Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Resursele umane sunt o componenta cheie in maximizarea performantelor si atingerea obiectivelor de business a oricarei organizatii. Pentru a-si mentine angajatii pe pozitii, pentru a-i loializa si a le oferi premisele evolutiei profesionale, companiile au nevoie de un soft de salarizare...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Charisma HCM, software-ul de salarizare si HR preferat de marii angajatori

Articol: Charisma HCM, software-ul de salarizare si HR preferat de marii angajatori

12 august 2016, articol adaugat la 12 august 2016, ora 14:55

Resursele umane sunt o componenta cheie in maximizarea performantelor si atingerea obiectivelor de business a oricarei organizatii. Pentru a-si mentine angajatii pe pozitii, pentru a-i loializa si a le oferi premisele evolutiei profesionale, companiile au nevoie de un soft de salarizare si resurse umane puternic, prin care compania sa se detaseze de competitie. In aces sens, implementarea unui soft de salarizare si resurse umane puternic, precum Charisma HCM devine o prioritate pentru companiile care vor sa se detaseze de competitie.


Charisma HCM, softul de salarizare si resurse umane, lider in Romania

In primul rand, pentru ca raspunde eficient la toate cerintele companiei, sistemul este adaptat legislatiei in vigoare si acopera zone critice ale resurselor umane, precum: salarizare, administrare de personal si investitii in dezvoltarea capitalului uman.

Charisma HCM este lider pe piata romaneasca de solutii software pentru salarizare si resurse umane, gestionand, in momentul actual, salariile a peste 10% din totalul fortei de munca active din Romania (aproximativ jumatate de milion de salariati).

Solutia de salarizare si resurse umane realizata de TotalSoft este utilizata cu succes in companii mijlocii si mari, precum: BCR, ING, BancPost, H&M, Inditex, A&D Pharma, Carrefour, Telekom, Coca-Cola, BAT, VelPitar, BogArt, Continental Hotels, Credit Europe Bank, Holcim, Tiriac Holdings etc.


Mai mult, Charisma HCM, soft de salarizare si resurse umane este:

- Lider pe piata din Romania in segmentul serviciilor de outsourcing salarial, cu o cota de piata de peste 25% (mai bine de 50.000 de salarii calculate);
- Reprezinta solutia HR profesionala, cu peste 10 ani experienta;
- Charisma HCM, soft de salarizare si resurse umane, este solutia preferata de companii nationale si multinationale din sectoare diverse de activitate: financiar-bancar, servicii, distributie, retail, medical-farmaceutic, productie, constructii, proiectare etc;
- Eficient si rapid in actualizari legislative de HR.

Acest soft de salarizare si resurse umane, reprezentat de Charisma HCM, se diferentiaza prin complexitatea functiilor avansate de analiza a performantelor angajatilor, management al competentelor, planificare la cursuri si programe de training si urmarirea evolutiei carierei lor in cadrul companiei.

Pe de alta parte, soft-ul de salarizare si resurse umane Charisma HCM este alcatuit din module care rezolva in mod eficient diferite problematici de resurse umane, care pot functiona de sine statator, precum si integrat.

Iata care sunt modulele Charisma HCM, soft de salarizare si resurse umane:

1. Modulul Pontaj online - ofera unei companii solutia cea mai buna pentru inregistrarea, evaluarea si administrarea prezentei angajatilor, iar accesarea informatiilor se face pe baza de utilizator si parola. Printre avantajele functionale ale acestui modul de salarizare si resurse umane se numara:
1. reducerea cu 80% a timpului necesar pentru inregistrarea si revizuirea pontajelor;
2. reducerea timpului alocat pentru calcularea salariilor pe baza pontajelor;
3. oferirea unei imagini complete asupra costurilor, a veniturilor si a profitabilitatii companiei.

