Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Fiecare femeie isi doreste sa straluceasca chiar si in zilele mai putin calduroase. Iarna nu este un impediment cand vine vorba de tinutele fashion de zi cu zi. In functie de domeniul in care lucram, avem sau nu restrictii in ceea ce priveste codul vestimentar. Cu siguranta, in garderoba...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16445)

Ce purtam la birou in acest sezon rece?

Articol: Ce purtam la birou in acest sezon rece?

23 february 2018, articol adaugat la 23 february 2018, ora 10:50

Fiecare femeie isi doreste sa straluceasca chiar si in zilele mai putin calduroase. Iarna nu este un impediment cand vine vorba de tinutele fashion de zi cu zi. In functie de domeniul in care lucram, avem sau nu restrictii in ceea ce priveste codul vestimentar. Cu siguranta, in garderoba fiecarei femei se regaseste cel putin o pereche de pantaloni negri si camasa alba.

In functie de stilul vestimentar al fiecareia, noutatile in materie de moda sunt la tot pasul. Daca alegi stilul minimalist, exista numeroase posibilitati pentru a obtine o tinuta fashion in fiecare zi. In zilele geroase ne focusam pe obiecte vestimentare cat mai calduroase, cautand in permanenta confortul necesar. Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la felul in care vei arata, magazinle iti pun la dispozitie o serie intreaga de articole pentru a te proteja de frigul de afara, dar in acelasi timp sa fi in pas cu moda.

Cizmele, botinele, caciulile sau dresurile groase sunt cele mai cautate. Poti purta cu leeritate o rochie din material crosetat, o fusta cu o bluzica avand in completare o pereche de colanti grosi. Iarna aceasta gecile parka sau chiar si blanurile au fost in topul preferintelor doamnelor si domnisoarelor.

Varietatea modelelor si a culorilor te scot din anonimat, oferindu-ti in acelasi timp si o imagine eleganta si fashion. Daca nu esti adepta modei, atunci nu trebuie sa iti organizezi tinutele vestimentare in functie de moda. Unicitatea este un lucru apreciat printre femei, iar faptul ca reusesti sa te diferentiezi cu tinutele tale, iti va aduce de fiecare data complimente din partea colegelor de birou si nu numai.

Reducerile din acest sezon sunt un bun prilej pentru a-ti completa garderoba de iarna, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji despre cum vei arata. Diminetile sunt cele mai neplacute atunci cand ai impresia ca nimic nu se potriveste cu ceea ce iti doresti sua cu vremea de afara. Pentru evita aceste momente, organizeaza-ti hainele astfel incat sa iti definesti un stil vestimentar, sa nu mai faci achizitii inutile si sa porti cu drag fiecare artciol vestimnetar achizitionat.

Desi exista multe discutii pe tema "haina nu-l face pe om", femeile stiu cat de important este sa fie bine imbracate zi de zi, sa starneasca admiratia si privirile celor din jur. O femeie eleganta eprima o personalitate puternica, siguranta de sine si incredere in propriile forte.

Iarna nu este un anotimp care sa ne impiedice sa stralucim, alege si tu sa fii unica si demna de apreciat de fiecare data cand vei intra in birou.

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Modele online

Cuvinte cheie

munca

Etichete

munca  

Statistici

Data articol: 23 Feb 2018
Data adaugarii: 23 Feb 2018, ora 10:50
Ultima actualizare: 23 Feb 2018, ora 10:53
Vizualizari in ultimele 30 zile: 531 din total vizualizari: 531
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.