Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: Riscurile la care o femeie fumatoare isi supune organismul sunt foarte mari. In timpul arderii, tutunul emana substante toxice extrem de nocive, ducand la numeroase afectiuni, disfunctii sau chiar cancer. Pentru cei carora le este greu sa lupte cu viciul fumatului, exista o solutie: tigara...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

De ce este buna tigara electronica pentru femei

Stire: De ce este buna tigara electronica pentru femei

20 december 2016, stire adaugata la 20 december 2016, ora 13:19

Riscurile la care o femeie fumatoare isi supune organismul sunt foarte mari. In timpul arderii, tutunul emana substante toxice extrem de nocive, ducand la numeroase afectiuni, disfunctii sau chiar cancer. Pentru cei carora le este greu sa lupte cu viciul fumatului, exista o solutie: tigara electronica.

Tigara electronica este un dispozitiv inventat de un farmacist chinez in anul 2003, care transporta nicotina in organism evitand procesul de ardere. O baterie incalzeste lichidul pentru tigara electronica care are la baza glicerina vegetala sau propilen glicol, nicotina si arome. Lichidul incalzit se transforma in vapori, ajungand ulterior in plamani. Conform ultimelor cercetari, tigara electronica este cu 95% mai putin daunatoare decat tigarile clasice. Societatea Europeana de Cardiologie considera ca tigara electronica este cea mai eficienta alternativa la fumat, lichidul folosit impreuna cu aceasta avand diverse concentratii de nicotina, ce pot fi reduse treptat, pana la zero.

Pentru femei, tigara electronica reprezinta cea mai eleganta terapie anti-fumat, protejandu-le sanatatea si scutindu-le de diverse probleme de natura estetica. Cateva dintre acestea sunt:

Dentitie mai sanatoasa si mai alba
Unul din cele mai neplacute si mai vizibile efecte ale fumatului este depunerea gudronului pe dinti, ingalbenirea si demineralizarea acestora, din cauza capacitatii scazute de absorbtie a calciului. La numai o luna dupa ce vei trece tigara electronica vei observa ca dantura ta incepe sa capete un aspect mai sanatos si mai natural.

Ten mai sanatos si mai tanar
Multe femei se plang de diverse probleme cu tenul din cauza fumatului. Substantele toxice produse in urma arderii tutunului afecteaza foarte mult pielea fetei, aspectul acesteia devenind unul uscat si imbatranit. Pierderea elasticitatii tenului determina aparitia ridurilor la o varsta tanara. Tigara electronica te ajuta sa eviti toate aceste probleme.

Recuperarea gustului si mirosului
Substantele nocive emise de tigarile clasice "amortesc" papilele gustative, de aici venind si o diminuare a mirosului si gustului. Fumatorii tind sa condimenteze in exces mancarea, insa odata cu trecerea la tigara electronica, vei redescoperi gustul si mirosul natural al mancarii, iar senzatia va fi una deosebita.


Detoxifierea corpului
Renuntand la fumat cu ajutorul tigarii electronice iti vei ajuta organismul sa se purifice de toxine. Probabil vei tusi mai mult in urmatoarea perioada, acesta fiind mecanismul de eliminare a substantelor nocive depuse pe plamani de-a lungul anilor.


Maini mai catifelate
Fumatul nu ataca numai pielea fetei, ci si a mainilor. Mirosul neplacut, petele galbui si pielea uscata te pun in situatii neplacute, mai ales in cazul femeilor de afaceri care sunt nevoite sa stranga mana zilnic partenerilor lor de business. Tigara electronica are marele avantaj de a fi inodora si a nu afecta pielea mainilor in nici un fel. Mai mult, diversele arome fructate fac din experienta vapatului una demna de comparat cu aromaterapia.


Un miros mai frumos al parului
Esti satula sa iti speli zilnic parul ca sa nu mai miroasa a scrumiera? Folosind tigara electronica vei evita spatiile inchise in care se fumeaza tigari clasice si vei scapa de acel miros urat si persistent de tutun, iar parul tau va mirosi a proaspat.

Autor, Sursa

Autor: Tigara Electronica nr. 1
Sursa: Tigara electronica

Cuvinte cheie

tigara electronica, elichide, tigari electronice, efecte tigara electronica, tigara electronica nr 1

Statistici

Data stire: 20 Dec 2016
Data adaugarii: 20 Dec 2016, ora 13:19
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 834 din total vizualizari: 834
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.