Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: De la telefoane de ultima ora, smartphone-uri cu functii extrem de complicate si pana la piese de arta, telefoane cu gravuri in carcase de aur sau platina, totul este posibil. Vei intalni in acest articol un top al celor mai scumpe telefoane din lume si din Romania, iar printre...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Cele mai scumpe telefoane din lume si din Romania. Cine le detine?

Articol: Cele mai scumpe telefoane din lume si din Romania. Cine le detine?

10 september 2019, articol adaugat la 10 september 2019, ora 13:18

De la telefoane de ultima ora, smartphone-uri cu functii extrem de complicate si pana la piese de arta, telefoane cu gravuri in carcase de aur sau platina, totul este posibil. Vei intalni in acest articol un top al celor mai scumpe telefoane din lume si din Romania, iar printre informatii s-au strecurat si numele celor care si-au permis sa cheltuie mici averi pe astfel de dispozitive.

"Cel mai scump telefon din Romania este un Huawei" - conform Playtech. Acesta este un Huawei Mate 20 Pro - Porsche Design, un telefon de editie limitata, care costa nici mai mult nici mai putin de 8.800 de lei. Telefonul este dotat cu 4 camere, din care cea pentru selfie are 24Mp. Iar materiaele din care este realizata carcasa iti vor da cu adevarat impresia de calitate premiul. Pe spate este placat cu sticla si piele naturala.

Totusi, vedetele se mandresc cu altceva. Ceva mai extravagant. Spre exemplu, Adrian Mutu a fost printre primii care si-a placat telefonul cu platina. Extrem de in voga la momentul acela, telefonul lui era estimat in jurul sumei de 30.000 euro. Capodopera purta semnatura companiei Vertu, fiind imbracat in piele, platina si diamante.

Iar pe acelasi drum l-a urmat Anamaria Prodan care si-a personalizat telefonul cu numele ei, platind pentru acest moft circa 16.000 de lei, deoarece numele nu i-a fost scris oricum, ci cu cristale Swarovski.

Cat costa aceste extravagante la nivel mondial?
Printre putinii oameni care isi permit mofturi ce ar baga in faliment o intreaga familie sau chiar o afacere de dimensiuni mici sunt fara doar si poate seicii din Dubai si zona Arabiei.

Asadar, in onoarea Sheikh-ului Zayed, din Emiratele Unite, a fost creat un telefon special, din aur de 24k incrustat cu diamante si cantarind peste 300 de grame. Telefonul a fost construit de o firma specializata in cadouri fine si deloc ieftine. A fost dispus doar intr-o serie de 7 modele, fiecare dintre ele costand suma de 37.000 de dolari.

Si totusi, nu suntem nici macar departe de adevaratele preturi ale topului. Care credeti ca este cel mai scump telefon al lumii, potrivit revistei LuxHabitat?

E greu de imaginat, insa pentru cel mai scump telefon s-au platit nici mai mult nici mai putin de 48.5 milioane de dolari. El apartine omului de afaceri Mukesh Ambani, cel mai bogat om din Asia, fiind realizat pe comanda din aur de 24K si incrustat cu un diamnat urias pe carcasa din spate.

Alte telefoane cu preturi inimaginabile: Stuart Hugh - Elite Gold Phone - 9, 4 milioane de dolari (un iPhone 4S), Stuart Hugh Diamond Rose (iPhone 4) - 8 milioane de dolari sau GoldStriker Iphone 3g supreme - 3, 2 milioane de dolari.
Acestea sunt printre cele mai nebunesti oferte de telefoane acceptate vreodata de catre cumparatorii acestor minunatii. Daca in Romania e obisnuit sa platesti un apartament pe un telefon incrustat in diamnate si in aur, iata ca in afare sa plateste chiar si bugetul unui oras intreg pe un astfel de exponat.

Autor, Sursa

Autor: Claudiu
Sursa: Cezariulian.ro

Cuvinte cheie

telefoane

Etichete

Statistici

Data articol: 10 Sep 2019
Data adaugarii: 10 Sep 2019, ora 13:18
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 357 din total vizualizari: 357
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.