Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Inca de la intrarea tarii noastre in Uniunea Europeana, increderea investitorilor straini in Romania a crescut foarte mult, dovada fiind prezenta corporatiilor si companiilor internationale in majoritatea oraselor dezvoltate ale tarii. Dat fiind faptul ca mediul business s-a bucurat de...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16444)

5 cadouri corporate care sunt potrivite tuturor situatiilor din business

Articol: 5 cadouri corporate care sunt potrivite tuturor situatiilor din business

01 november 2019, articol adaugat la 01 november 2019, ora 10:03

Inca de la intrarea tarii noastre in Uniunea Europeana, increderea investitorilor straini in Romania a crescut foarte mult, dovada fiind prezenta corporatiilor si companiilor internationale in majoritatea oraselor dezvoltate ale tarii. Dat fiind faptul ca mediul business s-a bucurat de aceasta crestere spectaculoasa in ultima perioada, obiceiurile lumii de afaceri s-au schimbat si ele, dand nastere unui nou mod de exprimare a aprecierii din sfera profesionala: cadourile corporate.

Fie ca vrei sa exprimi aprecierea sau sa arati respectul pe care il porti pentru un partener de afaceri, fie ca vrei sa sarbatoresti un succes profesional si sa multumesti intr-un mod inedit unui colaborator care a contribuit decisiv, cea mai buna categorie de produse din care poti alege cadouri corporate este cea a gadgeturilor.

Tehnologia si comunicarea sunt ingrediente absolut necesare oricarei retete de succes din mediul business, motiv pentru care gadgeturile vor fi printre cele mai potrivite daruri, imbinand cu succes utilul cu placutul. Astfel, in randurile ce urmeaza vei descoperi cateva idei de cadouri corporate pe care le poti gasi in oferta GadgetWorld.ro la preturi speciale.

Smartwatch K89 Monitor Cardiac, Pedometru, Anti Lost, Sleep Monitor
Ceasul inteligent este un accesoriu indispensabil pentru afaceristul modern, indiferent de domeniul in care activeaza. Astfel, acest gadget inovativ este printre cele mai bune sugestii de cadouri corporate in prezent. Modelul pe care ti-l ofera GadgetWorld le are pe toate: acces la absolut toate notificarile de interes de pe telefonul tau, o conexiune impecabila cu orice smartphone, microfon si difuzor incorporate, functii si caracteristici care te vor ajuta si in activitatea sportiva si o greutate de doar 78 de grame!

Incarcator pentru telefon wireless QI Premium
Tehnologia momentului ne permite incarcarea fara cablu, motiv pentru care o buna idee de cadouri corporate este un incarcator wireless de ultima generatie. Acest model de incarcator wireless premium se potriveste perfect mediului de afaceri atat prin design, cat si prin performante, asa incat va sta bine pe orice birou si va multumi chiar si pe cei mai pretentiosi utilizatori.

Stick USB metalic 32 GB
Informatia este vitala mediului business, iar aceasta nu mai este transferata pe suport de hartie de foarte multa vreme. Daca esti in cautarea unor cadouri corporate inspirate si utile, alege acest mini stick de memorie de 32 GB! Pe langa capacitatea de stocare foarte generoasa, dimensiunile extrem de reduse vor permite chiar purtarea dispozitivului pe inelul cheilor de la casa ori de la masina.

Tastatura cu proiectie laser
Unele situatii din sfera profesionala nu-ti permit sa te asezi confortabil in fata laptopului pentru a trimite un mail sau pentru a purta o conversatie scrisa cu partenerii de afaceri, motiv pentru care o aditie binevenita in lista de cadouri corporate este aceasta tastatura wireless.

Dispozitivul va proiecta o tastatura laser pe orice suprafata plana, iar tu vei putea redacta mesajul la fel de simplu ca pe o tastatura normala. Conecteaza tastatura laser la smartphone si vei putea eficientiza foarte mult activitatile pe care le intreprinzi, in special daca esti intr-o deplasare.

Baterie externa portabila 17400 mAh Premium
Fiindca dispozitivele portabile sunt indispensabile activitatilor din prezent, fie acestea in interes personal sau in scop profesional, o baterie externa isi va dovedi necesitatea in orice situatie, motiv pentru care este intotdeauna o idee buna de cadouri corporate. Acest model premium de acumulator portabil are o capacitate mare de incarcare si ofera doua porturi USB, astfel incat vei putea mentine in functiune doua dispozitive simultan.

Autor, Sursa

Autor: GadgetWorld
Sursa: GadgetWorld.ro

Cuvinte cheie

cadouri corporate

Etichete

Statistici

Data articol: 01 Nov 2019
Data adaugarii: 01 Nov 2019, ora 10:03
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 386 din total vizualizari: 386
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.