Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Lumea noastra poate fi zguduita odata cu plecarea unei persoane apropiate dintre noi. Prin urmare, este important sa ne pastram cumpatul si sa luam cea mai buna decizie, in cunostinta de cauza. Astfel, cea mai buna solutie este sa facem apel la o firma de servicii funerare NON-STOP,...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

7 motive importante sa apelati la o firma de servicii funerare NON-STOP

Articol: 7 motive importante sa apelati la o firma de servicii funerare NON-STOP

16 may 2019, articol adaugat la 16 may 2019, ora 10:39

Lumea noastra poate fi zguduita odata cu plecarea unei persoane apropiate dintre noi. Prin urmare, este important sa ne pastram cumpatul si sa luam cea mai buna decizie, in cunostinta de cauza.

Astfel, cea mai buna solutie este sa facem apel la o firma de servicii funerare NON-STOP, care ne va oferi sprijinul necesar pentru a trece cu bine peste aceste momente de durere. Iata deci care sunt cele mai importante 7 motive pentru a opta pentru o firma de servicii funerare NON-STOP cu experienta, care se va ocupa in detaliu de inmormantarea persoanei trecute in nefiinta.

1. Anuntarea decesului

Cand persoana in cauza s-a stins din viata, primul pas este anuntarea acestui lucru la 112 sau notificarea unei firme de servicii funerare NON-STOP din proximitatea noastra. Acest aspect le va permite sa se deplaseze rapid la locul faptei, in vederea constatarii decesului.

2. Planificarea inmormantarii

Alaturi de firma de servicii funerare NON-STOP, va trebui sa stabilim detaliile ce tin de data in care are loc inmormantarea, precum si de locul in care se va oficia slujba.

Tot in aceasta etapa se va stabili si locul de veci. De exemplu, daca inca nu aveti concesionat un loc de veci, firma de servicii funerare NON-STOP va poate ajuta sa il obtineti, in cimitirul ales de dumneavoastra.


3. Obtinerea ajutorului de deces

Toate persoanele pensionare, precum si cele asigurate, alaturi de membrii familiei, au dreptul garantat prin lege la un ajutor de deces, acordat de catre stat. Fiind majorat la inceputul anului, ajutorul de deces reprezinta o suma importanta, ce poate acoperi chiar si total costul inmormantarii. Pentru acest lucru, insa, firma de servicii funerare NON-STOP trebuie sa ne puna la dispozitie un cadru medical specializat, care va face constatarea decesului. In urma acestui pas, se va elibera certificatul medical constatator de deces, fara de care nu putem obtine ajutorul aferent.

4. Transportul

Transportul persoanei trecute in nefiinta la morga, dar si la capela si la cimitir, va fi asigurat de catre firma de servicii funerare NON-STOP. De asemenea, in cazul in care decesul a survenit in alta tara, firma aleasa ne poate pune la dispozitie si servicii de repatriere a persoanelor decedate.

5. Respectarea traditiilor si obiceiurilor

Cu toate ca, de cele mai multe ori, familia este cea care alege sicriul si hainele persoanei plecate dintre noi, firma de servicii funerare NON-STOP va asigura obiectele specifice, respectand intocmai traditia inmormantarilor crestin-ortodoxe.

6. Diverse aranjamente florale

Fie ca este vorba de coroane sau jerbe cu mesaje personalizateori buchete de flori care sa cinsteasca amintirea celui trecut in nefiinta, firma de servicii funerare NON-STOP ne poate oferi o gama deosebita de flori naturale, specifice fiecarui sezon.

7. Slujba de inmormantare

Slujba de inmormantare si pomenirea vor avea loc in aceeasi zi. Prin urmare, daca optati pentru o firma de servicii funerare NON-STOP cu o experienta dovedita, veti avea la dispozitie pachete complete pentru evenimentul funest, ce contin atat bucatele traditionale (de dulce sau de post), precum si obiectele necesare in aceste momente (stergare, batiste, lumanari etc).

Autor, Sursa

Autor: Servicii funerare
Sursa: Servicii funerare NON-STOP

Cuvinte cheie

servicii funerare nonstop

Statistici

Data articol: 16 May 2019
Data adaugarii: 16 May 2019, ora 10:39
Ultima actualizare: 16 May 2019, ora 10:41
Vizualizari in ultimele 30 zile: 423 din total vizualizari: 423
7 motive importante sa apelati la o firma de servicii funerare NON-STOP
 
 

Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.