Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Instalatiile de sunet public address, sonorizarea ambientala si sistemele de amplificare pa inseamna de fapt acelasi lucru: un sistem audio care are rolul de a difuza muzica ambientala / anunturi compus din amplificator audio, incinte acustice si microfon anunturi (varianta sistem audio...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16444)

Ce stii despre... sonorizarea PA

Articol: Ce stii despre... sonorizarea PA

17 july 2012, articol adaugat la 17 july 2012, ora 11:35

Instalatiile de sunet public address, sonorizarea ambientala si sistemele de amplificare pa inseamna de fapt acelasi lucru: un sistem audio care are rolul de a difuza muzica ambientala / anunturi compus din amplificator audio, incinte acustice si microfon anunturi (varianta sistem audio PA basic) ce functioneaza pe linie de 100V;
Alegerea puterii amplificatorului (Watt) a numarului de boxe audio si puterea lor (Watti reali) depind de marimea spatiului, destinatia acestuia dar si gustul designerului.

In privinta difuzoarelor audio, decizia nu este dificila deoarece exista foarte multe modele disponibile, in forme diferite si, de ce nu, in culori care sa se adapteze ambientului:
difuzoare de tavan fals, incinte audio pentru montaj aparent, difuzoare de sunet rotunde, incinte audio patrate/dreptunghiulare din ABS sau metal.

Pentru sonorizarea ambientala se alege o sursa de muzica profesionala care are incluse in aceeasi carcasa un CD/mp3 player, radioAM/FM, SD card si USB (exemplu: RAC02- IC Audio, Germania).
Un echipament audio esential in sistemele de adresare publica este amplificatorul COMBO: in aceeasi carcasa sunt integrate un amplificator cu mixer audio si un CD/mp3/DVD player cu radio si USB. Ocupa putin spatiu si costa mult mai putin decat daca s-ar cumpara fiecare echipament in parte. De exemplu, doar o statie de amplificare de 60W costa cca 200 Eur, pe cand un amplificator COMBO costa 350 de Eur (Proel ACDT90).

Daca spatiul sonorizat se supune unor reglementari speciale anti incendiu, se monteaza incinte audio tip EVAC, utilizate in spatii care necesita prezenta unor sisteme de evacuare vocala pt. transmitere mesaje preinregistrate sau live in cazuri de urgenta.

Tips: pentru sonorizari exterioare se recomanda proiectoarele de sunet sau coloane audio precum cea de la IC Audio TSC10300/T coloana audio 10 W/100 V, IP66, 103.3 dB, pret 45 euro+tva. (acestea fiind rezistente in conditii meteo vitrege);
Tips 2: pt o inalta fidelitate acustica si difuzare uniforma a sunetului se recomanda utilizare a mai multor incinte audio de putere mica in loc de cateva boxe cu o putere mai mare.

Sonorizarea PA o intalnim in magazine, spatii comerciale gen mall-uri, restaurante, terase, cafenele, stadionae, parcari, gradini, cladiri de birouri; aplicatiile fiind extrem de diverse este de dorit ca inainte de a achizitiona produsele, sa cereti sfatul unui specialist in sisteme de sunet. Acesta este singurul in masura sa ma recomande echipamentele de sonorizare potrivite afacerii dumneavoastra.

Pt. detalii si oferte personalizate sisteme de sonorizare PA puteti contacta Axial Acustic SRL, firma din Bucuresti, importatoare de echipamente sonorizari, ofera consiliere si proiectare, pt produsele proprii- servicii pre si post vanzare (garantie, post garantie, service); Contact: Tel 021-331.78.46, 0749-190.532, info@axialacustic.ro/ comenzi@axialacustic.ro, www.axialacustic.ro

Autor, Sursa

Autor: Axial Acustic
Sursa: Axial Acustic

Cuvinte cheie

sonorizare pa, sonorizare ambientala, sonorizare terase, statii amplificare audio, boxe de tavan fals, amplificatoare ieftine, boxe de exterioe, sonorizari exterioare

Statistici

Data articol: 17 Jul 2012
Data adaugarii: 17 Jul 2012, ora 11:35
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1317 din total vizualizari: 1317
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.