Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Cand ne gandim la o vacanta in Brasov, ne vin in minte multe oportiunitati de a experimenta o multime de lucruri noi, o multime de peisaje unice. Brasovul are multe de oferit: Piata Sfatului, Strada Sforii, Biserica Neagra, Muntele Tampa, fiecare straduta este presarata cu istorie si...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Studio Safir Brasov: cazare in Brasov, garsoniera de inchiriat in regim hotelier

Articol: Studio Safir Brasov: cazare in Brasov, garsoniera de inchiriat in regim hotelier

05 february 2016, articol adaugat la 05 february 2016, ora 11:27

Cand ne gandim la o vacanta in Brasov, ne vin in minte multe oportiunitati de a experimenta o multime de lucruri noi, o multime de peisaje unice. Brasovul are multe de oferit: Piata Sfatului, Strada Sforii, Biserica Neagra, Muntele Tampa, fiecare straduta este presarata cu istorie si cladirile medievale ne vor face sa ne simtim ca intr-o poveste. Brasovul are un aer unic, fiind situata in Transilvania se diferentiaza fata de restul tarii prin istorie si cultura. Peisajele unice, faptul ca va puteti simti atat de aproape de natura, face ca orasul Brasov sa fie foarte vizitat pentru a scapa cateva zile de stresul cotidian.
Oportunitatile de cazare sunt si ele mari. Brasovul ofera multe locuri de cazare si este un oras cu multe hoteluri si pensiuni. Insa de cele mai multe ori turistii, in special cuplurile, vor sa evite agitatia dintr-un hotel sau dintr-o pensiune si vor sa petreaca cateva zile in liniste si intr-un cadru romantic cu toate facilitatile. Un cuplu ar dori un spatiu de inchiriat in Brasov cu dormitor, bucatarie si baie, adica o garsoniera. O garsoniera de inchiriat este perfecta pentru cupluri sau chiar si pentru oameni de afaceri ce sunt nevoiti sa petreaca un weekend sau cateva zile in interes de serviciu in orasul Brasov. http://www.studiosafirbrasov.ro
Puteti rezerva un studio de lux in Brasov, care ofera toate conditiile necesare sa va simtiti confortabil si ca acasa intr-un oras strain este tot ce aveti nevoie. Inchirierea unei garsoniere in regim hotelier in Brasov este extrem de simpla, dar interesati-va si de ce facilitati ofera garsoniera in Brasov. Garsoniera de inchiriat in Brasov are Smart TV, cu internet wireless pentru a avea acces la harta si idei de locuri de vizitat in Brasov si, bineinteles, la retelele de socializare.
Studio Safir Brasov este un spatiu modern de lux, inaugurat in 2016 care va ofera un spatiu decomandat cu dormitor, baie si bucatarie dotate cu tot ce trebuie. Garsoniera de inchiriat in Brasov are mobilier nou de lux, dormitorul fiind dotat cu pat matrimonial cu lenjerie si halate de baie de bumbac, dressing elegant si fier de calcat, intregul spatiu fiind insotit de un decor elegant si luminos. Baia garsonierei Safir Brasov are un design calduros, este echipata cu o cada cu dus, lavoar si toaleta, prosoape de bumbac si uscator de par.
Bucataria este dotata cu spatiu de luat masa, mobila de bucatarie cu aragaz, cuptor si frigider incorporabil si este echipata cu cafetiera, cuptor cu microunde si prajitor de paine, vesela de bucatarie incluzand tot ce este necesar pentru doua persoane.
Balconul este deschis, dotat cu masa si scaune si are priveliste spre muntele Tampa. Holul garsonierei Safir Brasov este luminat si dotat cu suport de haine si papuci de casa. Intreaga garsoniera de inchiriat in Brasov are finisaje elegante si are un atu important: are un loc de parcare privat. Garsoniera Brasov este situata intr-un cartier rezidential nou in care regasiti tot ce aveti nevoie: farmacie, magazine mixte si este foarte accesibil, situandu-se la 5 minute de mers cu masina de centrul orasului.
Garsoniera Safir Brasov este ideala pentru o vacanta in Brasov si poate fi rezervata cu usurinta prin telefon la 0762838354. Inchirierea de garsoniera in Brasov nu a fost nicicand mai simpla!

Autor, Sursa

Autor: Studio Safir
Sursa: nespecificata

Cuvinte cheie

cazare, brasov, garsoniera, regim, hotelier

Etichete

Statistici

Data articol: 05 Feb 2016
Data adaugarii: 05 Feb 2016, ora 11:27
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 702 din total vizualizari: 702
 

 


Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.