Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Ceasurile elvetiene au fost, dintotdeauna, apreciate pentru calitatea si mecanismul de exceptie, care poate functiona decenii intregi cu precizie. Desi Elvetia este tara care detine suprematia in crearea de ceasuri elvetiene, initial a fost considerata patria bijuteriilor, unde creatorii...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16441)

Ceasuri elvetiene veritabile si accesibile, doar la ChristinaDiamonds.ro

Articol: Ceasuri elvetiene veritabile si accesibile, doar la ChristinaDiamonds.ro

26 june 2017, articol adaugat la 26 june 2017, ora 13:09

Ceasurile elvetiene au fost, dintotdeauna, apreciate pentru calitatea si mecanismul de exceptie, care poate functiona decenii intregi cu precizie. Desi Elvetia este tara care detine suprematia in crearea de ceasuri elvetiene, initial a fost considerata patria bijuteriilor, unde creatorii se intreceau in creativitate si maiestrie in crearea unor opere de arta pentru sotiile boierilor bogati ai timpului.


Cum a ajuns Elvetia patria ceasurilor-bijuterie

Bijutierii vremii nu erau nici pe departe elvetieni, ci germani sau francezi protestanti, pentru care crearea de bijuterii era singura sursa de venit. Geneva secolului al XVI-lea era considerat orasul bijutierilor, al elegantei si al luxului, ceea ce contravenea reformelor initiate de Jean Calvin, care predica modestia.

Sa practici abtinerea de la lux in orasul bijuteriilor veritabile a insemnat pierderea locurilor de munca pentru o larga categorie de oameni, insa pentru a supravietui, acestia au inceput sa traga cu ochiul la ceasornicarii italieni, francezi, germani. In scurt timp, aceasta indeletnicire s-a transmis din tata in fiu, iar astazi, Elvetia este patria orologeriei fine, calitative, dar cu preturi pe masura.

Din secolul al XVII-lea, Elvetia detine exclusivitatea in realizarea ceasurilor, bucurandu-se de faima ca un ceas elvetian functioneaza precis decenii intregi. Multe dintre marile case de ceasuri din intreaga lume apeleaza la ceasornicarii elvetieni in crearea unor bijuterii ale timpului - de la mecanisme, la carcase placate cu aur de 24K sau platina, incustrate cu diamante veritabile sau alte pietre semipretioase.


Modelele de ceasuri elvetiene Christina Diamonds au certificate Swiss Made

De la idee la crearea propriu-zisa a ceasurilor elvetiene trec peste 8 luni, timp in care creativitatea orologilor este pusa in valoare. Toate ceasurile elvetiene Christina Diamonds sunt realizate exclusiv manual si au mecanisme Rhonda sau ETA (in functie de model), intalnite si la marca Rolex.

In intreaga lume, doar 20% dintre ceasurile produse beneficiaza de cea mai inalta distinctie in orologerie, respectiv cerificatul "Swiss Made", iar ceasurile Christina Diamonds se bucura de acest renume, fiindu-i acordat pentru calitatea superioara, maiestria si precizia cu care sunt create si durabilitatii.

Ceasurile elvetiene "Swiss Made" ale Christina Diamonds respecta atributele tehnice si estetice impuse de eticheta, precum si procesul de fabricatie - traditional sau microelectronic. Ceasurile de barbati si de dama se bucura de stampila calitatii Swiss Made deoarece 50% dintre partile componente sunt realizate in Elvetia, fapt ce asigura o calitate ireprosabila si garantia unei bijuterii care va trece testul timpului.


Ceasuri elvetiene de dama

De peste 15 ani, Christina Hembo, designerul Christina Jewelry & Watches si cea care a creat ceasuri de exceptie pentru Casa Regala a Danemarcei, se ocupa de crearea ceasurilor personalizate, printr-un concept unic in lume - T-bar.

Astfel, doamnele si domnisoarele isi pot crea un ceas Swiss Made de la zero. Isi aleg ceasul de dama Clasic, ii adauga o bratara din piele, pandantive si diamante veritabile, schimba cadranul si obtin o bijuterie personalizata, care la va pune in valoare personalitatea si stilul vestimentar.

Tu esti cea care impui limita! Peste 30 de modele de ceasuri asteapta sa fie personalizate si sa straluceasca la incheietura mainii tale. Desi sunt ceasuri elvetiene de exceptie, pretul de pornire este de doar 579 de lei.


Barbatii puternici au nevoie de ceasuri elvetiene Collect

In universul Christina Diamonds, barbatii au gasesc ceasuri elvetiene rafinate, pentru caractere puternice. Isi pot personaliza ceasurile dupa bunul-plac, adaugand o curea din piele fina, de calitate italiana, un cadran din safir sau ceramic si transforma un ceas banal intr-o bijuterie Swiss Made, cu ticait melodios.

Alege ceasuri elvetiene de exceptie si bucura-te de o calitate care va trece testul timpului. La Christina Diamonds, inca din 2014, am inceput "revolutia luxului la preturi accesibile", astfel incat fiecare persoana sa isi cumpere bijuterii realizate manual, din argint 925 si placate cu aur galben sau roz, rodiate, care sa dea viata oricarei tinute.

Autor, Sursa

Autor: Christina Diamonds
Sursa: Ceasuri elvetiene

Categorii

Cuvinte cheie

ceasuri elvetiene, bratari personalizate, ceasuri dama, ceasuri barbati, bijuterii online, christinadiamondsro

Statistici

Data articol: 26 Jun 2017
Data adaugarii: 26 Jun 2017, ora 13:09
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 670 din total vizualizari: 670
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.