Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Dragi domni, credeati ca ati scapat de febra cumparaturilor pentru doamnele speciale din viata voastra? Nicicand, mai ales ca in doar cateva zile este Valentine's Day, iar dupa foarte putin timp vine si luna Martie, considerata luna femeilor. Desi vorbim de bijuterii incrustate cu...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Christina Diamonds.ro iti pregateste cele mai bune cadouri de Valentine's D

Articol: Christina Diamonds.ro iti pregateste cele mai bune cadouri de Valentine's D

13 february 2018, articol adaugat la 13 february 2018, ora 10:09

Dragi domni, credeati ca ati scapat de febra cumparaturilor pentru doamnele speciale din viata voastra? Nicicand, mai ales ca in doar cateva zile este Valentine's Day, iar dupa foarte putin timp vine si luna Martie, considerata luna femeilor.

Desi vorbim de bijuterii incrustate cu pietre semipretioase si ceasuri Swiss Made, trebuie sa intarim ideea accesibilitatii pretului - si nu, nu va trebui sa faceti imprumut la banca pentru a-i oferi femeii speciale din viata voastra o bijuterie unicata si pretioasa, la fel ca ea.

De la lansarea brandului creat de Christina Hembo in Romania, Christina Diamonds a devenit magazinul de bijuterii online care atage privirile si interesul tuturor persoanelor care isi doresc bijuterii veritabile, fara a plati o mica avere. De altfel, motto-ul companiei conduse de Narcisa Mirabela Christiansen are un scop clar - "revolutia luxului la preturi accesibile".



Idei de cadouri de Valentine's Day

Sarbatoarea iubirii este cea mai importanta zi din an pentru indragostii ce nu pot sta departe unul de celalalt. Totodata, este ocazia perfecta pentru o cerere in casatorie unica si un inel de logodna care va trece testul timpului.

Inelele de logodna ale Christina Diamonds sunt realizate din argint 925, rodiat, placat cu aur galben sau roz si incrustate cu cele mai variate si colorate pietre semipretioase. Anul acesta am ales sa #spunemnuzirconiu si ti-am pregatit modele elegante, rafinate si foarte accesibile de inele, care pornesc de la doar 99 de lei. Incanta-i privirea cu un inel de logodna incrustat cu topaze, ametiste, cuart sau, de ce nu, granate sau cristale, gata sa ii ofere zambetului si momentului special o alura pretioasa si stralucitoare.

Daca esti in cautarea unui cadou de cuplu, cel mai bine se potrivesc bratarile Zodiac, create special de Christina Hembo pentru a celebra uniunea dintre doua suflete, a caror punct comun este iubirea. Bratarile Zodiac ale Christina Diamonds sunt realizate din piele italiana, de cea mai buna calitate, la capatul careia se prezinta inchiderea cu magnet, fapt ce o face usor de pus mana de fiecare data.

Pandantivele Zodiac, potrivite acestor bratari, sunt realizate din cel mai bun argint, placat cu aur galben sau roz si rodiat, impreuna cu design unic si elegant. Fiecare zodie are caracteristicile sale, insa colectia Zodiac a fost special creata cu pietrele semipretioase specifice fiecareia dintre ele. Sau poti opta pentru un lantisor din argint 925 sau din matase, pe care sa asezi armonios semnul zodiacal potrivit persoanei dragi.



De Martisor ti-am pregatit o colectia speciala de bijuterii Christina Diamonds

Desi mai sunt 2 saptamani pana la 1 martie, e de bun augur sa te pregatesti din timp cu un cadou care sa o faca sa zambeasca pe persoana pe care o apreciezi, iubesti sau o simpatizezi. Pe langa cele mai noi colectii de bijuterii, Christina Diamonds ti-a pregatit oferte speciale la o gama variata, precum cerceii si ceasurile de dama Swiss Made.
Cerceii de dama sunt accesoriul cel mai fin pe care o femeie il poate purta oriunde si oricand, fiind versatili si in voga. In colectia de cercei de dama a brandului nostru ti-am pregatit cercelusi cu surub, cu tortita sau de tip candelabru.

Fiecare model este realizat cu maxima indemanare si dragoste pentru bijuterii, in fabricile din Thailanda. Multe dintre modelele expuse pe site sunt incrustate cu topaze, perle, granat, onix sau alte pietre semipretioase care te umple de energii pozitive si iti completeaza tinuta in mod armonios.

Nici de aceasta data nu uitam ceasurile de dama. Avantajul de a achizitiona un ceas de dama de la Christina Diamonds sta in faptul ca fiecare model poate fi personalizat dupa propria imaginatie. Modelele clasice, cu o curea din piele, se pot schimba cu bratari din piele, pe care sa se adauge unul sau mai multe pandantive pretioase.

De altfel, si discul se poate schimba, astfel incat paleta de culori a pietrelor semipretioase difera de la cele incolore, la cele move, rosii, albastre, verzi, negre sau portocalii. Un alt avantaj al ceasurilor de dama este ca vin cu certificat Swiss Made, cea mai inalta distinctie in orologerie. Doar 20% dintre ceasurile produse anual in lume se bucura de aprecierea celor mai faimosi orologieri.

Te invitam pe site si pe pagina de facebook sa fii la curent cu ultimele oferte. Inscrie-te si la newsletter si poti beneficia de discount-uri exclusive, plus avantaj client.

Autor, Sursa

Autor: ChristinaDiamonds
Sursa: Cadouri Valentine's Day si Martisor

Categorii

Cuvinte cheie

ceasuri personalizate, bratari personalizate, inele, bratari zodiac, lantisoare zodiac

Statistici

Data articol: 13 Feb 2018
Data adaugarii: 13 Feb 2018, ora 10:09
Ultima actualizare: 13 Feb 2018, ora 10:09
Vizualizari in ultimele 30 zile: 610 din total vizualizari: 610
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.