Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Pentru o femeie, una dintre cele mai mari provocari este aceea de a-si gasi tinuta perfecta pentru evenimentele speciale la care este invitata sa participe. Avand in vedere ca majoritatea doamnelor si domnisoarelor isi aleg cu greu vestimentatia chiar si atunci cand vorbim de cele mai...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16445)

Rochii de ocazie unice pentru momente speciale

Articol: Rochii de ocazie unice pentru momente speciale

31 august 2017, articol adaugat la 31 august 2017, ora 17:24

Pentru o femeie, una dintre cele mai mari provocari este aceea de a-si gasi tinuta perfecta pentru evenimentele speciale la care este invitata sa participe. Avand in vedere ca majoritatea doamnelor si domnisoarelor isi aleg cu greu vestimentatia chiar si atunci cand vorbim de cele mai banale iesiri in oras, in cazul evenimentelor formale sau de seara, situatia se complica si mai mult. "Daca este botez, cum trebuie sa ma imbrac? Ce rochie de ocazie trebuie sa cumpar pentru o nunta? Ce tinuta trebuie sa aleg pentru un bal?" Toate acestea sunt intrebari care nu le dau pace reprezentantelor sexului frumos.

Daca iti doresti sa fii cu totul deosebita, atunci trebuie sa optezi pentru rochii de ocazie cu adevarat unice, produse in Romania, in atelierele proprii, dupa cele mai noi tendinte din moda. Magazinul online Bogas iti ofera posibilitatea de a-ti alege modelele preferate dintr-o multitudine de creatii, care mai de care mai trendy, mai sofisticate si mai extravagante, pe care nu ai cum sa nu le adori!

Ca sa-ti venim in ajutor si sa te scoatem din impas, iata care sunt propunerile noastre de rochii de ocazie pentru fiecare dintre cele 3 evenimente in parte!

1. Botez

In cazul in care esti invitata la un botez, poti incerca un look ceva mai girly si mai inocent care sa iti puna in evidenta spiritul tanar si care sa se potriveasca de minune cu evenimentul. Evita rochiile de ocazie mult prea indraznete sau provocatoare, care iti pot da un aer de vampa sau care ii vor face pe privitori sa isi formeze o impresia gresita. In schimb, poti opta pentru rochii de ocazie din voal, tulle, matase sau satin, care iti vor da un aer diafan, elegant si trendy.

De exemplu, rochia Rinda de la Bogas poate fi exact ceea ce iti trebuie! Vei arata si te vei simti minunat in fiecare clipa in care o vei purta. Disponibila atat in nuante de beige, alb si rosu, poti alege culoarea care simti ca ti se potriveste cel mai mult. Daca esti adepta unui stil mai conservator, poti alege acest model in nuanta beige, dar daca vrei sa incorporezi un plus de culoare in tinuta ta si sa primesti priviri admirative din partea tuturor celor prezenti, atunci rochia Rinda de culoare rosie este alegerea ideala!

2. Nunta

O nunta reprezinta un moment unic in viata mirilor si un prilej de sarbatoare pentru toti invitatii. Daca nu stii ce sa porti si oscilezi intre o rochie mai simpla si una extravaganta, este bine intotdeauna sa optezi pentru un model clasic, pe care il poti accesoriza in functie de preferinte.

Din categoria de rochii de ocazie perfecte pentru o nunta face parte si rochia Bank de la Bogas. Daca vrei sa arati bine, sa te simti fabulos si sa fii in centrul atentiei, atunci acest model este mai potrivit pentru tine. Disponibila atat pe negru, cat si pe rosu, rochia Bank iti va pune in valoare silueta si iti va da un aer rafinat si interesant. Combina aceasta rochie de ocazie cu o pereche de sandale foarte fine, din satin sau piele intoarsa, rosii sau aurii (daca optezi pentru rochia in varianta rosie) si argintii sau negre (daca optezi pentru varianta neagra). Adauga niste accesorii subtile, cu cristale, si o geanta tip plic in aceeasi nuanta ca cea a rochiei si poti fi sigura ca vei arata absolut spectaculos.

3. Bal

Atunci cand trebuie sa mearga la un bal, fie el de caritate sau de absolvire, majoritatea domnisoarelor aleg rochii de ocazie mult prea sobre, care le fac sa para mult mai mature decat sunt in realitate. Pentru a obtine un look jucaus, dar totodata elegant, iti recomandam rochia Pandora.
Acest model reprezinta unul dintre acele tipuri de rochii de ocazie care pot imbina perfect trendul tineresc si modern cu stilul desavarsit si eleganta. Rochia Pandora va aduce un suflu nou in garderoba ta, gratie croiului care iti pune in valoare silueta, a materialului folosit (tafta) si a ciucurilor care iti dau un aer trendy. Pentru o aparitie si mai indrazneata, care sa atraga privirile tuturor, poti opta pentru aceasta rochie in varianta de culoare rosie, accesorizand-o cu o pereche de sandale rosii cu bareta pe glezna si cu niste bratari oversized.

Pe langa toate aceste modele unice, pe site-ul Bogas vei gasi si mai multe variante de rochii de ocazie, care mai de care mai sofisticate si mai aparte. Cu siguranta vei gasi ceva care sa te avantajeze si sa te faca sa te simti fabulos! Totul depinde de imaginatia ta, de bugetul disponibil si de inspiratia de moment. Te-am facut curioasa? Intra si descopera intreaga colectie!

Autor, Sursa

Autor: Bogas
Sursa: Rochii de ocazie

Cuvinte cheie

rochii de ocazie

Etichete

Statistici

Data articol: 31 Aug 2017
Data adaugarii: 31 Aug 2017, ora 17:24
Ultima actualizare: 31 Aug 2017, ora 17:25
Vizualizari in ultimele 30 zile: 732 din total vizualizari: 732
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.