Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Stim ca odata cu venirea verii te gandesti sa economisesti bani pentru concediul mult-asteptat. Si, sa nu uitam, vara este anotimpul nuntilor si cu siguranta ai primit cateva invitatii anul acesta pe care va trebui sa le onorezi. Apoi vine ziua colegului de serviciu, a partenerului de...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Cadouri inteligente si utile pentru orice buzunar

Articol: Cadouri inteligente si utile pentru orice buzunar

21 july 2016, articol adaugat la 21 july 2016, ora 13:28

Stim ca odata cu venirea verii te gandesti sa economisesti bani pentru concediul mult-asteptat. Si, sa nu uitam, vara este anotimpul nuntilor si cu siguranta ai primit cateva invitatii anul acesta pe care va trebui sa le onorezi. Apoi vine ziua colegului de serviciu, a partenerului de viata sau a copilului tau si nu stii cum sa-ti imparti bugetul pentru toate aceste ocazii. Nu trebuie insa sa disperi, pentru ca la GadgetWorld vei gasi o gama variata de cadouri originale, potrivite pentru orice buzunar.

Este ziua colegului tau de serviciu? GadgetWorld iti recomanda un cadou pentru orice buzunar, inedit si pe placul tuturor: boxa bluetooth tip veioza EDR. Acest gadget impresioneaza prin calitatea streamingului si va reda perfect melodiile preferate sau cartile in format audio. Datorita modulului Bluetooth 2.1, este foarte usor sa sincronizezi aceasta boxa cu orice dispozitiv smart. Boxa bluetooth are un acumulator integrat de 700 mAh, pentru ca tu sa te poti bucura de o functionare continua pentru 5 ore. Iar in cazul in care primesti un apel, il poti prelua direct prin intermediul boxei. In plus, acet gadget este un accesoriu perfect pentru dormitorul tau, deoarece ii poti alege culoarea: rosu, verde sau roz, in functie de dispozitia ta. Si asta nu e tot: suportul micro SD cu care este dotata boxa suporta pana la 32 GB, pentru ca tu sa-ti pastrezi piesele preferate in aceasta.

Iar daca ai nevoie sa cumperi pentru copilul tau, GadgetWorld ti-a pregatit cadoul ideal, potrivit pentru orice buzunar: jucaria OZN care leviteaza in palma. Cu aceasta jucarie originala iti vei suprinde cu siguranta placut copilul. Aceasta are o elice purtatoare si un senzor, cu ajutorul carora leviteaza deasupra maini. Astfel, copiii au libertatea de a crea diverse jocuri, care ii vor incanta.

Adolescenta casei este regina fotografiilor? Cum orice moment important din viata ei il imortalizeaza in imagini pe care apoi le posteaza pe site-urile de socializare, ofera-i un selfie stick cu bluetooth pentru ca experientele ei foto si video sa fie un adevarat succes. Tot ce trebuie sa faca este sa il conecteze la smartphone si sa apese pe butonul de declansare aflat chiar pe manerul stick-ului. Say CHEESE si poza iese perfecta.

Daca bunica adoarme cu becul aprins sau ii place sa citeasca multe carti, insa somnul o cuprinde inainte de a termina ultima pagina, simplifica-i viata cu becul LED cu telecomanda. Acesta are 120 de niveluri de luminozitate ce pot setate din telecomanda.

Pentru cei care vor sa isi petreaca zilele insorite in curte, la picnicuri sau la mare/munte, avem doua cadouri de vara excelente pentru ei. Primul este o mini masa de fotbal, Foosball. De mici dimensiuni si cantarind doar 2 kilograme, se monteaza usor si alunga plictiseala a doi jucatori. Fiecare echipa are cate 6 fotbalisti, controlati de tijele metalice de pe lateralul mesei. Si nu e tot! Setul de golf pentru birou si nu numai este ideal pentru cei pasionati de acesti sport si care nu prea au timp sa ajunga pe teren. Se monteaza usor, are o crosa, minge si gaura si, cu siguranta, vei face fericit pe cineva drag din viata ta cu acest cadou de vara.

Mai multe cadouri ieftine, pentru oricine, gasesti pe site.

Autor, Sursa

Autor: GadgetWorld
Sursa: Cadouri

Cuvinte cheie

gadgeturi, cadouri femei, cadouri barbati, cadouri corporate, cadouri, gadget world

Statistici

Data articol: 21 Jul 2016
Data adaugarii: 21 Jul 2016, ora 13:28
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 709 din total vizualizari: 709
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.