Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Cazare Moneasa - www.cazaremoneasa.ro
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Cazare Oradea - www.cazareoradea.ro
Reclama ta aici 7
Filmari, Foto Nunti Iasi - www.filmari-foto-nunti.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Ultimele studii au dezvaluit ca 38% dintre profesionistii din sectorul alimentar petrec lunar catre 3 - 5 ore rezolvand problemele legate de echipamente bucatarie. Acest lucru este echivalent cu 60 de ore de inactivitate in fiecare an care genereaza scaderea castigurilor....

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (15871)

Studiile arata ca defectiunile echipamentelor de bucatarie genereaza scaderea ca

Articol: Studiile arata ca defectiunile echipamentelor de bucatarie genereaza scaderea ca

13 march 2020, articol adaugat la 13 march 2020, ora 16:06

Ultimele studii au dezvaluit ca 38% dintre profesionistii din sectorul alimentar petrec lunar catre 3 - 5 ore rezolvand problemele legate de echipamente bucatarie. Acest lucru este echivalent cu 60 de ore de inactivitate in fiecare an care genereaza scaderea castigurilor.

Echipamentele de bucatarie nesigure afecteaza activitatea
Cifrele evidentiaza ca deficienta de personal si echipamentele nesigure sunt primii factori care afecteaza volumul de munca al profesionistilor in domeniul restaurantelor. Sondajul a relevat ca 61% dintre profesionistii din sectorul alimentar considera ca modelele de echipamente bucatarie fiabile i-ar ajuta in activitate, facandu-i mult mai eficienti.

Timpul de oprire a echipamentelor genereaza scaderea vanzarilor
Totodata, s-a constatat ca functionarea defectuoasa a echipamentelor din bucatarii nu numai ca genereaza presiuni de timp, dar, pentru un sfert din acestea, timpul de oprire a echipamentelor duce la scadere lunara cu pana la 10% a vanzarilor.
Rpoartele demonstreaza impactul pe care ineficientele bucatariei il pot avea in satisfactia personalului, a productivitatii si a consistentei alimentelor. Totodata, aceasta poate genera pierderi imediate tangibile asupra castigurilor.

Speciaistii in domeniu alimentar sunt afectati
Descoperirile cheie includ, de asemenea, modul in care jumatate dintre profesionistii din domeniul alimentar considera ca irosesc timpul cand echipamentele nu functioneaza, in vreme ce 68% dintre acestia se ingrijoreaza de consistenta ofertei alimentare.
In plus, 82% dintre profesionistii din sectorul alimentar considera ca au fost nevoiti sa cheltuiasca suplimentar pentru reparatiile neasteptate ale echipamentelor.
Se considera ca bucataria este coloana vertebrala a unei unitati ospitaliere, iar pentru a avea succes, aceasta trebuie sa functioneze cat mai eficient.

Echipamente cheie pentru reducerea costurilor de functionare a bucatariei
Pe langa faptul ca sunt necesare echipamente fiabile si durabile, pentru a reduce costurile, exista cateva aspecte de care se poate tine cont. O serie de organisme din industria alimentara s-au reunit pentru a analiza datele si a identifica modalitati prin care furnizorii de echipamente bucatarie pot reduce costurile de energie si emisiile de carbon. Iata propunerile cu care au venit:
Se estimeaza ca mai bine de 80% din site-uri pot inlocui echipamentele electrice din bucatarie cu cele pe gaz. Costurile de implementare ar putea fi amortizare in trei ani, oferind beneficii majore pentru viitor si reducand amprenta de carbon.
Refrigerarea este al dolea mare utilizator de energie din sectorul alimentar si este influentata de capacitatea disponibila. Specialistii au descoperit ca energia consumata scade pe masura ce capacitatea de refrigerare creste, datorita eficientei energetice crescute a unitatilor de refrigerare mai mari. Totodata, modernizarea unitatilor frigorifice cu usi duble poate creste eficienta energetica.
Utilizarea de senzori care sa varieze automat viteza ventilatoarelor din zona de gatit poate poate fi o alta solutie pentru a reduce consumul energetic.

Autor, Sursa

Autor: Claudiu
Sursa: Be Our Guest

Cuvinte cheie

echipamente bucatarie

Statistici

Data articol: 13 Mar 2020
Data adaugarii: 13 Mar 2020, ora 16:06
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 87 din total vizualizari: 87
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.