Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Ati trecut de etapa initiala a candidaturii si aveti programat un interviu pentru un rol pe care chiar vi-l doriti, insa partea dificila nu s-a terminat inca. Inca mai trebuie sa faceti o impresia buna la interviu si trebuie sa luati in considerare multe aspecte, de la ce intrebari vor...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Cum sa va pregatiti pentru interviul de angajare?

Articol: Cum sa va pregatiti pentru interviul de angajare?

15 may 2019, articol adaugat la 15 may 2019, ora 18:00

Ati trecut de etapa initiala a candidaturii si aveti programat un interviu pentru un rol pe care chiar vi-l doriti, insa partea dificila nu s-a terminat inca. Inca mai trebuie sa faceti o impresia buna la interviu si trebuie sa luati in considerare multe aspecte, de la ce intrebari vor aparea pana la ce sa purtati. Este usor sa va simtiti coplesit de emotii, dar un interviu nu trebuie sa fie considerat drept un obstacol infricosator intre dumneavoastra si cariera de vis.

,, Daca sunteti pregatit, motivat si increzator, sunteti deja cu cativa pasi mai aproape de succes. Recomandam tuturor candidatelor sa vina relaxate la interviu si sa inteleaga ca este o etapa naturala peste care vor trece cu brio daca se pregatesc si au incredere in fortele proprii.a�� a declarat Ramona, recrutor de modele online. Iata sfaturile ei in materie de pregatirea pentru interviul de angajare:

Faceti-va temele
Aflati cat de mult puteti despre compania la care veti lucra, ce atributii implica rolul dumneavoastra si cine va va intervieva. Veti simti mai multa incredere dupa ce ati construit o baza solida de cunostinte si veti face o impresie buna.

Analizati-va aplicatia
Intervievatorul ar putea sa formuleze intrebari sau sa se raporteze la continul CV-ului sau al scrisorii de intentie. Reimprospatati-va memoria si identificati noi cai pe care sa le puteti elabora pentru a va explica experienta.

Exersati intrebari si raspunsuri
Puteti exersa intrebarile si raspunsurile generale de interviu, ori puteti juca roluri alaturi de un prieten sau un membru al familiei pentru a exersa cum veti reactiona si sa mai scapati de emotii. Trebuie sa anticipati intrebarile, asa ca pregatiti-va temeinic.

Exersati traseul
Nu este important doar sa planificati ceea ce veti spune la interviu, trebuie sa stiti cum veti ajunge acolo. Indiferent daca mergeti cu masina, bicicleta sau cu mijloacele de transport in comun, asigurati-va ca deja cunoasteti traseul inainte de interviu si planificati-va ruta cu cateva minute in plus, pentru a fi sigur ca ajungeti la timp, indiferent de situatie.

Pregatiti-va tinuta
Veti dori sa purtati ceva potrivit, dar nu e vorba doar de cum arata hainele, ci si despre starea pe care v-o induc. Alegeti haine care va arata personalitatea intr-un mod adecvat si va face sa va simtiti increzatori.

Ganditi pozitiv
Pregatirile practice sunt importante, dar trebuie de asemenea sa adoptati o mentalitate pozitiva. Meditatia, muzica si chiar exercitiile de vizualizare va pot ajuta sa va imaginati succesul. Alegeti o metoda care va va ajuta gandirea pozitiva si va va transforma sperantele in realitate.

Verificati-va limbajul trupului
De la zambet la o postura buna, corpul comunica faptul ca sunteti abordabil, increzator si capabil sa va duceti sarcinile la bun sfarsit. Asigurati-va ca practicati tehnici inainte de interviu, astfel incat orice obiceiuri pozitive pe care le adoptati sa se simta natural in corpul dumneavoastra.

Faceti alegeri sanatoase
Daca vreti sa va descurcati bine la interviu, e important sa aveti grija de dumneavoastra. Consumati alimente sanatoase si nutritive si odihniti-va. In acest fel, in ziua interviului va veti simti energizat.

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Angajare

Categorii

Cuvinte cheie

joburi

Etichete

joburi  

Statistici

Data articol: 15 May 2019
Data adaugarii: 15 May 2019, ora 18:00
Ultima actualizare: 15 May 2019, ora 18:01
Vizualizari in ultimele 30 zile: 451 din total vizualizari: 451
 

 


Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.