Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: In Romania, canalizarea lipseste cu desavarsire in majoritatea zonelor. De aceea, pentru cei care locuiesc in provincie, singura solutie pentru gestionarea apelor uzate din gospodarii este construirea sau montarea unor fose septice, la preturi rezonabile. Aceste rezervoare preiau...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Cum gasesti cea mai buna firma de fose septice ecologice?

Stire: Cum gasesti cea mai buna firma de fose septice ecologice?

07 february 2017, stire adaugata la 07 february 2017, ora 12:23

In Romania, canalizarea lipseste cu desavarsire in majoritatea zonelor. De aceea, pentru cei care locuiesc in provincie, singura solutie pentru gestionarea apelor uzate din gospodarii este construirea sau montarea unor fose septice, la preturi rezonabile.

Aceste rezervoare preiau deseurile umane din locuinta si le trateaza astfel incat calitatea apei la iesire sa corespunda normelor europene in domeniu si sa nu afecteze negativ mediul inconjurator si sanatatea oamenilor. Din pacate, pe piata exista multe fose septice la preturi mari, asa ca oamenii improvizeaza tot felul de sisteme sau utilizeaza in continuare latrina, dar aceste solutii nu sunt deloc igienice si sigure pentru oameni si natura.

Pentru a veni in intampinarea celor cu venituri mici, dar care vor o solutie optima de tratare a apelor murdare din locuinte, Mago Ro Comp comercializeaza fose septice la preturi foarte bune. Compania noastra ofera fose ecologice de cea mai buna calitate, de 4-5 persoane, la formidabilul pret de 1.320 de lei + T.V.A. Acestea au lungimea de 180, diametrul de 120 de cm, doua compartimente si doua guri de vidanjare. Mai mult, clientii din Bucuresti sau din imprejurimi au parte de livrare gratuita!


Fosele septice ecologice sunt niste rezervoare hidroizolate subterane, care colecteaza deseurile umane produse in locuintele care nu sunt conectate la un sistem de canalizare al localitatii. Apele uzate sunt drenate, iar materia solida este preluata prin vidanjare, proces care are loc la un interval intre 18-24 de luni.


Beneficii fose septice ecologice

Fosele septice ecologice din P.A.F.S. (poliesteri armati cu fibre de sticla) nu degaja mirosuri neplacute, implica costuri mici si au o durata foarte mare de viata, mai mare decat fosele din beton sau din alte materiale. Sunt perfect etanse, adica nu exista riscul de scurgeri si, datorita omogenitatii materialului, degradarea acestora este aproape nula. Fosele septice ecologice au o rezistenta mecanica si termica foarte mare si sunt imputrescibile.


Cea mai buna firma de fose septice ecologice - Mago Ro Comp

Mago Ro Comp este o companie care produce si comercializeaza cele mai bune fose septice ecologice din P.A.F.S., ce ajuta la protejarea mediului inconjurator. Volumele acestora sunt intre 2.000 si 10.000 de litri si au o durata de viata de pana la 100 de ani. In plus, clientii nostri beneficiaza de servicii performante de consultanta la proiectare, transport in cel mai scurt timp posibil, montaj fosa septica, intretinere si service. Cei care doresc fose septice ecologice si locuiesc in Bucuresti sau in zonele limitrofe, au parte de livrare gratuita de la Mago Ro Comp.

De cand am infiintat aceasta companie, in 1991, am pus clientul si dorintele sale intotdeauna pe primul plan. Consideram ca un client fericit constituie cea mai buna reclama si datorita produselor si serviciilor noastre de calitate am reusit sa ne mentinem cu succes pe piata de fose septice. In atingerea obiectivelor, ne-am bazat si pe specialisti cu o foarte mare experienta si pe un management performant.

Am ajutat importante companii din Romania, dar si multe persoane fizice, sa beneficieze de avantajele foselor septice ecologice din P.A.F.S. De asemenea, ne mandrim cu cele mai bune servicii de tratarea a deseurilor umane. Lucram la cel mai inalt nivel si ne atingem obiectivele de fiecare data, ajutandu-ne clientii sa aiba parte de un partener de incredere, care isi onoreaza toate promisiunile, acorda o atentie desavarsita detaliilor si isi ia un angajament de imbunatatire continua.

De ce este Mago Ro Comp cea mai buna companie pentru furnizarea de produse si servicii profesionale in materie de fose septice ecologice? Deoarece folosim proceduri stricte de asigurare a calitatii, iar produsele noastre respecta toate normele legislative in vigoare. Deoarece furnizam produse realizate din cel mai bun material de pe piata la ora actuala, P.A.F.S., si servicii profesioniste, care se ridica la asteptarile inalte ale clientilor nostri. Deoarece suntem flexibili si ne adaptam oricaror norme si rigori ale pietei, pentru a o oferi cele mai bune rezultate.

Daca si tu iti doresti sa cumperi fose septice ecologice sau ai nevoie de servicii conexe, nu mai ezita si apeleaza la Mago Ro Comp. Este cea mai buna companie de pe piata, cu o vasta experienta, asa ca nu vei regreta alegerea facuta!

Autor, Sursa

Autor: FosaEco
Sursa: Fose septice ecologice

Cuvinte cheie

fosa eco, fosa septica ecologica, fosa septica bucuresti, magorocomp

Statistici

Data stire: 07 Feb 2017
Data adaugarii: 07 Feb 2017, ora 12:23
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 728 din total vizualizari: 728
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.