Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: In acest an, vacanta de vara se incheie putin mai repede, iar scoala va incepe luni, 9 septembrie. Cu toate acestea, mai sunt cateva zile pana atunci, inclusiv un weekend in care poti profita de temperaturile ceva mai scazute din aceasta perioada, pentru a te distra alaturi de copilul...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

Serviciile de inchirieri microbuze, solutia ideala pentru un weekend distractiv

Articol: Serviciile de inchirieri microbuze, solutia ideala pentru un weekend distractiv

05 september 2019, articol adaugat la 05 september 2019, ora 15:25

In acest an, vacanta de vara se incheie putin mai repede, iar scoala va incepe luni, 9 septembrie. Cu toate acestea, mai sunt cateva zile pana atunci, inclusiv un weekend in care poti profita de temperaturile ceva mai scazute din aceasta perioada, pentru a te distra alaturi de copilul sau copiii tai. Bineinteles, solutia ideala este sa plecati din Bucuresti, fie pentru o ultima balaceala la malul marii, fie pentru a vizita un parc tematic sau de aventuri, precum cele din zona Brasovului.

Oricare ar fi situatia, ai nevoie de o modalitate de transport pana la destinatia aleasa, iar masina personala nu este intotdeauna cea mai buna alegere, mai ales daca vei calatori intr-un grup mai mare de persoane. Spre exemplu, daca pleci alaturi de inca o familie formata din unul sau doi copii, nu veti avea loc cu totii intr-un autoturism si nu este rentabil sa luati ambele masini personale. In plus, daca ati decide sa ajungeti separat in locul ales, nu va veti putea bucura impreuna de drum.

Prin urmare, solutia ideala este sa apelati la servicii de inchirieri microbuze, precum cele de la FocusRent. Aceasta companie are o experienta de peste 10 ani pe piata extrem de competitiva de inchirieri auto si inchirieri microbuze din Bucuresti, Otopeni si Cluj si iti pune la dispozitie o serie de facilitati care nu pot fi trecute cu vederea.

In primul rand, vorbim despre flota foarte moderna si diversificata de masini, care include autoturisme din clasele economy, luxury si SUV. Acestea sunt mai noi de 5 ani, au toate reviziile tehnice la zi si sunt supuse unei inspectii temeinice inainte de a-ti fi inmanate. In plus, pretul afisat pe site este si pretul final pe care il vei plati, intrucat el include toate taxele si asigurarile auto: RCA, full CASCO si rovinieta. Nu in ultimul rand, vei primi masinile cu rezervorul plin si nici nu vei avea vreo limita de kilometri impusa.

Inchirieri microbuze sigure si confortabile, pentru tine si familia ta

In ceea ce priveste serviciile de inchirieri microbuze, pe site-ul https: //focusrent.ro/ vei putea rezerva doua dintre cele mai moderne autovehicule cu 8+1 locuri din lume, la momentul actual. Este vorba despre modelele Volkswagen Transporter si Mercedes Vito, care se aseamana foarte mult in ceea ce priveste specificatiile. Ambele au 9 locuri, 5 usi, cutie de viteze manuala, servo, spatiu suficient pentru 3 bagaje mari si 3 bagaje mici, airbag-uri, aer conditionat si audio stereo.

In plus, ambele autovehicule disponibile prin intermediul serviciilor de inchirieri microbuze sunt dotate cu tehnologii avansate in ceea ce priveste siguranta. In cazul Volkswagen Transporter, vorbim despre sistemul ESP perfectionat, sistemul Side Assist, sistemul de LED-uri integrate in oglinzile exterioare si afisajul pentru presiunea pneurilor (RKA). Pe de alta parte, in ceea ce priveste Mercedes Vito, este vorba despre Asistentul pentru mentinerea atentiei, Asistentul de stabilizare la curenti laterali, Asistentul pentru pornirea in rampa, sistemul de monitorizare a presiunii in pneuri, dar si airbag-urile pentru sofer si pasagerul din fata.

Daca alegi compania de inchirieri microbuze FocusRent, trebuie sa stii ca poti beneficia si de unele servicii optionale, cum ar fi GPS - pentru a te asigura ca ajungi rapid la destinatie, sofer personal - daca doresti sa te bucuri pe deplin de peisajul de pe traseu si de compania celor dragi si, nu in ultimul rand, scaun auto pentru copil - in cazul in care calatoresti cu micuti sub varsta de 2-3 ani.

Autor, Sursa

Autor: FocusRent
Sursa: FocusRent

Cuvinte cheie

focusrent

Etichete

Statistici

Data articol: 05 Sep 2019
Data adaugarii: 05 Sep 2019, ora 15:25
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 508 din total vizualizari: 508
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.