Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Cea mai eficienta si performanta solutie pe care ne-o ofera prezentul, pentru inlocuirea unuia sau mai multor dinti intr-un timp scurt si fara durere, este implantul dentar, iar igiena orala corecta este deosebit de importanta pentru sanatatea noastra. Pe deasupra, un zambet sanatos si...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16445)

Tot ce trebuie sa stii legat de un implant dentar de calitate

Articol: Tot ce trebuie sa stii legat de un implant dentar de calitate

19 april 2019, articol adaugat la 19 april 2019, ora 17:14

Cea mai eficienta si performanta solutie pe care ne-o ofera prezentul, pentru inlocuirea unuia sau mai multor dinti intr-un timp scurt si fara durere, este implantul dentar, iar igiena orala corecta este deosebit de importanta pentru sanatatea noastra. Pe deasupra, un zambet sanatos si stralucitor este intotdeauna greu de refuzat.

Beneficiile pe care le ofera un implant dentar sunt superioare oricarei alte proceduri medicale prin care poti rezolva problema in cauza, mai ales atunci cand apelezi la o clinica stomatologica cu servicii ireprosabile. Tocmai de aceea, in randurile de mai jos vei descoperi cateva motive pentru care un implant dentar este alegerea corecta si avantajoasa si vei puta determina ce tip de implant se potriveste necesitatilor tale.

Senzatie autentica si cel mai ridicat grad de confort
Implantul este fixat precis cu ajutorul radacinii artificiale din titan (material 100% biocompatibil), care este inserata in osul maxilar sau mandibular, iar coroana ceramica (partea vizibila) ofera functionalitatea si senzatia unui dinte natural, prin calitatea materialelor din care este confectionata, conferindu-i rezistenta si durabilitate.

Inserare mai putin invaziva si fara durere
Solutia clasica folosita pana nu demult pentru remedierea acestui tip de problema stomatologica presupunea devitalizarea (scoaterea nervului) celor 2 dinti invecinati. Spre deosebire de aceasta procedura, inserarea unui implant dentar nu afecteaza dantura si nu implica durere.

Tratamentul cu implant dentar este solutia optima chiar si in cazurile complicate
Chiar si in situatia in care osul tau (maxilar sau mandibular) este afectat, serviciile moderne de implantologie ofera posibilitatea de inlocuire a dintilor prin metodele revolutionare de rezolvare a complicatiilor dentare. Astfel, una dintre tehnicile utilizate in astfel de cazuri este aditia osoasa realizata la nivelul mandibulei sau maxilarului.

Ce tip de implant dentar se potriveste problemei cu care te confrunti?

Pentru a elimina total riscul aparitiei complicatiilor post-operatorii, implanturile asupra carora trebuie sa te orientezi atunci cand cauti rezolvarea eficienta a problemei tale trebuie sa fie realizate exclusiv din materiale biocompatibile. Clinica stomatologica Dental Excellence cuprinde si specializarea de implantologie dentara, astfel incat iti va putea pune la dispozitie cele mai avansate proceduri si materiale din acest domeniu. Asadar, in functie de problema dentara pe care vrei sa o rezolvi si rezultatele finale pe care le urmaresti, vei putea opta pentru:

- Implanturi dentare ce inlocuiesc unul sau mai multi dinti sub o lucrare. Acest tip de implant dentar de sine statator este ideal pentru a inlocui unul, doi sau mai multi dinti pierduti, iar pentru inlocuirea mai multor dinti va fi necesar un numar de implanturi dentare similar cu numarul dintilor extrasi. Implantul este inserat in osul pacientului, care il adopta in mod natural in cadrul procesului de osteointegrare, astfel devenind radacina artificiala pentru noul dinte sau noua lucrare dentara.

- Fast and Fixed - implant dentar rapid. Fast and Fixed este un sistem de implanturi dentare care se adreseaza pacientilor cu edentatie totala (lipsa tuturor dintilor) ori pacientilor care au dintii grav afectati, acestia nemaiputand fi salvati. Folosind acest sistem revolutionar, se insereaza mai putine implanturi dentare (6 in arcada de sus si 4 in cea de jos), toate intr-o singura interventie, astfel incat te vei putea bucura de o dantura fixa si functionala, chiar dupa sedinta initiala.

- Implanturi pentru proteze dentare. Acest tip de implanturi dentare te vor ajuta sa scapi de grija protezei care se misca. Ele fixeaza proteza de os printr-un sistem de capse incluse in proteza, care culiseaza pe bonturile atasate la implanturi. Astfel, proteza va fi resimtita aproape ca dintii naturali. Unele proteze pentru maxilar (proteza de sus) pot avea un schelet metalic in interior, care rigidizeaza structura protezei si permite construirea acesteia fara cerul gurii, ceea ce determina un confort sporit in timpul masticatiei sau vorbitului.

Autor, Sursa

Autor: Dentalexcellence
Sursa: Implant dentar

Cuvinte cheie

implant dentar

Etichete

Statistici

Data articol: 19 Apr 2019
Data adaugarii: 19 Apr 2019, ora 17:14
Ultima actualizare: 02 May 2019, ora 12:31
Vizualizari in ultimele 30 zile: 852 din total vizualizari: 852
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.