Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Fetele care se gandesc sa se angajeze ca model de videochat se lovesc constant de multe mituri legate de aceasta industrie. Lipsa de informare poate da nastere multor prejudecati, care nu au o baza reala, si la o multitudine de intrebari. Multe dintre potentialele modele ajung la...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Top mituri legate de videochat pe care si tu le-ai crezut!

Articol: Top mituri legate de videochat pe care si tu le-ai crezut!

30 october 2019, articol adaugat la 30 october 2019, ora 17:32

Fetele care se gandesc sa se angajeze ca model de videochat se lovesc constant de multe mituri legate de aceasta industrie. Lipsa de informare poate da nastere multor prejudecati, care nu au o baza reala, si la o multitudine de intrebari. Multe dintre potentialele modele ajung la interviu cu idei preconcepute si neadevarate, care pot fi risipite, in cele din urma, de catre cunoscatori.
De aceea, multe fete au retineri in ceea ce priveste aceasta ocupatie si intarzie in a se hotari daca acesta este drumul pe care vor sa-l urmeze. Iata cateva mituri populare in randul oamenilor, care se invart in jurul videochat-ului si care s-au dovedit a fi lipsite de vreo urma de adevar.
Videochat-ul nu reprezinta o cariera de viitor
Un mare avantaj, pe care il presupune o cariera ca model de videochat la Kendra Studio, este dat de viitorul asigurat pe care il poti avea datorita acestui job. Nu iti trebuie decat perseverenta si dorinta de lucru, iar totul vine mai apoi de la sine.
Limitele si telurile ti le stabilesti tu. Fie ca visezi la o masina, un apartament sau o casa, sau la excursii in tari exotice, trebuie sa fii constienta ca un studio de videochat te poate ajuta la indeplinirea acestor dorinte. Veniturile unui model depind, mai ales, de nivelul de dedicare de care dai dovada, precum si de experienta dobandita in timp. Nu exista bariere in ceea ce priveste acest domeniu, nu trebuie sa arati intr-un anumit fel si nici sa indeplinesti anumite standarde fizice.
Videochat-ul este ilegal
O preconceptie in randul multor tinere este aceea ca munca intr-un studio de videochat este ilegala. Nu exista reglementari care sa interzica desfasurarea activitatii unui model, insa, trebuie sa fii perspicace atunci cand mergi la un interviu de angajare in acest domeniu. Cauta studio-uri cunoscute si cu renume, care isi respecta angajatii.
Exista si locuri care iti pot promite lucruri care apoi sa nu poata fi indeplinite. Asigura-te ca o sa lucrezi in baza unui contract individual de munca, inca din momentul in care ajungi la interviu. Daca stii sa nu te lasi pacalita, nu vei avea de suferit niciodata.
Modelele de videochat pot face orice
Gandeste-te la acest job ca la orice alt tip de activitate, dintr-un alt domeniu. Poate ca ai impresia ca modelele de videochat nu isi trateaza ocupatia cu o atitudine profesionala, insa, acest lucru este total neadevarat.
Exista o conduita ce trebuie respectata de toate fetele si un regulament impus de fiecare studio de videochat in parte. La fel ca in alte domenii, modelele au de respectat un program de lucru, isi pastreaza locul in care muncesc curat si stiu sa comunice cu restul echipei.
Angajarea intr-un studio de videochat poate insemna inceputul unui viitor frumos. Majoritatea fetelor viseaza sa fie independente financiar si sa isi poata permite sa-si satisfaca orice dorinta, insa, multe job-uri din alte domenii nu le permit aceste lucruri.
Aminteste-ti doar ca banii nu cad din cer si ca trebuie sa muncesti pentru viitorul la care visezi. Treci peste prejudecati si ia-ti viata in propriile maini!

Autor, Sursa

Autor: Kendrastudio
Sursa: Kendrastudio

Cuvinte cheie

kendrastudio, videochat

Etichete

Statistici

Data articol: 30 Oct 2019
Data adaugarii: 30 Oct 2019, ora 17:32
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 422 din total vizualizari: 422
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.