2. Un alt modul important al Charisma HCM, soft de salarizare si resurse umane este reprezentat de Charisma HR Analyzer - care permite oricarui profesionist din companie (operational, director HR, management) sa analizeze si sa inteleaga indicatorii de resurse umane mai repede, la costuri minime. Acest modul ii permite unei companii sa urmareasca business-ul in timp real, prin explorarea datelor, intelegerea tendintelor si discutarea rapoartelor interactive, pentru o intelegere completa a provocarilor de HR cu care se poate confrunta compania.

3. Modulul Talent Management - pentru imbunatatirea implicarii angajatilor si cresterea retentiei angajatilor cheie, a performantei companiei, a productivitatii muncii, a predispozitiei pentru inovatie si a capacitatii de dezvoltare a noi competente.

4. Modulul Date Personale - acopera toate aspectele legate de activitatea de management a reurselor umane, de la definirea modului de organizare a unei companii, pana la informatii detaliate despre angajati.

5. Modulul Salarizare - este un alt modul important al Charisma HCM, soft de salarizare si resurse umane, proiectat pentru a automatiza si simplifica procesele de salarizare din companiile de orice dimensiune si complexitate. In plus, acest modul elimina o mare parte din timpul necesar calcului salarial.

6. Modulul ITM - genereaza rapoarte care sunt transmise periodic catre inspectoratele teritoriale de munca, conform legislatiei in vigoare.

7. Modulul Rapoarte - simplifica extragerea din intreaga baza de date a situatiilor despre evolutia si dinamica resurselor umane, a bugetului de salarii, evolutia competentelor etc.

8. Modulul Adeverinte din cadrul Charisma HCM, soft de salarizare si resurse umane, automatizeaza eliberarea adeverintelor pentru 17 banci din Romania, pentru eliminarea erorilor umane si a costurilor non-calitate.

9. Modulul Audit - urmareste activitatea utilizatorilor care opereaza in baza de date si ofera urmatoarele beneficii functionale si operationale:
1. Urmareste toate actiunile utilizatorilor care au drept de operare in aplicatie;
2. Ofera rapoarte pentru identificarea modificarilor operate si a utilizatorilor implicati;
3. Monitorizeaza rolurile utilizatorilor, conform drepturilor acordate de administratorul sistemului.

10. Portal HCM - este un modul foarte important al Charisma HCM, soft de salarizare si resurse umane, cu rol in cresterea transparentei in organizatie, imbunatatirea comunicarii si a motivarii angajatilor, in cunoasterea rolurilor si a responsabilitatilor si a altor informatii cu caracter personal.

11. Modulul Bugete - ofera functionalitatile necesare construirii bugetelor departamentelor de resurse umane, de la planificarea actiunilor critice necesare sustinerii obiectivelor strategice, pana la activitatile operationale necesare asigurarii resurselor umane, a trainingurilor sau a salarizarii si administrarii de personal.

12. Alerter - este un modul al Charisma HCM, soft de salarizare si resurse umane, pentru alertarea evenimentelor sau a actiunilor care trebuie intreprinse intr-un interval de timp bine definit.

13. Modulul Recrutare - permite gestionarea eficienta a unei baze uriase cu CV-uri, inregistrarea potentialilor candidati interni si externi, selectia lor etc.

14. HR Document Management - modul necesar pentru implementarea cartilor de munca.

15. Organigrama companiei - este un instrument de management oferit de Charisma HCM, soft de salarizare si resurse umane, pentru a crea o noua viziune asupra modului de organizare a companiei, indiferent de complexitatea ei.

Pentru mai multe informatii despre Charisma HCM, soft de salarizare si resurse umane, te asteptam si pe site.

Autor, Sursa

Autor: Charisma
Sursa: Soft de salarizare si resurse umane

Cuvinte cheie

charisma hcm, soft de salarizare, soft resurse umane, charisma, totalsoft

Statistici

Data articol: 12 Aug 2016
Data adaugarii: 12 Aug 2016, ora 14:55
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 967 din total vizualizari: 967
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.