Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Timpul este singura resursa epuizabila, de care, daca nu ne bucuram, pierdem momente pretioase de fericire pura. Timpul este cel care da viata oricarui lucru de pe Pamant, ne ofera timp sa ne bucuram de clipe de fericire si de familie. Astazi, timpul inseamna bani, cum se spune in mediul...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16445)

Ceasurile elvetiene Collect transforma timpul in momente veritabile

Articol: Ceasurile elvetiene Collect transforma timpul in momente veritabile

06 september 2017, articol adaugat la 06 september 2017, ora 11:27

Timpul este singura resursa epuizabila, de care, daca nu ne bucuram, pierdem momente pretioase de fericire pura. Timpul este cel care da viata oricarui lucru de pe Pamant, ne ofera timp sa ne bucuram de clipe de fericire si de familie. Astazi, timpul inseamna bani, cum se spune in mediul de business, iar orice intarziere face diferenta intre reusita si esecul unui proiect.

Fii la timp in tot ceea ce faci cu o bijuterie unica in lume, pe care o poti crea de la zero, folosindu-te de imaginatie, pasiune pentru bunul gust si dragoste pentru tot ceea ce faci. Ceasurile elvetiene Collect, create de Christina Hembo, designerul Casei Regale a Danemarcei, sunt imaginea perfecta a timpurilor in miscare, in care fiecare clipa de ragaz este o bucurie pe care abia astepti sa o traiesti impreuna cu cei dragi.

Ceasurile elvetiene ChristinaDiamonds sunt imaginea personalitatilor puternice, energice, pentru care nu exista "nu pot" si pentru care adrenalina este un mod de viata. De cele mai multe ori, aceste ceasuri elvetiene reprezinta eticheta unui statut social inalt. Gresit! Din 2014, Christina Diamonds este brandul care a uimit Romania cu o pofta inimaginabila de a aduce "luxul la preturi accesibile", iar pana acum a reusit.

De mai bine de 3 ani, romanii au invatat, cu ajutorul acestui brand, ca sa ai un model de ceasuri elvetiene nu costa cat o casa, ci mai degraba este o investitie de lunga durata, pe care o pot lasa urmasilor, ca ei sa se bucure de o bijuterie veritabila, fara sa stie ca pretul acesteia incepe de la doar 579 de lei.

ChristinaDiamonds.ro, universul ceasurilor elvetiene pe care tu le creezi

Fie ca vorbim despre domni sau despre femei, fiecare isi doresc o bijuterie unicata, care sa atraga atat privirile, cat sa sa starneasca si interesul. Pentru ca viitorul bijuteriilor sta sub semnul personalizarii, ChristinaDiamonds.ro isi indeplineste cu succes misiunea de a le oferi clientilor ceasuri elvetiene pe care ei le creaza de la zero, alaturi de o multitudine de bijuterii personalizabile.

Collect a pornit de la ideea absolut geniala a Christinei Hembo, designerul creativ al Christina Jewelry & Watches, care a cautat raspunsul la nemultumirile rutiniere asupra modelelor de ceasuri si alte bijuterii. Asa ca a venit cu un patent unic in lume - numit T-bar - prin care, deopotriva femeile si barbatii isi pot crea ceasuri elvetiene veritabile, asa cum si le imagineaza. Totul incununat de o alura elvetiana, intr-o bijuterie care va trece testul timpului.

De la idee la crearea propriu-zisa a ceasurilor elvetiene trec peste 8 luni, timp in care creativitatea orologilor este pusa in valoare. Toate ceasurile elvetiene Christina Diamonds sunt realizate exclusiv manual si au mecanisme Rhonda sau ETA (in functie de model), intalnite si la marca Rolex.

In cazul modelelor de ceasuri elvetiene pentru femei, prin T-bar se pot adauga bratari, accesorizate cu pandantive colorate si pretioase, ocazia perfecta de a construi o poveste plina de personalitate si eleganta. Astfel, de la disc, la curele sau bratarile de piele si pana la ultimul talisman, se poate opta pentru o multitudine in nuante, forme si culori, in functie de stilul si personalitatea ta. Iar diamantele autentice Top Wesselton VVS (F-G) vor fi mereu puse in valoare de maestri ceasornicari de renume, cu arta si rafinament, in decursul a cateva luni de zile, pentru ca posesoarea sa se bucure de un ceas Swiss Made pe masura asteptarii si de o stralucire demna de covorul rosu.

Ce nu stiai despre ceasurile elvetiene

Doar 20% dintre ceasurile create in lume se bucura de certificarea "Swiss Made", respectiv cea mai inalta distinctie in orologerie. Ceasurile de dama si de barbati Christina Diamonds se bucura de acest renume, acordat doar prin atentia deosebita acordata detaliilor, a modelelor unice, a maiestriei si preciziei cu care sunt create.

De cealalta parte, modelel de ceasuri elvetiene Christina Diamonds respecta atributele tehnice si estetice impuse de eticheta, precum si procesul de fabricatie - traditional sau microelectronic. Ceasurile de barbati si de dama se bucura de stampila calitatii Swiss Made deoarece 50% dintre partile componente sunt realizate in Elvetia, fapt ce asigura o calitate ireprosabila si garantia unei bijuterii care va trece testul timpului.

Autor, Sursa

Autor: ChristinaDiamonds
Sursa: Ceasuri elvetiene

Categorii

Cuvinte cheie

ceasuri dama, ceasuri barbati, ceasuri swiss made, bratari barbati, inele

Statistici

Data articol: 06 Sep 2017
Data adaugarii: 06 Sep 2017, ora 11:27
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 684 din total vizualizari: 684
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.