Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: Vrei sa pleci intr-o excursie in afara orasului si ai nevoie sa afli care este pretul unei roviniete online? Roviniete.ro iti pune la dispozitie un calculator de roviniete, care te ajuta sa afli cat te costa sa poti conduce masina pe drumurile Romaniei fara sa risti o amenda de circulatie....

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Cum afli pretul unei roviniete online?

Stire: Cum afli pretul unei roviniete online?

27 january 2017, stire adaugata la 27 january 2017, ora 09:57

Vrei sa pleci intr-o excursie in afara orasului si ai nevoie sa afli care este pretul unei roviniete online? Roviniete.ro iti pune la dispozitie un calculator de roviniete, care te ajuta sa afli cat te costa sa poti conduce masina pe drumurile Romaniei fara sa risti o amenda de circulatie.

Site-ul Roviniete.ro a fost creat tocmai pentru ca stim cat este de important sa fii informat corect cu privire la drepturile si obligatiile tale atunci cand pleci la drum. Pe site vei gasi un calculator de roviniete online care te ajuta sa fii la curent in orice moment cu tariful de utilizare al autostrazilor, drumurilor nationale europene, drumurilor expres, drumurilor nationale principale si a celor secundare. Dupa ce verifici pretul unei roviniete online, ai oportunitatea de a verifica si valabilitatea acesteia sau sa setezi alerte de expirare a rovinietei si a asigurarilor RCA, CASCO si altor momente importante din viata.

Conform legislatiei din Romania, orice utilizator de autovehicule trebuie sa plateasca o taxa de drum numita rovinieta. Ordonanta Guvernului nr 15/2002 privind introducerea tarifului de utilizare a retelei de drumuri nationale din Romania si Ordinul Ministrului Transporturilor nr. 769 din 1 octombrie 2010 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea tarifului de utilizare a retelei de drumuri nationale din Romania, sunt cele doua legi care reglementeaza obligativitatea detinerii unei roviniete valabile. Aceasta se aplica pentru orice fel de persoane (fizice sau juridice), pentru orice categorie de vehicule (inmatriculate in Romania, cat si in alte state).

De aceea, dupa ce afli care pretul unei roviniete online pentru tipul de autovehicul pe care il detii si pentru o anumita perioada (1 zi, 7, 30, 90 de zile sau 12 luni), te ajutam sa intri in posesia ei simplu, rapid si eficient.

In felul asta, esti scutit de drumuri la benzinarii, posta sau alte unitati pentru a avea dreptul de a circula in legalitate pe drumurile Romaniei. Dupa ce utilizezi calculatorul de roviniete pus la dispozitie pe site, tot ce trebuie sa faci este selectezi tipul autovehicului si data de la care vrei ca rovinieta sa isi inceapa valabilitatea.

Pasul urmator este sa optezi pentru perioada de valabilitate dorita, modalitatea de plata (card bancar, ordin de plata sau internet banking prin BT24 Banca Transilvania sau 24 Banking BCR) si sa completezi un formular online cu datele autovehiculului (insemnul de stat si numarul de inmatriculare), precum si datele tale personale (nume, prenume, numar de telefon si adresa de livrare).

Dupa ce confirmi plata, rovinieta online va fi trimisa pe adresa de email specificata de tine in formular. In plus, rovinietele online achitate prin site-ul Roviniete.ro includ TVA si se livreaza in format electronic, fara nici un cost suplimentar.

Site-ul Roviniete.ro este autorizat de CNAIR (fosta Companie Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania - C.N.A.D.N.R.), prin contractul nr. 93/17339/27.08.2007 - actualizat, pentru a pune la dispozitia conducatorilor auto cea mai simpla si rapida posibilitate de plata a rovinietei online.

Autor, Sursa

Autor: Roviniete.ro
Sursa: Roviniete online

Cuvinte cheie

roviniete online, pret roviniete, rovinieta pret, plata rovinieta online

Statistici

Data stire: 27 Jan 2017
Data adaugarii: 27 Jan 2017, ora 09:57
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 807 din total vizualizari: 807
Cum afli pretul unei roviniete online?
 
 


Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.