Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: Din pacate, chiar si dupa 14 ani de la aparitia tigarii electronice sunt oameni care pun semnul de echivalenta intre a fuma si a vapa. De obicei, toate zvonurile nefondate cu privire la tigara electronica, cum ca explodeaza, este nociva sau cine stie ce alte "minuni", sunt raspandite de...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16444)

Tii la sanatatea ta? De ce sa alegi tigara electronica

Stire: Tii la sanatatea ta? De ce sa alegi tigara electronica

02 february 2017, stire adaugata la 02 february 2017, ora 16:22

Din pacate, chiar si dupa 14 ani de la aparitia tigarii electronice sunt oameni care pun semnul de echivalenta intre a fuma si a vapa. De obicei, toate zvonurile nefondate cu privire la tigara electronica, cum ca explodeaza, este nociva sau cine stie ce alte "minuni", sunt raspandite de diverse grupuri economice, cu scopul de a submina efectele pozitive pe care aceasta le are asupra organismului si vietii fumatorului.

Fara indoiala, tigara electronica este o varianta cu mult mai putin nociva de a renunta la fumat si a facut subiectul foarte multor cercetari la nivel Global. Eficienta si schimbarile pozitive pe care o tigara electronica le are asupra organismului unei persoane care vrea sa renunte la fumat au fost atestate de foruri medicale internationale, precum Federatia Franceza de Cardiologie sau Public Health England, organizatie guvernamentala din Marea Britanie. Medicii de familie din Anglia, societate care a imbratisat tigara electronica mai mult decat alte tari, o recomanda pe reteta compensata celor care isi exprima dorinta de a renunta la fumat sau de a-si imbunatati starea de sanatate.

Iar la capitolul efecte pozitive, sa nu uitam de avantajele de natura estetica, financiara si practica. Nu vei mai mirosi urat a tutun, vei avea un zambet mai stralucitor si, pe deasupra, vei putea fuma in spatii publice, excluzand mijloacele de transport in comun si locurile de joaca pentru copii. In plus, vei putea economisi lunar sume importante de bani.



De ce este mecanismul de functionare difera intre o tigara electronica si una clasica?

In primul rand, tigara clasica arde, spre deosebire de cea electronica, ce doar incalzeste elichidul. In procesul de ardere (combustie), se produc o multime de substante periculoase, precum monoxidul de carbon, gudronul si alte substante cancerigene. Fumul de tigara emana peste 7000 de substante chimice daunatoare organismului si nu exista niciun dubiu ca fumatul este daunator in mod real sanatatii.

La polul opus, incalzirea lichidelor de tigara electronica emana vapori, absolut inofensivi pentru organism. Elichidul de la baza tigarii electronice contine glicerina vegetala si/sau propilen glicol, nicotina si arome, niciuna din aceste substante prezentand vreun pericol pentru sanatate. Propilen glicolul si glicerina vegetala sunt folosite de zeci de ani in domeniul alimentar, cosmetic si farmaceutic, fiind aprobate la nivel international si considerate sigure pentru consumul uman.

Foarte important de mentionat este faptul ca elementul de baza din elichid este reprezentat de nicotina. Nicotina nu este o substanta cancerigena, ci are rolul de neurotransmitator in creier, fiind considerat excitant al sistemului nervos, precum cofeina. Iar tigara electronica o poate transporta in organismul unui fumator, ajutandu-l sa evite sevrajul si, in acelasi timp, sa evite substantele cancerigene prezente in tutunul ars.

Nivelul de nicotina este masurat prin numarul de miligrame de nicotina per mililitru de lichid. Asadar, 24 mg / ml inseamna ca exista 24 de miligrame de nicotina la 1 mililitru de lichid. Pentru acei fumatori care vor sa treaca la tigari electronice, ei pot alege diferite niveluri de nicotina, in functie de cate tigari traditionale consuma zilnic.

Desi multi considera ca metodele alternative standard (guma, plasturi sau dropsuri cu nicotina) functioneaza, in ceea ce priveste tigara electronica exista mult scepticism din partea publicului larg. Insa oamenii de rand ar trebui sa stie ca, potrivit analizei dr. Michael Siegel, nicotina din lichidul de tigara electronica nu este cu nimic diferita de cea din plasturii, dropsurile si gumele cu nicotina.

In plus orice tigara electronica de calitate aduce si beneficii pentru inima. Daca o tigara cu tutun dezvolta riscul de a face infarct miocardic, prin aculumarea de colesterol pe artere, accidente vasculare, boli pulmonare sau tensiune, nu acelasi lucru se poate spune si despre tigarile electronice. Un recunoscut medic cardiolog, pe numele lui dr. Konstantinos Farsalinos declara ca "trecerea de la tigarile obisnuite la tigari electronice duce la imbunatatirea tensiunii arteriale".

Autor, Sursa

Autor: Vipercig
Sursa: Tigara electronica

Cuvinte cheie

tigara electronica, elichide, tigari electronice, vipercig

Statistici

Data stire: 02 Feb 2017
Data adaugarii: 02 Feb 2017, ora 16:22
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 705 din total vizualizari: 705
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.