de argint, cu ceara picurata din lumanarea de botez. In unele zone, se cumpara si o turta sau un covrig foarte mare facut din coca de cozonac. Dupa taierea motului, copilul este trecut prin turta, care, dupa ceremonie, le este impartita invitatilor. In unele zone, turta este rupta doar la fetite si motul se taie doar la baieti.
Dupa taierea motului si ruperea turtei, in fata copilului este asezata o tava plina cu obiecte. Copilul are voie sa aleaga 3 dintre ele. Se considera ca obiectele alese prevestesc viitorul copilului.
Pentru sarbatorirea acestui eveniment va punem la dispozitie Tavitele pentru mot / turta vin in ajutorul dumneavoastra pentru a iesi din cotidian in ziua fericitului eveniment.
Micutul / micuta isi poate alege de pe tavita personalizata cu nume / personaj obiectele, motul il va pastra intr-o cutiuta, rama ii va pastra amintirea din ziua motului / turtei, iar celelalte accesorii vor completa amintiriile.
Seturile pentru mot pot cuprinde: tava, perie, oglinda, foarfecuta, rama foto, cufar pentru amintiri toate personalizate in tema evenimentului dumneavoastra.
Cand nu stiti ce cadouri sa mai faceti si doriti totusi sa fiti originali va putempun la dispozitie Seturi personalizate, concepute si create cu toata atentia pentru micii si marii sarbatoriti
Tricouri din bumbac, pictate manual cu culori speciale pentru textil.
Acesorii personalizate pentru evenimente Constanta. Pentru un eveniment complet si mai multe detalii despre un eveniment perfect de la A la Z in Constanta va rugam sa ne contactati la 0762838354 sau pe Facebook: https: //www.facebook.com/bijouxevenimenteconstanta



Autor, Sursa

Autor: Bijoux events
Sursa: nespecificata

Cuvinte cheie

accesorii personalizate, cufar mot, tava mot

Statistici

Data articol: 23 Aug 2016
Data adaugarii: 23 Aug 2016, ora 12:18
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 730 din total vizualizari: 730
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.